nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ιδού και τα τελευταία αποτελέσματα: Σεϋχέλλες - Μαυριτανία : 0-2 (έχασα) και Νησιά Toga - Παλαιστίνη : 1-3 (νίκησα αλλά οι άλλοι έχασαν 4 δοκάρια, μπάζει η άμυνα της Παλαιστίνης!) Πού ήμασταν και πού φτάσαμε...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μετα την αυτοκρατορια τοσων χρονων μη πω δεκαετιας σαν το θρυλο με το βαζελακι ετσι κ το Φιφακι εβγαλε αναστημα ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ κ το καναμε θεμα . Δεν λεω κ εγω παιζω φιφα 10 μαρεσει καλυτερα απο το Pro 10 πλεον αλλα δεν ειναι τοσο διαφορα οσο θελετε να φαινετε μερικοι σε συγκριση με το τοσο χαωδης διαφορα στο gameplay ,δηλαδη τοσα χρονια πριν που απλα το φιφα δεν υπηρχε ουτε καν διπλα στο gameplay δεν παει να πει οτι δεν προσπαθουσε το φιφα να βρει τροπους ,που βρηκε λες κ το αντεγραψε το gameplay ενος καλου παλιου pro... Ρε σεις τι καραγκιοζιλικη ειναι μερικοι πανηγυρισμοι του world cup.
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δεν είναι ΜΙΑ σεζόν αλλά τουλάχιστον τρεις και πάμε για τέσσερις. Δηλαδή όσες σεζόν παίζαμε Pro σε PC (από το PES3 μέχρι το 6) και το θεωρούσαμε ό,τι καλύτερο έχει βγει ποτέ. Η διαφορά ΕΙΝΑΙ χαώδης, ειδικά στο gameplay. Πλέον οι φίλοι/γνωστοί μου που έχουν κονσόλα και ασχολούνται με το Pro είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πλέον δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τομέας που το Pro να υπερέχει σε σχέση με το Fifa (με εξαίρεση ίσως τους φωτισμούς...) Επειδή το Pro ήταν καλύτερο τα παλιά τα χρόνια και επειδή το Fifa όντως αντέγραψε πολλά στοιχεία (ποιος αμφισβητεί ότι τώρα γίνεται το αντίθετο??) τι πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα? Να αναπολούμε τις παλιές εποχές και να περιμένουμε πότε θα συνέλθει ο καραγκιοζάκος-αρχιλαμόγιος Τσακατσούκας ή να κάτσουμε να παίξουμε το καλύτερο ποδοσφαιράκι που υπάρχει? Επειδή μικρός έπαιζα World Cup Carnival '86 στο Spectrum μου, δεν σημαίνει ότι θα παίζω το ίδιο μια ζωή. Σε μερικά χρόνια μπορεί να μην υπάρχει ούτε Pro, ούτε Fifa και να έχει πάρει άλλος τη σκυτάλη. Τι θα λέω, ότι κάποτε έπαιζα WC2010 και δεν το αλλάζω με τίποτα? Με την ίδια ευκολία που παράτησα το Pro για το Fifa08 θα παρατήσω και το Fifa[xx] για το επόμενο καλό Pro.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μα εγω δεν ειπα οτι θα παιζω μια ζωη pro επειδη ειμαι φαν του, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ πιος ΞΕΚΙΝΗΣΕ Κ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ Κ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΜΕ κ εγραψα καθαρα πιο πανω πως πλεον το εχω ριξει στο φιφα . Α κ δεν ειναι τοσα χρονια που λες εσυ 3-4 που εχει παρει τα σκηπτρα το φιφα κ απορω πως το επαιζες πριν απο 3-4 χρονια το fifa ,εκτος αν εννοεις κανα fifa manager αλλα και εκει ακομα χανει τα σκηπτρα απο το football manager λογο database. τεσπα αποψεις ειναι αυτες .
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Εννοώ ότι Fifa08, Euro2008, Fifa09, Fifa10 και WC2010 ήταν όλα καλύτερα από τα αντίστοιχα Pro, αλλά όπως σωστά λες "απόψεις είναι αυτές". (δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι σαν το Manager, ένα είναι το Manager! )
Aims Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 καλα,ξενερωσα τελειως μιλαμε τα bugs του παιχνιδιου ειναι ΤΡΕΛΑ.. το παιχνιδι αξιζει μονο αν ειναι δωρεαν..για 50-60 ευρω:ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! σε ολες τις διοργανωσεις προκρινονται στον β' γυρο ομαδες που εχουν τερματισει τελευταιες με μηδεν βαθμους στον ομιλο τους και οι πρωτες αποκλειονται!!παρατηρηστε το!! ελεος!
polakis21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Εγω παλι δεν εχω κανενα τετοιο bug. Παντα οι πρωτοι προκρινονται...
soso75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Κανένα πρόβλημα και σε μένα. Σε ps3 ή xbox έκδοση σου βγάζει αυτό το πρόβλημα;
Aims Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Στο XBOX360 μονο σε CUSTOM ομιλους γινεται αυτο. το εγραψα κ στο φορουμ της ΕΑ για το παιχνιδι κ μου ειπαν οτι ειναι Bug που λογικα θα λυθει με το επομενο Update στους custom Ομιλους(που επιλεγεις ποιες ομαδες θα παιξουν στο WC) προκρινεται ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ κ οχι οποιος παρει τους περισσοτερους βαθμους!μιλαμε για ΤΟ bug!! Y.Γ. το παιχνιδι ειναι γνησιο.το πηρα την πρωτη ημερα κυκλοφοριας
Sir Pretender Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Για τον φίλο που ρώτησε μερικές σελίδες πριν (σόρι, τώρα το 'δα), η ταχύτητα στην οποία το έπαιζα κατά το review, ήταν το normal. Περιμένω πώς και πώς την Ε3 πάντως για να δω τι καλό μας ετοιμάζουν στο FIFA 11. Λογικά θα πάρουμε μια γεύση...
anamenos Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 πολύ καλό το review!!!θα συμφωνήσω σε πάρα πολλά , αλλά εντάξει θεωρώ το κυριότερο πλεονέκτημα του παιχνιδιού την εξελιγμένη AI
christos_75 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 29.99 το Electro World.....Platinum τιμη απο τωρα!
christos_75 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 29.99 το Electro World.....Platinum τιμη απο τωρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.