omar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 θελω να κανω φορματ και δεν ξερω πως να κανω βοοτ πριοριτη απο το cd η μητρικη μοθ ειναι msi gd70
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Το boot priority ( μα καλά βαριέσαι να αλλάξεις γλώσσα και γράφεις βοοτ πριοριτη ; ) ρυθμίζεται από το bios. Την ώρα που ξεκινά ο υπολογιστής πατάς το πλήκτρο F1 ή F2 και αλλάζεις την κατάλληλη ρύθμιση. Για λεπτομέρειες μπορείς να κοιτάξεις το manual της μητρικής σου.
eftimis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Το boot priority ( μα καλά βαριέσαι να αλλάξεις γλώσσα και γράφεις βοοτ πριοριτη ; ) ρυθμίζεται από το bios. Την ώρα που ξεκινά ο υπολογιστής πατάς το πλήκτρο F1 ή F2 και αλλάζεις την κατάλληλη ρύθμιση. Για λεπτομέρειες μπορείς να κοιτάξεις το manual της μητρικής σου. μηπος γνοριζεις φιλε μου να μου πεις αυτο που ριθμιζεις γιατι με ενδιαφερει και εμενα??????????????????????????????
omar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 BOOT PRIORITY!!!! ---------- Προσθήκη στις 20:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ---------- μηπος γνοριζεις φιλε μου να μου πεις αυτο που ριθμιζεις γιατι με ενδιαφερει και εμενα?????????????????????????????? να ανοιξεις θεμα οχι εδω
eftimis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 BOOT PRIORITY!!!! ---------- Προσθήκη στις 20:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ---------- να ανοιξεις θεμα οχι εδω το ιδιο πραμα ζηταμε φιλε μου ηρεμισε
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Η πληροφορία είναι ότι πρέπει να μπεις στο bios (και έγραψα πως). Για το που είναι η ρύθμιση αυτή, το γράφει στο manual της μητρικής. Απλά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.