polakis21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Αν ρίξουν και λίγο την ταχύτητα (γιατί ακόμα και στο slow είναι πάλι λίγο γρήγορο) τότε θα μιλάμε για την αποθέωση του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου...
fearwhatnow Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Αν ρίξουν και λίγο την ταχύτητα (γιατί ακόμα και στο slow είναι πάλι λίγο γρήγορο) τότε θα μιλάμε για την αποθέωση του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου... Παρολο που και εμενα μου αρεσει ο πιο αργος ρυθμος στο παιχνιδι (παντα παιζω σε slow) αν δει καποιος τους αγωνες της εβδομαδας αυτης, απο ChLeague μεχρι Europa League, θα δει οτι επαιζαν σαν δαιμονισμενοι ολοι πανω-κατω ειτε λεγοταν Barcelona ειτε Benfica.Μαλιστα εβαλα σε συγκριση 3 λεπτων πραγματικο αγωνα (5-8 λεπτο Manchester-Bayern) και εναν αγωνα απο το demo σε ολες τις ταχυτητες και χρονομετρησα και μετα τα εβαλα στο pc για να δω ακριβως την ταχυτητα.Η φυσιολογικη ταχυτητα που βγηκε ωςα αποτελεσμα αναλογικα ειτε αναμεσα στο normal και fast του ηλεκτρονικου παιχνιδιου!
nikoladim Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 παιδιά να ρωτήσω κάτι ???κατέβασα στο fifa10(ps3)το Ultimate team Και όταν πάω να το παίξω μου λέει πως δεν υπάρχει στην κονσόλα!μετά πηγαίνω και στο fifa store Και λέει πως το έχω αγοράσει! και αν θέλω να το κάνω redownload. Το ξανακάνω και πάλι τα ίδια. Έχετε κάποια ιδέα??μήπως πρέπει να κάνω register το game??
polakis21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά όσο παίζω όλο και περισσότερο πορώνομαι και τρελένομαι σε manual/slow! Τί φτιάξανε πάλι εκεί στην ΕΑ? Πωπω!
papeipa Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά όσο παίζω όλο και περισσότερο πορώνομαι και τρελένομαι σε manual/slow! Τί φτιάξανε πάλι εκεί στην ΕΑ? Πωπω! Η πραγματικοτητα ειναι οτι οποιος δεν παιζει σε manual και slow βλεπει ενα τελειως διαφορετικο παιχνιδι. Φαντασου manual/slow με χαμηλης δυναμικοτητας ομαδες οπου θα ειναι ακομα πιο αργο Για εμενα αυτο ειναι GOTY. Μπραβο στην EA που συνεχως βελτιωνει το προιον της και μας προσφερει ολο και νεες συγκινησεις!!!!!
speedy23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 το φιφα πχ εαν το δοκιμαζει καποιος στα settings στο assisted ή ακομα και στο semi assisted ως ενα βαθμο, δεν μπορει να "δει" καποιες ουσιαστικες διαφορες στο παιξιμο του γενικοτερα ,απο εκδοση σε εκδοση ,για να μην πω ακομα και σε 2 εκδοσεις πισω διαφορα.Αν καποιος παιζει με τις βοηθειες νομιζω οτι η μονη διαφορα που θα καταλαβει θα ειναι τα cutseens και γενικοτερα η ατμοσφαιρα του παγκοσμιου. Εμ οχι!Για παραδειγμα τα ball physics του τελευταιου demo εγιναν αμεσως αντιληπτα σε μενα που παιζω assisted.Επισης οι διαφορες απο το 09 στο 10 τις εβλεπες ειτε εχεις manual ειτε assisted και μιλαω κυριως για τo 360-degree control.
Tigran Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το έχουν θεοποιήσει λίγο αυτό το manual/slow, αλλά τέλος πάντων...
s33k3rgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Παιδια μην ενθουσιαζεστε και τοσο. Θα σας πω γιατι αμεσως. Ειμουνα και εγω απο αυτους που μολις επεξαν το Fifa 09 αλλαξα στρατοπεδο και εδω και δυο χρονια παιζω μονο Fifa (λυπαμαι που το λεω γιατι θα ηθελα και ενα αξιολογο PES αλλα δυστυχως η Konami δεν...). Σας λεω λοιπον το εξης. Ωραιο και το demo του WC αλλα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να παμε στο αλλο ακρο και να παμε να αγοραζουμε οτι βγαζει η EA. Θεωρω οτι ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το 10 σε αρκετους τομεις αλλα εγω δεν θα το αγορασω μονο και μονο επειδη ειμαι αρνητικος σε αυτην την πολιτικη της EA να βγαζει μια ψιλο-βελτιωμενη εκδοση του ιδιου παιχνιδιου μεσα στον ιδιο χρονο. Θα ηταν καλυτερο και για εμας αλλα και για την EA να επικεντρονωταν πανω στο Fifa 11 και οχι να μπαινει στην διαδικασια παραγωγης για το WC, σωζοντας ετσι χρονο, χρημα και resources γενικα. Θα μπορουσε καλλιστα με ενα DLC να μπορουσες να κατεβασεις τις βελτιωσεις και τις ομαδες στο Fifa 10 και να το χρεωσουν κανενα 20 ευρω (μην πω λιγοτερο). Τοτε δεν θα με πειραζε ακομη και αν το Fifa 11 ειχε ακομη και 80 ευρω με τα σημαντικα updates να κοστιζουν γυρω στο 20ευρω. Αυτα απο μενα. Ξανασκεφτειτε το αν πρεπει να αγορασετε το συγκεκριμενο παιχνιδι. Σκεφτειτε οτι το μονο που τους τσουζει ειναι η τσεπη τους. Πρεπει να κινουμαστε εξυπνα σαν καταναλωτες αν θελουμε να βελτιωνονται τα παιχνιδια κατα πολυ (γιατι μπορουν μην γελιωμαστε, ειναι ολα θεμα του ποσο μας σεβονται σαν καταναλωτες). Παρτε για παραδειγμα την Konami η οποια τα πηγε χαλια σε πωλησεις και μαθαινω οτι και δυο χρονια εχουν προσλαβει νεα ομαδα προγραμματιστων για να δουλεψουν σε ενα εξολοκληρου νεο next-gen PES. Μακαρι κατι καλο να γινει και απο κει.
polakis21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν έχουμε θεοποιήσει τίποτα. Την αλήθεια λέμε. Το manual/slow είναι για ποδοσφαιρόφιλους λάτρεις του ρεαλισμού και ότι κοντινότερο στο πραγματικό. Το normal/assisted είναι για τα 10χρονα και για αυτούς που βαριούνται την πρόκληση και θέλουν να βάζουν 4-5 γκολ σε κάθε ματς... Απλά πράγματα... Εγώ πάντως χαίρομαι που βγαίνει το 2010 world cup γιατί θέλω την εξέλιξη και όχι να παίζω το ήδη πεπαλαιωμένο fifa10 σε gameplay! Και φανταστείτε ότι το λέω αυτό έχοντας παίξει μόνο το ντέμο!!!
chill Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Κατανοώ τον προβληματισμό σου όμως η μπάλα ακόμα και ως game για τους περισσότερους από εμάς αποτελεί πάθος. Και εγώ δεν διαπίστωσα κάποιον σημαντικό λόγο για να περάσω από το fifa10 στο wc10 ωστόσο δεδομένου ότι το παιχνίδι θα βγάλει τα χρήματα του και με το παραπάνω από πλευράς ωρών που θα ασχοληθούμε μαζί του και δεδομένης της δίψας που έχουμε για το επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο θα ήθελα να το ζήσω και μέσα από την κονσόλα μου. Σκέφτομαι επίσης τα χρήματα που ξόδεψα τον περασμένο Οκτώβρη για το pro.....40 ευρώ φύγανε έτσι απλά και μόνο για να διαπιστώσω για μια ακόμα χρονιά την απάτη της Konami και από τότε το παιχνίδι το Pro κάθετε στο ράφι. Τα 45 λοιπόν που ζητάει η EA για ένα μικρό update του FIFA10 για μένα φαντάζουν "bargain". Και επειδή το προσεχές διάστημα δεν περιμένω και αρκετούς τίτλους - με εξαίρεση το liberty city stories και όποια "ευκαιρία" προκύψει από online stores - δυσκολεύομαι να μην προβώ στην αγορά του.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Άκη (xtrmsnpr) τράβα πάρε κονσολίτσα ΤΩΡΑ !!!!! αυτό θέλει πολλά φράγκα αδερφέ ... chill πάμε αφρική ρε συ; Το παιχνίδι 17/4 βγαίνει!
chill Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 αυτό θέλει πολλά φράγκα αδερφέ ...chill πάμε αφρική ρε συ; Το παιχνίδι 17/4 βγαίνει! Ζήτα από τον Elton να κάνει μια συναυλία, με τα έσοδα της οποίας θα σου πάρει κονσόλα Κατά τα άλλα συμφωνώ είναι πολλά τα φράγκα αλλά imo το αξίζουν και με το παραπάνω. Ρώτα και τον nikoladim που πρόσφατα πήρε κονσόλα και έχασε την μπάλα (μεταφορικά και κυριολεκτικά μιας και στα χέρια μου υποφέρει) Προτιμώ να μαζέψουμε χρήματα και να πάμε το 2014 στην Βραζιλία. Ποια Αφρική τώρα.....αν και έχω οικογενειακούς φίλους κάτω δεν το σκέφτομαι ούτε για αστείο. Θα πάω Αφρική με το Πι Ες θρι (ps3 lol). Κάνει και rhyme \0/ Το παιχνίδι βγαίνει στις 30 Απρίλη. Θα ρίξω κάτι online βιασμούς με τον ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ άλλο πράμα. Τρέμετε απανταχού messiδες έρχεται ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝMAN
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ζήτα από τον Elton να κάνει μια συναυλία, με τα έσοδα της οποίας θα σου πάρει κονσόλα Κατά τα άλλα συμφωνώ είναι πολλά τα φράγκα αλλά imo το αξίζουν και με το παραπάνω. Ρώτα και τον nikoladim που πρόσφατα πήρε κονσόλα και έχασε την μπάλα (μεταφορικά και κυριολεκτικά μιας και στα χέρια μου υποφέρει) Προτιμώ να μαζέψουμε χρήματα και να πάμε το 2014 στην Βραζιλία. Ποια Αφρική τώρα.....αν και έχω οικογενειακούς φίλους κάτω δεν το σκέφτομαι ούτε για αστείο. Θα πάω Αφρική με το Πι Ες θρι (ps3 lol). Κάνει και rhyme \0/ Το παιχνίδι βγαίνει στις 30 Απρίλη. Θα ρίξω κάτι online βιασμούς με τον ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ άλλο πράμα. Τρέμετε απανταχού messiδες έρχεται ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝMAN καραγκουνμαν chill.. ήρεμα..Δεν έχω πάρε δώσε με τον Έλτον πια..Να πω στον Ψωμιάδη να κάνει τίποτα; Ετοιμάζω ραμ και κάρτα γραφικών τώρα.. Πάντως στο vid με γερμανία-ιταλία ήταν όντως σα να έβλεπες κανονική μπάλλα..
anamenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Qchiji6gW24&playnext_from=TL&videos=_h3n_SPvsJE[/ame] άλλη φάση...
speedy23 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δεν έχουμε θεοποιήσει τίποτα. Την αλήθεια λέμε. Το manual/slow είναι για ποδοσφαιρόφιλους λάτρεις του ρεαλισμού και ότι κοντινότερο στο πραγματικό. Το normal/assisted είναι για τα 10χρονα και για αυτούς που βαριούνται την πρόκληση και θέλουν να βάζουν 4-5 γκολ σε κάθε ματς... Απλά πράγματα... Οχι οτι ισοπεδωνεις αλλα λεμε τωρα....Παντως δεκαχρονο δεν ειμαι και ουτε βαζω 5 γκολ σε καθε ματς.Για την ακριβεια εχω παιξει αρκετα εξαιρετικα παιχνιδια με assisted παντα τα οποια εληξαν 0-0.Επισης εμενα που με ενδιαφερει αποκλειστικα το Live το να παιζεις assisted ειναι μονοδρομος. ΥΓ:Πεπαλαιωμενο το gameplay του Fifa 10 ηδη?LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.