Sir Pretender Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Όχι, import του παίκτη από το FIFA 10 δεν παίζει -άλλωστε μιλάμε για δύο διαφορετικά παινχίδια, όσο κι αν το 2010 FIFA World Cup δίνει την εντύπωση του... FIFA 10,5! Τώρα που μπορώ να τα πω (), το παιχνίδι με ενθουσίασε και οποιαδήποτε σύγκριση με το ομολογουμένως εξαιρετικό FIFA 10, κάνει το δεύτερο να μοιάζει... ρετρό! Για περισσότερα σχόλια σας παραπέμπω στο review του 2010 FIFA World Cup με την ελπίδα να είναι εξίσου βελτιωμένο και το FIFA 11. Οργασμός...
polakis21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Όχι, import του παίκτη από το FIFA 10 δεν παίζει -άλλωστε μιλάμε για δύο διαφορετικά παινχίδια, όσο κι αν το 2010 FIFA World Cup δίνει την εντύπωση του... FIFA 10,5! Τώρα που μπορώ να τα πω (), το παιχνίδι με ενθουσίασε και οποιαδήποτε σύγκριση με το ομολογουμένως εξαιρετικό FIFA 10, κάνει το δεύτερο να μοιάζει... ρετρό! Για περισσότερα σχόλια σας παραπέμπω στο review του 2010 FIFA World Cup με την ελπίδα να είναι εξίσου βελτιωμένο και το FIFA 11. Οργασμός... Όλα καλά στο review σου αλλά δεν μου αρέσει που λες για την ταχύτητα ότι είναι πιο γρήγορο από το fifa10. Παραείναι γρήγορο το world cup. Υποτίθεται ότι θέλουμε ρεαλισμό. Νομίζω ότι η ταχύτητα στο slow του fifa10 ήταν η τέλεια ταχύτητα. Γιατί να το αλλάξουν και να το κάνουν πιο γρήγορο? Εσύ στο review είχες normal ταχύτητα ή slow?
anamenos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Όλα καλά στο review σου αλλά δεν μου αρέσει που λες για την ταχύτητα ότι είναι πιο γρήγορο από το fifa10. Παραείναι γρήγορο το world cup. Υποτίθεται ότι θέλουμε ρεαλισμό. Νομίζω ότι η ταχύτητα στο slow του fifa10 ήταν η τέλεια ταχύτητα. Γιατί να το αλλάξουν και να το κάνουν πιο γρήγορο? Εσύ στο review είχες normal ταχύτητα ή slow? πιθανόν για να κρύψουν κάποια προβλήματα στην AI...
The_Sheep Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/13562597/2010-FIFA-World-Cup-South-Africa/Product.html in stock!! μαλλον δεν θα αργησει και ο θειος
nzeppos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Στα 52 ευρώ δεν το αγοράζουμε ούτε με επιδότηση.
s33k3rgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Στα 52 ευρώ δεν το αγοράζουμε ούτε με επιδότηση. Νομιζω οτι εχεις δικιο. Για μενα οποιος το παρει ειναι σαν να σαν λεει στην EA ,"αραξτε παιδια την δουλεια σας την κανατε , τωρα αναπαυθειτε στις δαφνες σας". Εγω γι'αυτο το λογο και μονο δεν θα το παρω παρ'ολο που ομολογω οτι ειναι οντως βελτιωμενο απο το Φιφα 10. Περιμενω πολυ περισσοτερα στο Φιφα 11.
dp@pa Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 παιδια ξερουμε κανενα μαγαζι που θα το πουλαει πριν τις 30/4?? Και αν ναι ποιο?
The_Sheep Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 2010.FIFA.World.Cup.South.Africa.PAL.XBOX360-LoCAL βουρ στο ψητο
nzeppos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Όχι ρε γμτ, χάθηκε να το έβγαζαν λίγο πιο νωρίς. Τώρα πάει αναγκαστικά για αύριο βράδυ. Γρουμφ...
polakis21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Κατεβαινει κολασηηηηη!!!!! Σε 2 ωρες θα το παιζωωωω!!! Θα γινει σφαγη λεμεεεεεε.....
fearwhatnow Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Να κανω μια ερωτηση προς mods?: Για ποιο λογο στην ενοτητα console games αφηνετε τις αναφορες σε releases πειρατικα ενω στην αντιστοιχη των pc games σβηνονται αμεσως και υπαρχουν προειδοποιησεις και μετα banακια??Εκτος και αν θεωρειτε οτι η προκειται για clone dvd's αλλα και παλι ειναι σαν να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.Φιλικα εννοειται.
skanjos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 το έβαλα και εγώ να κατεβαίνει ,θα το δοκιμάσω αύριο.πολλά καλά διάβασα στο φορουμ .έχω βαρεθεί και το προ μετά απο τόσους μήνες ,θα ασχοληθώ αρκετά όλο το καλοκαίρι και ίσως με μεταφέρει και μένα στον κόσμο του φιφα.δύσκολα φυσικά γιατί είμαι κολλημένος προ φαν όπως ξέρετε αρκετοί.αλλα αν είναι όντως τόσο φοβερό ίσως με καταφέρει
polakis21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Λοιπον να πω οτι ειναι πορωτικο σε ολα το παιχνιδι εκτος απο ενα πραγμα. Παιζω στο slow και το παιχνιδι ειναι ταχυτατο! Δεν προλαβαινω ουτε ντριμπλα να κανω εναντιον του ΑΙ. Αυριο θα παιξω διπλο και θα σας πω... Τι κανανε με την ταχυτητα απορω... ---------- Προσθήκη στις 09:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:52 ---------- Ενώ όλα είναι πολύ ωραία, η ατμόσφαιρα, ο ήχος, τα γραφικά, οι φάτσες, η φυσική της μπάλας, τα δυνατά σουτ, οι καλοί τερματοφύλακες κλπ, προσωπικά η μεγάλη ταχύτητα, ακόμα και στο slow που παίζω εγώ με ψιλοξενέρωσε. Είναι κατά πολύ πιο γρήγορο από το φιφα10. Μου φαίνεται ότι πάνε να το κάνουν να μοιάσει στα παλιά προ την ταχύτητα, και αρχίζει να χάνεται ο ρεαλισμός και ξενερώνω... Δεν ξέρω αν έφταιγε ότι έπαιζα εναντίον του υπολογιστή. Θα παίξω σήμερα με φίλους κατά τις 17.30 και θα σας πω πως μου φαίνεται... Με Βραζιλίες, Αργεντινές κλπ μέσα γίνεται κόλαση όμως. Έχει πάρα πολλά γήπεδα. Μόνο όμως όταν βάλεις friendly βάζεις και άλλον καιρό στα γήπεδα. Αν βάλεις group stage world cup, έχει τα συγκεκριμένα γήπεδα με 3 καιρούς και όχι 5-6 που έχει στο φιλικά (overcast dry κλπ)... Στην Γαλλία δεν έχει Σισέ LOL...
tiniakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 μα τι κάνω λάθος? 3 δισκάκια έχουν γίνει σουβέρ. όλα read error!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.