Προς το περιεχόμενο

Μήπως το psu πάει να τα 'φτύσει' ;

Dosas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση έχω αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας.

Το psu μου εδώ και μέρες ξεκινάει σε φάσεις και κάνει έναν 'μπζζζζζζζζζζζζζζζ' μικρό θόρυβο σαν να 'τρίζει' μια βίδα συνεχόμενα, ο οποίος σταματάει όμως αν κουνήσω το καλώδιο της τροφοδοσίας, μέχρι να ξανα-ξεκινήσει σε άλλη φάση. Αυτό που σκέφτομαι εγώ και θέλω να σας ρωτήσω είναι δύο ενδεχόμενα:

1) Το καλώδιο έχει 'κρεμάσει' και κάνει θόρυβο επειδή δεν στέκεται καλά (δοκίμασα και άλλο καλώδιο αλλά τα ίδια).

2) Το τροφοδοτικό βαράει υπερωρίες με τις απαιτήσεις του συστήματος και πάει να τα φτύσει σιγά σιγά.

Το σύστημα είναι :

c2duo e6750 στα 3.6ghz στα 1.44vcore και 1.49v nbridge

4 dimms ddr2 8gig στα 850mhz στα 2.00v.

4870x2 στα stocks της.

1 soundblaster

1 velociraptor 300gig

1 ssd intel για λειτουργικό

1 dvd-rw

usb για mouse, keyboard, scanner, printer

psu 750w corsair.

Τι λέτε ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ κάτι τέτοιο τ ακούω όταν καμιά φορά κουνηθεί καταλάθως το καλώδιο της τροφοδοσίας και υποθέτω πως είναι λόγω της μη καλής επαφής μεταξύ psu και καλωδίου. Με λίγη πίεση επανέρχεται.

Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να κάνει τον θόρυβο εφόσον κρατάς/πιέζεις ελαφρώς το καλώδιο πάνω στο psu με συγκεκριμένη γωνία;

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο psu σηκώνει ξεκούραστα το σύστημά σου.

Τπ μπζζ είναι "ηλεκτρικός" θόρυβος;

Μήπως έχει χαλαρώσει κάτι στο case και συγχρονίζει;

Δημοσ.

Μάλλον αυτό πρέπει να φταίει, να έχει χαλαρώσει κάτι μέσα στο πισί και να μου σπάει τα @@ γιατί όπως λέτε το τροφοδοτικό καλύπτει τις απαιτήσεις του συστήματος. Το έχω γεμίσει βέβαια με διάφορα custom φαν-άκια για να κρατάω κρύο το nb και το sb.

Τέσπα ευχαριστώ παίδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...