froulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Κατατοπιστικότατο kostaspap.Ευχαριστώ. Φαίνεται ότι τα κλιπσάκια που είχα πάρει ήταν μάπα γιατί πήρα από αλλού και δοκίμασα και έγινε η δουλειά. Το μόνο που μένει είναι η σωστή σειρά τώρα. Αύριο θα ολοκληρώσω το έργο μου πιστεύω. By the way, Υπάρχουν 2 τρόποι σύνδεσης των καλωδίων, T-568A και T-568B. Επιλέγω έναν από τους δύο τυχαία ή όχι?
DDoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Και τα 2 βυσματα, T568B θα τα φτιαξεις, ή αλλιως straight
froulis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Είδα το Link που έστειλες DDoS άλλα αν και γνωρίζω ισπανικά δεν έβγαλα άκρη. Στο google έψαξα άλλα πάλι δεν κατάφερα να βρω συγκεκριμένα πράγματα (προς το πρότυπο Α προσανατολιζόμουν για να είμαι ειλικρινής). Αφού προτείνεις το Β αυτό και θα πράξω. Sorry μόλις ξαναείδα το λινκ και είναι οκ. thanx!!!
DDoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 To A ειναι για cross συνδεση, απο PC>PC χωρις switch
kostpap Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Κατατοπιστικότατο kostaspap.Ευχαριστώ. Φαίνεται ότι τα κλιπσάκια που είχα πάρει ήταν μάπα γιατί πήρα από αλλού και δοκίμασα και έγινε η δουλειά. Το μόνο που μένει είναι η σωστή σειρά τώρα. Αύριο θα ολοκληρώσω το έργο μου πιστεύω. By the way, Υπάρχουν 2 τρόποι σύνδεσης των καλωδίων, T-568A και T-568B. Επιλέγω έναν από τους δύο τυχαία ή όχι? Όποιο και εάν διαλέξεις από τα δύο πρότυπα είναι το ίδιο. Το τρίτο σχέδιο, αυτό που η μία άκρη είναι T-568A και η άλλη T-568B χρησιμοποιείται μόνο για σύνδεση δύο υπολογιστών χωρίς μεσολάβηση router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.