Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά αυτό το assisted πρέπει να καταργηθεί να τελειώνει η υπόθεση. Όποιος θέλει assisted μπορεί πάντα να παίξει Μπρο που όλα γίνονται αυτόματα.

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαλάρωσε ρε nzeppos! Μερικοί παίζουν 1 φορά το ΣΚ το πολύ και κάποιοι άλλοι με το ζόρι 1 φορά το μήνα. Πως θα τους βάλεις αυτούς να παίξουν στα manual? Θα τσαντιστούν και θα το αφήσουν κατευθείαν. Εδώ μερικοί που είναι συνηθισμένοι στο Μπρο, τσαντίζονται μέχρι και με τα assisted του FIFA. Έχω ακούσει την κορυφαία ατάκα "Είναι υπερβολικά ρεαλιστικό το FIFA, δεν μπορώ να παίξω..." :D

Δημοσ.

Πιστευω εχει δικιο ο Tigran.Ειναι καλο που η ΕΑ σου δινει τις επιλογες και απο εκει και μετα ο καθενας βαζει αυτο που μπορει για να ευχαριστηθει το παιχνιδι.ο σκοπος ειναι να ψυχαγωγουμαστε και οχι να μας σπανε τα νευρα.εμενα προσωπικα μου σπαει τα νευρα px to assisted και ξενερωνω τελειως με το παιχνιδι.Οποτε επαιζα μια ζωη sto semi και στο legendary.Τελευτεα παιζω στο manual και ενα - δυο επιπεδα πιο ευκολο.οπου ευχαριστιεται ο καθενας.Δεν μπορω να κατηγορησω καποιον που θελει να παιξει μια ωριτσα και να ξεχαστει να χαλαρωσει που βαζει assisted και βαζει ενα γκολακι και χαζευει το replay.Γιαυτο ειναι τα games παιδια.Για πλακα.Η ΕΑ ειναι σωστη.Αμα θες να παιξεις ρεαλιστικα ,να εισαι master, βαζεις manual.Το κακο θα ηταν να μην υπηρχε επιλογη

Δημοσ.
Βασικά αυτό το assisted πρέπει να καταργηθεί να τελειώνει η υπόθεση. Όποιος θέλει assisted μπορεί πάντα να παίξει Μπρο που όλα γίνονται αυτόματα.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω. Ή τουλάχιστον ας κάνει 2 κατηγορίες online η ΕΑ, μια με assisted και μια με manual! Δεν μπορώ να βρω κανέναν live manual γιατί υπάρχουν όλοι οι άλλοι τσάτσοι που παίζουν assisted και σε σκίζουν αν παίξεις εσύ manual! Βγαίνει το κάθε ασχετάκι και με νικάει παίζοντας αυτό το μηχανικό και ρομποτιστικομπρο assisted και νομίζει ότι παίζει μπάλα! Που να ήξεραν όμως...

Και σε αυτούς που δηλώνουν ότι το manual είναι σκάκι όπου δεν μετράνε τα στατιστικά, τους απαντάω ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι και χεστήκαμε! Αυτό πάει σε κάποιους προκλητικούς συγκεκριμένα...

ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑΑΑ!!!!!!

Δημοσ.

Σχετικα με το on line, σιγουρα ειναι λαθος μεγαλο να υπαρχει μια κατηγορια που να παιζουν ολοι μολους.Σιγουρα πρπει να φτιαχτουν κατηγοριες οπως ακριβως λεει ο polakis.Για να ειναι πιο ωραιο το παιχνιδι online.οχι και καλα γιατι οπιοι παιζουμε manual χανουμε κλπ και χαλιομαστε.Απλως ειναι τελειως διαφορετικο το gameplay οταν παιζεις ακομα και semi assisted με το manual οποτε δεν κολαει καθολου ο ενας να ειναι manual και ο αλλος assited.Βγαινει ακυρο το ματσακι τελιως

Δημοσ.

Απλά δεν παίζεται. Από τα τελευταία βίντεο είναι σχεδόν σαν να βλέπεις πραγματικό αγώνα ποδοσφαίρου!!!

Βέβαια το πραγματικό θα γίνεται όταν παίξεις slow/manual (sorry που το ξαναλέω αλλά πρέπει να τονιστεί)!!!

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι αυτά που λενε είναι αηδίες, και ότι στο manual μετράνε τα στατιστικά (και η δύναμη των παικτών στα τζαρτζαρίσματα, και η ταχύτητα των παικτών, και η τεχνική για ντρίμπλες των παικτών, και η ευκολία που σημαδεύεις στο σουτ όπου ένας σούπερ επιθετικός μπορεί να σημαδέψει πιο εύκολα στο manual από κάποιον άμπαλο) όπου σε συνδυασμό με τα λάθη (που οποσδήποτε γίνονται γιατί κανείς δεν είναι τέλειος) σε πάσες και σέντρες, έχουμε ένα αποτέλεσμα καταπληκτικό! Όσο και να το λιώσεις στο manual/slow, λάθη σε πάσες και σέντρες θα κάνεις πάντα, είτε έχεις τον Βύντρα είτε έχεις τον Μέσσι! Τώρα που αυτά συνδυάζονται με καλύτερα γραφικά, καλύτερες φάτσες, καλύτερο φωτισμό και πιο fluid κινήσεις (στροφές, κοντρόλ κλπ) τότε μιλάμε για ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα! Ξυπνάτε, το pro είναι για παιδάκια πλέον και φαίνεται πρωτόγονο μπροστά του!!! Δειτε την αλήθεια που είδαμε και όλοι εμείς! Και σας ξαναλέω δεν είμαι κανάς κολλημένος φιφακιας, αλλά ήμουν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές we/pes στην Ελλάδα που ξεκίνησα το patching των we/pes στην Ελλάδα μαζί με 2-3 παιδιά! Μιλάμε για τέτοια πόρωση με προ είχα! Αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται...

Άντε και σήμερα μεσημεράκι βγαίνει το ντέμο!!!! Με Italy-Spain slow/manual και δεν σημαζεύεται...Θα λιώσω!!!

---------- Προσθήκη στις 13:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:59 ----------

Demo βγήκε τωρα για xbox360!!!!

Τρέχωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Πήγαινε marketplace - demos - sports

Κατηγορια Sports & Recreation εχει αλλα δε το βρισκω... :fear:

---------- Προσθήκη στις 14:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:16 ----------

Κατηγορια Sports & Recreation εχει αλλα δε το βρισκω... :fear:
Εβαλα ονομαστικα οσα ξεκινανε απο 0-9 και το εβγαλε ως "2010 Fifa World Cup"
Δημοσ.

Μετά από λίγη ώρα στο demo:

Άψογα χρώματα! Καλύτερα πρόσωπα! Φοβερό χορτάρι!

Πολλά cutscenes συνεχώς όταν βγαίνει η μπάλα άουτ, πλάγιο κλπ (λίγο εκνευριστικό αλλά χέστηκα)

4λεπτο είναι το ματς

Μου αρέσει πάρα πολύ το νέο σύστημα στα πέναλτυ! Πόρωση...

Το γήπεδο φαίνεται λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις! Τρέλα!

Λίγες αλλαγές βλέπω σε σχέση με φιφα10, αλλά είναι πράγματα ουσιαστικά που κάνουν πιο fluid την όλη ροή του αγώνα! Δεν μπορώ να το εξηγήσω τί και πως αλλά μου αφήνει μια αίσθηση πόρωσης όταν παίζω!!!

Με λίγα λόγια:

ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ EVER. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ SLOW/MANUAL ΕΤΣΙ?

Υ.Γ. Γιατί να είναι μόνο 4λεπτο θεέ μου?

Δημοσ.

θα συμφωνήσω σε όλα με το Polaki , άψογο παιχνίδι (μόνο η ταχύτητα ??). Η EA συνεχίζει να εξελίσσει τα ποδοσφαιράκια της...

edit

το καλύτερο που έχω δει πάντως είναι τα ball physics όταν η μπάλα είναι στα πόδια του παίκτη, για πρώτη φορά είναι 100% ελεύθερη...

μπράβο EA...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...