Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι ρε φίλε region locked!!!!

Πρώτη φορά γίνεται αυτό σε USA κυκλοφορία fifa!!!!

Δεν αντέχω το θέλω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και για το review:

9.5 gameplay άντε γεια λέμε! Θα έπαιρνε τουλάχιστον 9.5 τελική βαθμολογία αλλά το lasting appeal που του έβαλε 8.0 λόγω του ότι είναι για μουντιαλ και ακολουθεί φιφα11 το έριξε στο 8.7. Αλλά, who cares. Μακράν το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever...

Φέρτε την pal δεν αντέχω!!!!!!!

Δημοσ.

Στο abgx έχει μια επιλογή να ρυθμίσεις εσύ το Region. Αν το γυρίσεις σε PAL δεν θα δουλεύει το παιχνίδι; Δεν το έχω δοκιμάσει, απλά το έχω ως απορία...

Δημοσ.

Tigran οχι ..δε παιζει ετσι. Αν δεν ειναι Region Free η PAL και δεν εχεις Jtaged κονσολα το ξεχνας.

Δημοσ.

Δυστυχώς το μόνο που δεν αξίζει είναι η τιμή του, στα 45+ ευρώ παραείναι ακριβό για παιχνίδι με διάρκεια ζωής 5 μηνών (απ' την άλλη θα μου πείτε βγαίνουν παιχνίδια στα ίδια ή περισσότερα λεφτά που τα τελειώνεις μέσα σε λιγότερο από βδομάδα και έχουν μηδέν replayability).

Τελοσπάντων, αναμένομεν την ευρωπαϊκή έκδοση. Τώρα με το ΔΝΤ θα είναι η καλύτερη λύση, σπίτι και WC2010 μέρα νύχτα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έβαλα δίπλα-δίπλα FIFA 10(PS3) με WC(X360) και το FIFA 10 είναι λες και παίζεις Playstation 2! LOL! Τεράστια η διαφορά στα γραφικά που με την πρώτη ματιά δεν την αντιλαμβάνεσαι...

Δημοσ.

Η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα. Το μόνο πρόβλημα είναι όπως σωστά ανέφεραν και τα άλλα παιδιά, η διάρκειά του. Αλλά υπομονή, το FIFA 11 είναι κοντά...

Δημοσ.
Ξερουμε αν θα μπορουμε να κανουμε import τον Pro μας απο το Fifa 10 στο WC?

Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...