Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το καλύτερο που έχω δει πάντως είναι τα ball physics όταν η μπάλα είναι στα πόδια του παίκτη, για πρώτη φορά είναι 100% ελεύθερη...

Εννοεις οτι αυτο ειναι βελτιωση του FWC10?

Γιατι οντως στο fifa10 παρ'ολο που η μπαλα δεν ηταν κολλημενη στα ποδια του παιχτη ενιωθες οτι ηταν.

Δημοσ.

Να πω επίσης ότι είναι ένα κλικ πιο γρήγορο το gameplay στο slow που το παίζω εγώ σε σχέση με το φιφα10. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα normal/fast αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα μπορείς να το ευχαριστηθείς...Ελπίζω στην τελική έκδοση να είναι πιο αργό...

Μπορείς να κάνεις off τα cutscenes για να μην σε πρήζουν σε κάθε ματς. Επίσης, δεν μπορείς στο ντέμο να βγάλεις την περιγραφή (μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί πάντα παίζω με commentary off) αλλά μόνο να χαμηλώσεις ή να κλείσεις τους περιβαλλοντικούς ήχους...

Έχω πορωθεί και παίζω ασταμάτητα...

Δημοσ.

Κάτι σημαντικό που πρόσεξα:

Πάντα παίζω στην slow ταχύτητα. Όπως ξαναείπα όμως μου φαίνεται ένα κλικ πιο γρήγορο από το φιφα10. Δοκίμασα λοιπόν να παίξω και normal speed και fast για να δω την διαφορά. Προς έκπληξή μου όμως είδα την ταχύτητα να μην αλλάζει καθόλου, είτε έπαιξα normal είτε έπαιξα fast! Έτσι μου φάνηκε δηλαδή. Αν αυτό ισχύει τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα με την τελική έκδοση. Γιατί αν τώρα στο ντέμο πάει με την default ταχύτητα normal, ότι ταχύτητα και αν διαλέξεις, τότε στην τελική έκδοση, το slow option θα είναι πιο αργό από αυτό που βλέπουμε τώρα, πράγμα που θα τελειοποιήσει για μένα την ροή του αγώνα...

Ελπίζω δηλαδή. Δοκιμάστε το να μου πείτε...

Δημοσ.

το παιχνιδι τα σπαει...

ειναι κατα 20-30% πιο βελτιωμενο απο το ηδη ΤΕΛΕΙΟ φιφα

η ατμοσφαιρα του γηπεδου ειναι ολοιδια με του world cup 2006 απλα με βελτιωμενα γραφικα.

πολλα χαρτακια,κοντινο σε οπαδους κ ετσι.. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Μόλις έκανα κι εγώ το Demo Testing μου :D

Το παιχνίδι το κατέβασα στο PS3 -γιατί στο X360 με έστειλαν για μπανάκι- και έπαιξα 4 ματσάκια. Όλα Ιταλία με Ισπανία, μιας και δεν είδα να έχει άλλες ομάδες διαθέσιμες(μόνο αυτές σου δίνει στο Demo?).

Σημεία που μου άρεσαν γενικότερα:

Βελτιωμένο γρήγορο μενού

Τεράστια ποικιλία ομάδων! Πάντα έτσι ήταν;

Πιασάρικο τραγουδάκι στο μενού επιλογών. Εμένα μου κόλλησε πάντως... :P

Πολύ όμορφα cutscenes, εμένα δεν με κούρασαν καθόλου! Αντιθέτως, πιστεύω ότι δίνουν μια πινελιά ρεαλιστικότητας στο όλο παιχνίδι.

Πάμε στα σημαντικά τώρα:

1. Φοβερά γραφικά!

Πιστεύω φτάνουν πολύ κοντά σε αυτά που είδαμε στο PES10. Το γρασίδι είναι ρεαλιστικότατο, χωρίς υπερβολές και διέκρινα μια βελτίωση και στις φιγούρες των παικτών. Είναι λίγο πιο "στρογγυλεμένοι" και πιο αληθοφανείς.

2. Τα ball physics είναι εμφανώς βελτιωμένα. Όχι μόνο όταν την έχει ο παίκτης στα πόδια του, αλλά και στις κεφαλιές κτλ.

3. Βελτιωμένα σουτ και κεφαλιές!

Τέρμα ποια τα "κρεμάσματα" στον τερματοφύλακα. Όσες φορές και να το δοκίμασα, δεν τα κατάφερα.

Δυνατές κεφαλιές και παίρνουν μια πιο "φυσική" κατεύθυνση σε σχέση με το FIFA10, που μερικές φορές πήγαιναν όπου να'ναι.

Μια διαφορά είδα και στα σουτ, αλλά δε μπορώ να πω ότι όντως έχουν αλλάξει κάτι ή ήταν ιδέα μου.

4. Το παιχνίδι είναι πιο αργό και ομαλό στο Normal. Έβαλα και το FIFA10 για να κάνω άμεση σύγκριση και για μένα τουλάχιστον, η διαφορά ήταν εμφανής. Αν έπαιζα Ιταλία-Ισπανία στο F10, οι παίκτες τρέχουν σαν τρελοί σε σχέση με το WC10.

5. Βελτιωμένο σύστημα πασών. Έπαιξα με τις αρχικές ρυθμίσεις(Assisted) και παρ'όλα αυτά, η μπάλα δεν είναι τόσο υποβοηθούμενη όπως στο F10. Σε προσπάθεια μου να αλλάξω πολύ γρήγορες πάσες, οι παίκτες έκαναν λάθη στην κατεύθυνση της πάσας. Δεν φτάνει να πατάς το Χ και να σημαδεύεις στο περίπου.

Αυτά πάνω-κάτω μου έκαναν αίσθηση εμένα προσωπικά. Θετικό είναι πιστεύω το γεγονός, ότι δεν υπήρχε κάτι αρνητικό σε σχέση με το F10. Εννοώ να προσπαθήσαν να βελτιώσουν κάτι και να το έκαναν χειρότερο(βλ. PES τα τελευταία χρόνια).

Κατά 99% θα πουλήσω το F10 και θα δώσω την διαφορά να πάρω το WC10.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι στην τελική έκδοση θα είναι πιο αργό στο slow οπότε νομίζω το παιχνίδι θα αγγίξει το τέλειο...

Δημοσ.
Το τραγουδι του μενου ειναι το επισημο του παγκοσμιου κυπελλου αν δεκν κανω λαθος :)

Είναι πάρα πολύ ωραίο! :-)

Τώρα έβαλα να το ξαναπαίξω. Ένα αρνητικό που πρόσεξα είναι ότι μου τρώει πολλά "replay" και δείχνει στη θέση τους cut scenes.

Δημοσ.

Εγώ δεν είδα και τεράστιες διαφορές στον τίτλο συγκριτικά με το Fifa 2010. Όταν βασίζεσαι βέβαια σε ένα ήδη άρτιο ποδοσφαιράκι τα πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις είναι ελάχιστα.

Δημοσ.

Εγω θα το τσεκαρω το απογευμα αλλα επειδη εχω ασχοληθει αρκετα με τα ποδοσφαιρακια (& τα 2) τα τελευτεα χρονια, πιστευω οτι κατα την γνωμη μου παντα, το φιφα πχ εαν το δοκιμαζει καποιος στα settings στο assisted ή ακομα και στο semi assisted ως ενα βαθμο, δεν μπορει να "δει" καποιες ουσιαστικες διαφορες στο παιξιμο του γενικοτερα ,απο εκδοση σε εκδοση ,για να μην πω ακομα και σε 2 εκδοσεις πισω διαφορα.Αν καποιος παιζει με τις βοηθειες νομιζω οτι η μονη διαφορα που θα καταλαβει θα ειναι τα cutseens και γενικοτερα η ατμοσφαιρα του παγκοσμιου. Χωρις τωρα να σημαινει οτι ντε και καλα πρεπει να βολευονται ολοι με τα manual settings.Οπου βολευεται ο καθενας θα παιζι να ευχαριστιεται,απλως στο manual νομιζω αλλαζει θα ελεγα πανω απο 85% το gameplay και ο τροπος παιξιματος του παιχνιδιου και το πως γινονται ολα και ειναι σαν να βλεπεις "αληθινη" μπαλα. Σιγουρα ομως υπαρχουν πολοι που δεν προτιμουν το manual, προφανως γιαυτο η EA εβαλε και το συστημα που λενε να παιζεται με 2 κουμπια μονο.

Δημοσ.

Οι διαφορες που εντοπισα ειναι οι εξης:

Βελτιωμενος τεχνικος τομεας και πολυ καλυτερος σχεδιασμος παικτων οπως και face animations.

Πολυ καλυτερα ball physics και πιο fluid κινησεις των παικτων οταν εχουν την μπαλα στα ποδια τους.

Βελτιωμενα τζαρτζαρισματα,μαρκαρισματα και αμυντικος τομεας.

Τρομερος διαιτητης

Βελτιωμενοι κατα πολυ οι τερματοφυλακες στις εξοδους

Κεφαλιες που πλεον εχουν ολες δυναμη(στο 10 μερικες φορες εκανε κατι αψυχες)

Τρομερα κοντρολ με το στηθος η το κεφαλι.

Βελτιωμενα τελειωματα φασεων.Στα λιγα παιχνιδια που επαιξα ,καταφερα μονοκομματα σουτ ,βολ πλανε κτλπ.

ΟΠως και ενα γκολ που εβαλα με τον Ιακουιντα,η μπαλα στον αερα πλατη ο αμυντικος τρελο κοντρολ με το στηθος γυρισμα κορμιου επιτοπου και πλασε στο γαμα!Τετοιο γκολ δεν ειχα βαλει στο 10

Για εμενα ειναι οτι καλυτερο υαπρχει σε ποδοσφαιρακι την σημερον ημερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...