tornado Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 απο καιρο ψαχνω αυτο το site, για να παρω ενα νεο DVD player - GPS για το οχημα και τελικα κατεληξα σε ενα μοντελο. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξανακανει αγορα, και θα ηθελα μια βοηθεια απο καποιον που εχει κανει καποια στο παρελθον. Επισης αν υπαρχει καποιος αλλος που τον ενδιαφερει το θεμα, εγω επελεξα να παρω αυτο, http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/road-warrior-7-inch-touchscreen-car-dvd-player-with-gps-dvbt/ Μπορει να το πει για να κανουμε μαζι την αγορα. Την αγορα θα την ολοκληρωσω μεσα τις επομενες ημερες, και το αργοτερο μεχρι το τελος του αλλου μηνα. Ευχαριστω για καθε βοηθεια.
SpY Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καλό διάβασμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=356116
tornado Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 α οκ ευχαριστω!!! ελπιζω να καλυφθω με ολα αυτα, μενει το θεμα για το αν ενδιαφερεται καποιος. Αν οχι και παλι θενκς...
platongr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Έχω ψωνίσει από εκεί 5-6 φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα πράγματα κάνουν γύρω στις 20 ημέρες για να έρθουν.
Höfdingadrapa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ηλεκτρονικά από Κίνα. Απλά έγκλημα. Βιαζόμουν να αγοράσω ένα wireless router και αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Κινέζικο. Δεν έχω πρόβλημα, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ! =ρ Πρέπει να αλλαχθεί με τη πρώτη ευκαιρία.
sugata Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εμ, μ' αυτή τη λογική όμως, το made in China - Korea - Taiwan - Hong Kong στο μεγαλύτερο ποσοστό επώνυμων συσκευών είναι κακό;
tornado Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 αμα θες να βαλεις ενα τετοιο μηχανημα στο οχημα σου, θα πρεπει να σκασεις τα τριπλα λεφτα, η κανω λαθος?? platongr αν μπορεις να μου πεις καποιες λεπτομεριες για την διαδικασια (Αφου εισαι τοσο παλιος) θα με βοηθουσες. Δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις στο θεμα εδω, αν ναι εχει καλως.
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ηλεκτρονικά από Κίνα. Απλά έγκλημα. Βιαζόμουν να αγοράσω ένα wireless router και αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Κινέζικο. Δεν έχω πρόβλημα, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ! =ρΠρέπει να αλλαχθεί με τη πρώτη ευκαιρία. αυτο που λες τώρα είναι τουλάχιστον βλακεία... αφου δεν έχει πρόβλημα γιατι το κατηγορείς; αλλωστε και ένα us robotics που πέρασα πριν μερικές μέρες σε ενα φίλο κινεζικο ηταν, και το levelone που έχω κινέζικο είναι και ενα linksys access point που πηρα και αυτό κινέζικο είναι... και την επόμενη φορά θα πάρω κινεζικο tp-link για να γλυτώσω και ένα σωρο λεφτα... εννοια σου και μια χαρα θα μας βάλουν τα γυαλιά οι κινέζοι σε ελάχιστα χρόνια...; υ.γ. αληθεια πιστευεις οτι αυτο το κινέζικο που κοροιδευεις μπορουν να το φτιάξουν οι έλληνες σε αντιστοιχη ποιότητα/τιμή; προς τον topic starter : φιλε το chinavasion είναι οκ μαγαζί. Go 4 it...
platongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχει τίποτε το περίεργο, διαλέγεις τι θέλεις, κάνεις την παραγγελία, πληρώνεις με paypal. Σε 3-4 ημέρες από την παραγγελία θα σου έρθει email που σου λέει ότι είναι έτοιμα τα πράγματα να φύγουν και σου στέλνει και link από το tracking σύστημα που έχουν, το οποίο δεν λέει και τίποτα το ενδιαφέρον και περιμένεις. Αυτά που είχα πάρει εγώ ήταν όλα χαμηλής αξίας οπότε δεν έμπλεξα με τελωνεία κτλ. Στείλε τους ένα email να δεις τι γίνετε με αυτό το θέμα. Για την συσκευή δεν έχω άποψη, απλά μπορώ να πω ότι είναι αξιόπιστο site.
AfterForever Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όπως τα λέει ο αποπάνω είναι. Εγώ περιμένω τώρα μια παραγγελία. Επειδή δεν είχα ξανα-παραγγείλει, μου ζήτησαν αντίγραφο ταυτότητας ή πιστωτικής (απλά να φαίνεται το όνομα). Όταν κάνεις παραγγελία, να επιλέξεις τη φθηνότερη κούριερ και να τους γράψεις υποσημείωση να στο στείλουν με EMS, για να γλιτώσεις τελωνείο. Επίσης αυτοί είναι χρόνια στο κουρμπέτι, θα δηλώσουν και χαμηλότερη αξία και έτσι. Πήρα ένα αντίστοιχο σαν και αυτό που θες. Έφυγε στις 24 από Κίνα. Να δούμε πότε θα έρθει. Θα ενημερώσω.
tornado Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 οκ παιδες ευχαριστω για τις διευκρινίσεις, σε λιγες μερες θα κανω και εγω παραγγελια. Επισης κατι για οποιον θα το χρειαζονταν, οταν ειχα αρχισει το ψαξιμο στο site, παραλληλα εψαχνα και καποιον να μου το φτιαξει στην αθηνα. Με πολυ ψαξιμο βρηκα ενα μαγαζι που ειδικευεται σε τετοιες ιστοριες και μου ειχε πει τοτε απο το τηλεφωνο οτι για να μου το μονταρει ηθελε ενα πενηνταρικο + οτι αλλο χρειαστει απο πλαστικα.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όπως τα λέει ο αποπάνω είναι. Εγώ περιμένω τώρα μια παραγγελία.Επειδή δεν είχα ξανα-παραγγείλει, μου ζήτησαν αντίγραφο ταυτότητας ή πιστωτικής (απλά να φαίνεται το όνομα). Όταν κάνεις παραγγελία, να επιλέξεις τη φθηνότερη κούριερ και να τους γράψεις υποσημείωση να στο στείλουν με EMS, για να γλιτώσεις τελωνείο. Επίσης αυτοί είναι χρόνια στο κουρμπέτι, θα δηλώσουν και χαμηλότερη αξία και έτσι. Πήρα ένα αντίστοιχο σαν και αυτό που θες. Έφυγε στις 24 από Κίνα. Να δούμε πότε θα έρθει. Θα ενημερώσω. Εγω ελαβα σημερα ενα jammer που ειχα παραγγειλει πριν καμια 10ρια μερες. Και εμενα η πρωτη μου παραγγελια ηταν αλλα δεν μου ζητησαν καποια ταυτοτητα ή καποιο αλλο εγγραφο, ισως αυτο να εχει να κανει με την αξια της παραγγελιας. Δεν ειχα υποψη μου για ΕΜS και ειχα επιλεξει να ερθει με DHL αλλα μου εστειλαν μεηλ στο οποιο με ενημερωναν πως το εβαλαν μονοι τους ετσι για λογους ενδεχομενου ελεγχου απο τελωνειο. Επισης στο δεμα η αναγραφομενη αξια ηταν 12 δολαρια, υποθετω για τον ιδιο λογο. Παντως πληρωσα 3 ευρω κατα την παραλαβη, δεν καταλαβα ακριβως για ποιον λογο για να ειμαι ειλικρινης, αν και μου το εξηγησε ο μεταφορεας αλλα δεν εδωσα μεγαλη βαση γιατι ημουν στην δουλεια και ειχα πελατες. Απ'ο,τι συγκρατησα πρεπει να ειναι κοστος μεταφορας απο το τελωνειο (δεν παιρνω ορκο ομως). All in all ξεκινησα απο μικρη παραγγελια (25 ευρω) γιατι ηθελα να σιγουρευτω για την αξιοπιστια τους κλπ, και αφου αποδειχτηκε αξιοπρεπης εταιρεια με βλεπω να αγοραζω κι αλλα προιοντα στο μελλον
tornado Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 stormrain φανταζομαι οτι πληρωσες με paypal, σωστα? Αν ναι, μπορεις να κανεις το κοπο, να μου περιγραψεις τις κινησεις? Δεν ειχα ποτε μου καποιο τετοιο λογαριασμο και ειναι κατι εντελως καινουριο για μενα.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 stormrain φανταζομαι οτι πληρωσες με paypal, σωστα? Αν ναι, μπορεις να κανεις το κοπο, να μου περιγραψεις τις κινησεις? Δεν ειχα ποτε μου καποιο τετοιο λογαριασμο και ειναι κατι εντελως καινουριο για μενα. Και εγω δεν εχω paypal (αν και μαλλον θα κανω συντομα. Bασικα οταν επελεξα Proceed to Place Order με πηγε στο paypal οπου πληρωσα το ποσο που ανεφερε δινοντας τα στοιχεια της χρεωστικης μου. Δεν χρειαζεται να εχεις ηδη λογαριασμο στο paypal για να πραγματοποιησεις την εξωφληση. Στην ουσια οταν κανεις εσυ την παραγγελια στο chinavasion ουσιαστικα βαζεις χρηματα στο δικο τους paypal αν καταλαβα καλα. Παντως δεν εχεις να κανεις εξτρα accounts κλπ. Υποθετω τωρα, πως αν εχεις ηδη paypal account θα γινεται με παρομοιο τροπο η διαδικασια, αν και οπως σου ειπα ειναι περιττο μαλλον
tornado Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 οχι paypal δεν εχω, (αλλα δεν το βρισκω κακο να αποκτησω) αλλα εχω χρεωστικη (visa electron) οποτε αφου πληρωσες ετσι, θα προχωρησω χαλαρα ετσι και εγω. Νομιζω τωρα ειμαι κομπλε..... απο παραγγελια, αποφασισα να παρω ενα απλο μηχανακι http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/flux-capacitor-7-inch-dual-zone-car-dvd-system/ και στην συνεχεια θα του κοτσαρω και αυτο http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/dvbt-digital-tv-receiver-for-cars-mpeg4/ γιατι τα υπολοιπα πιστευω οτι δεν θα ειναι mpeg4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.