glad1at0re Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Παιδια μην ενθουσιαζεστε και τοσο. Θα σας πω γιατι αμεσως.Ειμουνα και εγω απο αυτους που μολις επεξαν το Fifa 09 αλλαξα στρατοπεδο και εδω και δυο χρονια παιζω μονο Fifa (λυπαμαι που το λεω γιατι θα ηθελα και ενα αξιολογο PES αλλα δυστυχως η Konami δεν...). Σας λεω λοιπον το εξης. Ωραιο και το demo του WC αλλα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να παμε στο αλλο ακρο και να παμε να αγοραζουμε οτι βγαζει η EA. Θεωρω οτι ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το 10 σε αρκετους τομεις αλλα εγω δεν θα το αγορασω μονο και μονο επειδη ειμαι αρνητικος σε αυτην την πολιτικη της EA να βγαζει μια ψιλο-βελτιωμενη εκδοση του ιδιου παιχνιδιου μεσα στον ιδιο χρονο. Θα ηταν καλυτερο και για εμας αλλα και για την EA να επικεντρονωταν πανω στο Fifa 11 και οχι να μπαινει στην διαδικασια παραγωγης για το WC, σωζοντας ετσι χρονο, χρημα και resources γενικα. Θα μπορουσε καλλιστα με ενα DLC να μπορουσες να κατεβασεις τις βελτιωσεις και τις ομαδες στο Fifa 10 και να το χρεωσουν κανενα 20 ευρω (μην πω λιγοτερο). Τοτε δεν θα με πειραζε ακομη και αν το Fifa 11 ειχε ακομη και 80 ευρω με τα σημαντικα updates να κοστιζουν γυρω στο 20ευρω. Αυτα απο μενα. Ξανασκεφτειτε το αν πρεπει να αγορασετε το συγκεκριμενο παιχνιδι. Σκεφτειτε οτι το μονο που τους τσουζει ειναι η τσεπη τους. Πρεπει να κινουμαστε εξυπνα σαν καταναλωτες αν θελουμε να βελτιωνονται τα παιχνιδια κατα πολυ (γιατι μπορουν μην γελιωμαστε, ειναι ολα θεμα του ποσο μας σεβονται σαν καταναλωτες). Παρτε για παραδειγμα την Konami η οποια τα πηγε χαλια σε πωλησεις και μαθαινω οτι και δυο χρονια εχουν προσλαβει νεα ομαδα προγραμματιστων για να δουλεψουν σε ενα εξολοκληρου νεο next-gen PES. Μακαρι κατι καλο να γινει και απο κει. Δε θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα φίλε μου. Αυτός είναι κι ο λόγος που θα κρατήσω τα λεφτά μου (γιατί δεν έχω το xbox φλασαρισμένο) και θα περιμένω το FIFA 11 αντί για μία λίγο βελτιωμένη έκδοση του 10 με διάρκεια ζωής 4 μήνες.
polakis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ok παιδιά ότι πείτε. Αφήστε εμάς να παίζουμε το τέλειο σε gameplay fifa 2010 world cup και μείνετε εσείς με το άχρωμο fifa10. Θα μας απαγορεύσετε να ακολουθήσουμε την εξέλιξη? Έλεος, τί άλλο θα ακούσουμε. Φλασάρετε το 360 σας στην τελική να παίζετε κόπιες και να μην έχετε τέτοια προβλήματα και να μην το παίζετε επαναστάτες χωρίς αιτία. Τα 140 ευρώ τον χρόνο από 2 φιφα σας πείραξαν, παιχνίδια που θα λιώσετε στην κονσόλα και τα αξίζουν με το παραπάνω. Και όλα αυτά την στιγμή που έχετε την super duper full hd τηλεόραση, το τέλειο και πανάκριβο κινητό, home cinema κλπ...Το φιφα σας πείραξε... Λίγο κράτει παιδιά. Ακολουθάμε και αγαπάμε την εξέλιξη, δεν την σνομπάρουμε. Θέλουμε να κάνουμε το κέφι μας με ότι καλύτερο φιφα κυκλοφορεί, τέλος. Δεν είναι πολιτική εδώ...
teofross Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Για εμενα βαση του ντεμο ειναι το καλυτερο & το πιο διασκεδαστικο ποδοσφαιρακι που εχω δει ως σημερα.οσον αφορα εαν αξιζει απο το 10 να πας στο WC αυτο ειναι αλλο θεμα.και η τιμη του τον ιουλιο θα ειναι αλλη πολυ χαμηλοτερη.Παντως δεν μπορω να κατηγορησω την ΕΑ.Λεφτα θελουν καλα κανουν και πουλανε.Εχουμε την δυνατοτητα να μην αγορασουμε οποιος δεν θελει.Προτιμω αυτους που ασχολουνται δυο φορες τον χρονο με ενα ποδοσφαιρακι εστω και με οχι τρομακτικες αλλαγες(λογικο ειναι) παρα αλλους που πχ κοντα 3-4 χρονια ας πουμε βελτιωνουν υπερελαχιστα πραγματα. Τελως παντων καθαρα στο παιχνιδι τωρα: Μακαρι το final να εχει πιο αργο mode.Για εμενα η μεγαλυτερη αλλαγη απο ολες ειναι οτι βλεπω μακραν καλυτερο cpu ΑΙ με παρα πολυ καλυτερα τελειωματα και γενικοτερα αισθηση σαν να παιζεις "διπλο". Καλυτερα γραφικα στο επιπεδο του PES (αν οχι καλυτερα), ακομα καλυτερο animation απο το 10,καλυτερα ball physics,παρα πολυ καλυτερες κεφαλιες,ωραιο χορτο.Ο διαιτητης στο demo για εμενα δεν ειναι τοσο σωστος και τα διχτια οταν μπαινει γκολ δεν ξερω τα περιμενα καλυτερα.Παντως το παιχνιδακι για το καλοκαιρι που ερχεται μεχρι Οκτωβρη, ειμαι και fan των εθνικων ομαδων ειναι σιγουρο buy.Δινω τα προηγουμενα και παει για αγορα
fearwhatnow Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ok παιδιά ότι πείτε. Αφήστε εμάς να παίζουμε το τέλειο σε gameplay fifa 2010 world cup και μείνετε εσείς με το άχρωμο fifa10. Θα μας απαγορεύσετε να ακολουθήσουμε την εξέλιξη? Έλεος, τί άλλο θα ακούσουμε. Φλασάρετε το 360 σας στην τελική να παίζετε κόπιες και να μην έχετε τέτοια προβλήματα και να μην το παίζετε επαναστάτες χωρίς αιτία. Τα 140 ευρώ τον χρόνο από 2 φιφα σας πείραξαν, παιχνίδια που θα λιώσετε στην κονσόλα και τα αξίζουν με το παραπάνω. Και όλα αυτά την στιγμή που έχετε την super duper full hd τηλεόραση, το τέλειο και πανάκριβο κινητό, home cinema κλπ...Το φιφα σας πείραξε... Λίγο κράτει παιδιά. Ακολουθάμε και αγαπάμε την εξέλιξη, δεν την σνομπάρουμε. Θέλουμε να κάνουμε το κέφι μας με ότι καλύτερο φιφα κυκλοφορεί, τέλος. Δεν είναι πολιτική εδώ... Φασκεις και αντιφασκεις συνεχως."Αχρωμο" fifa 10?Εσυ δεν το θεοποιουσες πριν λιγο καιρο?Θα μας τρελανεις εντελως.Εμενα και το Fifa 10 μου αρεσε και το demo του WC10.
polakis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Φασκεις και αντιφασκεις συνεχως."Αχρωμο" fifa 10?Εσυ δεν το θεοποιουσες πριν λιγο καιρο?Θα μας τρελανεις εντελως.Εμενα και το Fifa 10 μου αρεσε και το demo του WC10. Δεν φάσκω και αντισφάσκω φίλε. Το fifa10 ήταν πάρα πολύ καλό και το έλιωσα σε slow/manual πάντα. Απλά πλέον μου φαντάζει άχρωμο μπροστά στο 2010 world cup. Παίξε το ντέμο του world cup και μετά βάλε καπάκι ένα Italy-Spain στο φιφα10. Θα ξενερώσεις. Αυτό εννοώ. Άσε που στο world cup παίζουμε 4λεπτο μόνο, με μέρα και με σκιες στο γήπεδο (που δεν παίζω ποτέ μέρα γιατί μου την σπάει και δεν βλέπεις καλά) και με σπαστική περιγραφή που δεν μπορείς να την βγάλεις και να ηρεμήσεις...Φανταστείτε στην τελική έκδοση τί έχει να γίνει... Η 27η Απριλίου είναι κοντά (αν και ο θείος θα το φέρει γύρω στις 25 του μηνός)...
Aims Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 αν κ επι της ουσιας ο s33k3rgr εχει δικιο εγω δεν θα μπορεσω να μην το παρω.. σιγα,εδω τα δινουμε αλλου κ αλλου,στα 699 ευρω θα κολλησουμε για κατι που θα παιζουμε καθημερινα επι 4-5 μηνες μεχρι να βγει το ΦΙΦΑ 11? εξαλλου ειναι συλλεκτικη εκδοση η εκδοση του φιφα για καποια διοργανωση
soso75 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τους άτιμους στο demo λίγο παραπάνω χρόνο στο match δεν μπορούσαν να βάλουν..;
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τους άτιμους στο demo λίγο παραπάνω χρόνο στο match δεν μπορούσαν να βάλουν..; Ε, μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Τσιγκουνεύονται να βάλουν 1-2 λεπτά παραπάνω στο ημίχρονο, λες και όταν βγει το παιχνίδι θα βρεθούν κάμποσοι τσίπηδες και δεν θα αγοράσουν το παιχνίδι γιατί μπορούν να παίζουν αρκετή ώρα στο demo.
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τους άτιμους στο demo λίγο παραπάνω χρόνο στο match δεν μπορούσαν να βάλουν..; Ε, μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Τσιγκουνεύονται να βάλουν 1-2 λεπτά παραπάνω στο ημίχρονο, λες και όταν βγει το παιχνίδι θα βρεθούν κάμποσοι τσίπηδες και δεν θα αγοράσουν το παιχνίδι γιατί μπορούν να παίζουν αρκετή ώρα στο demo.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 αν κ επι της ουσιας ο s33k3rgr εχει δικιο εγω δεν θα μπορεσω να μην το παρω..σιγα,εδω τα δινουμε αλλου κ αλλου,στα 699 ευρω θα κολλησουμε για κατι που θα παιζουμε καθημερινα επι 4-5 μηνες μεχρι να βγει το ΦΙΦΑ 11? εξαλλου ειναι συλλεκτικη εκδοση η εκδοση του φιφα για καποια διοργανωση Στο δινω με 349Ε. Σχεδον 50% κατω.Συν οτι οταν βγει το fifa 11 θα σου κανω καλυτερη τιμη.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 αν κ επι της ουσιας ο s33k3rgr εχει δικιο εγω δεν θα μπορεσω να μην το παρω..σιγα,εδω τα δινουμε αλλου κ αλλου,στα 699 ευρω θα κολλησουμε για κατι που θα παιζουμε καθημερινα επι 4-5 μηνες μεχρι να βγει το ΦΙΦΑ 11? εξαλλου ειναι συλλεκτικη εκδοση η εκδοση του φιφα για καποια διοργανωση Στο δινω με 349Ε. Σχεδον 50% κατω.Συν οτι οταν βγει το fifa 11 θα σου κανω καλυτερη τιμη.
polakis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Χαχα καλό fearwhatnow!!! Πάντως είναι η 1η φορά στην ζωή μου που τρελένομαι έτσι με ένα ντέμο! Μιλάμε το έχω λιώσει!!! Και φανταστείτε ότι παίζουμε σε μέρα με σκιά που δεν φαίνεται καλά το γήπεδο, με την σπαστική περιγραφή που δεν κλείνει (ποτέ δεν παίζω με περιγραφή γιατί θέλω να ακούω το ντουπ ντουπ της μπάλας), με βιντεάκια που σπάει λίγο η κίνηση γιατί ήταν ανέτοιμο το παιχνίδι, με 4λεπτο μόνο ματς και με 2 ομάδες μόνο... Άντε ας το φέρει ο θείος λίγο νωρίτερα (υπολογίζω ότι αφού Αμερική βγαίνει 27, άρα 24-25 θα το έχουμε)...
polakis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Χαχα καλό fearwhatnow!!! Πάντως είναι η 1η φορά στην ζωή μου που τρελένομαι έτσι με ένα ντέμο! Μιλάμε το έχω λιώσει!!! Και φανταστείτε ότι παίζουμε σε μέρα με σκιά που δεν φαίνεται καλά το γήπεδο, με την σπαστική περιγραφή που δεν κλείνει (ποτέ δεν παίζω με περιγραφή γιατί θέλω να ακούω το ντουπ ντουπ της μπάλας), με βιντεάκια που σπάει λίγο η κίνηση γιατί ήταν ανέτοιμο το παιχνίδι, με 4λεπτο μόνο ματς και με 2 ομάδες μόνο... Άντε ας το φέρει ο θείος λίγο νωρίτερα (υπολογίζω ότι αφού Αμερική βγαίνει 27, άρα 24-25 θα το έχουμε)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.