Προς το περιεχόμενο

boot priority και format

omar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το boot priority ( μα καλά βαριέσαι να αλλάξεις γλώσσα και γράφεις βοοτ πριοριτη ; ) ρυθμίζεται από το bios. Την ώρα που ξεκινά ο υπολογιστής πατάς το πλήκτρο F1 ή F2 και αλλάζεις την κατάλληλη ρύθμιση. Για λεπτομέρειες μπορείς να κοιτάξεις το manual της μητρικής σου.

Δημοσ.
Το boot priority ( μα καλά βαριέσαι να αλλάξεις γλώσσα και γράφεις βοοτ πριοριτη ; ) ρυθμίζεται από το bios. Την ώρα που ξεκινά ο υπολογιστής πατάς το πλήκτρο F1 ή F2 και αλλάζεις την κατάλληλη ρύθμιση. Για λεπτομέρειες μπορείς να κοιτάξεις το manual της μητρικής σου.

μηπος γνοριζεις φιλε μου να μου πεις αυτο που ριθμιζεις γιατι με ενδιαφερει και εμενα??????????????????????????????;)

Δημοσ.

BOOT PRIORITY!!!!:lol:

---------- Προσθήκη στις 20:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ----------

μηπος γνοριζεις φιλε μου να μου πεις αυτο που ριθμιζεις γιατι με ενδιαφερει και εμενα??????????????????????????????;)

να ανοιξεις θεμα οχι εδω:P

Δημοσ.
BOOT PRIORITY!!!!:lol:

---------- Προσθήκη στις 20:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ----------

να ανοιξεις θεμα οχι εδω:P

το ιδιο πραμα ζηταμε φιλε μου ηρεμισε :devil:

Δημοσ.

Η πληροφορία είναι ότι πρέπει να μπεις στο bios (και έγραψα πως). Για το που είναι η ρύθμιση αυτή, το γράφει στο manual της μητρικής. Απλά πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...