Προς το περιεχόμενο

τι καλώδιο ζητάω

froulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να συνδέσω δύο ή τρία pc σε ένα router? θέλω να είναι κατηγορίας 5 (100Mbit). Η απόσταση είναι καμια 20αρια μέτρα. Ζητάω ftp ή utp ή κάτι άλλο. Έχω πένσα να πρεσάρω τα κλιπς άλλα δεν ξέρω τι καλώδιο να ζητήσω...

Δημοσ.

πάω προς αναζήτηση καλωδίου. Θα ζητήσω utp-5ε που προτείνει ο DDoS και θα δούμε τι θα προκύψει. Thanx πάντως. Για ότι νεότερο θα ενημερώσω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Είτε FTP είτε UTP. Η διαφορά τους είναι ότι τα UTP (unshielded) είναι κάπως πιο ευαίσθητα στις εξωτερικές παρεμβολές.

εξωτερικές παρεμβολές από μεγάλες συσκευές που δουλεύουν σε εργοστάσια/επιχειρήσεις και έτσι, όχι οικιακές...

Δημοσ.

Πήρα ένα utp cat 5 κομμάτι καλωδίου για δοκιμή αλλά τζίφος. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν είναι πλακέ και τα κλιψάκια φεύγουν εύκολα ενώ τα καλώδια τα μικρά-χρωματιστά δύσκολα μπαίνουν σε σειρά. Θα αναζητήσω πλακέ καλώδιο και ελπίζω να γίνεται πιο εύκολα η δουλειά τότε. Κάθε ιδέα πρόταση δεκτή.

Δημοσ.

το cat5 με το cat5e ειναι μερα με νυχτα απο ποιοτητα, το σκετο δε παιζει καν στη συχνοτητα των 1gb............. (δε θυμαμαι τη συχνοτητα), πιστευω να πηρες το 5e. Και γιατι δε σου δουλευει? θες πρεσα για να κουμπωσεις τα κλιψακια

Δημοσ.

θέλω να τρυπήσω τοιχο για να το περάσω γιαυτό δεν παίρνω έτοιμο. Χωράει πιο εύκολα το καλώδιο σκέτο απο την τρύπα.Υπάρχει πλακέ ή βγαίνει μόνο σε στρογγυλό?

Δημοσ.
Πήρα ένα utp cat 5 κομμάτι καλωδίου για δοκιμή αλλά τζίφος. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν είναι πλακέ και τα κλιψάκια φεύγουν εύκολα ενώ τα καλώδια τα μικρά-χρωματιστά δύσκολα μπαίνουν σε σειρά. Θα αναζητήσω πλακέ καλώδιο και ελπίζω να γίνεται πιο εύκολα η δουλειά τότε. Κάθε ιδέα πρόταση δεκτή.

Τα εν λόγο καλώδιο είναι στρόγγυλο τεσσάρων ζευγών (8 καλώδια).

Έχω φτιάξει πάρα πολλά και είναι απλή η κατασκευή τους.

Πρέπει να γυμνώσεις την κεντρική μόνωση και να βάλεις τα καλώδια με συγκεκριμένη σειρά.

Μετά πίεσε τα με τα χέρια σου για να τα βάλεις σε σειρά.

Για λεπτομέρειες δες εδώ.

http://www.incentre.net/content/view/75/2/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...