Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η EA Sports ψάχνει για…ποδοσφαιρόφιλους!

Ενθουσιάζεσαι κάθε φορά που ακούς την λέξη ποδόσφαιρο? Είσαι παρατηρητικός? Σου αρέσουν οι αριθμοί? Σου αρέσουν τα videogames? Είναι το ποδόσφαιρο το νούμερο ένα πάθος σου? Τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου!

Η ΕΑ Sports ψάχνει για ποδοσφαιρόφιλους από όλη την Ελλάδα. Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το καλύτερο και πιο αυθεντικό FIFA όλων των εποχών.

Κάνε αίτηση στο www.eafootballtalentscout.com και γίνε μέλος της κοινότητας μας.

Η ΕΑ Sports θα αξιολογήσει όλες τις αιτήσεις και θα επικοινωνήσει με τους καλύτερους υποψηφίους με email. Πρέπει να είσαστε πάνω από 18 ετών για το Data Editor ή Reference Collector project.

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Σκέφτομαι έτσι να το κάνω (να βάλω semi σεντρες και πάσες).

Μια τελευταία ερώτηση. Εφόσον στο manual pass εσύ ορίζεις εντελώς κατεύθυνση και δύναμη, ποιο το νόημα της through pass απο εκεί και πέρα; Γιατι να τη χρησιμοποιώ; Σε manual όλα τονίζω

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά. Σκέφτομαι έτσι να το κάνω (να βάλω semi σεντρες και πάσες).

Μια τελευταία ερώτηση. Εφόσον στο manual pass εσύ ορίζεις εντελώς κατεύθυνση και δύναμη, ποιο το νόημα της through pass απο εκεί και πέρα; Γιατι να τη χρησιμοποιώ; Σε manual όλα τονίζω

Εαν την βαλεις και την through manual νομιζω οτι δεν υπαρχει νοημα ,πρεπει να ειναι σαν 'κανονικη' πλεον.

Δημοσ.
Εαν την βαλεις και την through manual νομιζω οτι δεν υπαρχει νοημα ,πρεπει να ειναι σαν 'κανονικη' πλεον.

Ναι αλλά έτσι θα είναι πιο εύκολο να κάνεις κάθετη/προωθημένη παρά απλή πάσα, και δεν είναι το ιδανικό. Μάλλον θα το κάνω μόνο την απλη πασα και τη σέντρα semi.

Επίσης, την ντρίμπλα που έκανες με το pro πατώντας 2 φορές το LT και αυτήν με το RT, πως την κάνει εδώ; Έχω δει οτι κάνει μόνο το feint left/right που αντί να περάσει το πόδι απο πάνω απο τη μπάλα, το περνάει πίσω απο αυτήν. Καλά για τις άλλες τις δύσκολες δε προσπαθώ καν, μόνο σε προπόνηση γίνονται

Δημοσ.

ρε παιδια αν ξερει κανεις ,γιατι στο manual δεν το εχω δει,

οταν παιζεις world cup διπλα απο τον παικτη ειναι το overall και πιο διπλα ειναι το form.οι διαφορες ποιες ειναι.Οταν δηλαδη πχ πεφτει το form

σε εναν παικτη που εχει overall πχ 80 kai to form παει 75 τι σημαινει οτι ο παικτης ειναι για 80 και την δεδομενη στιγμη ειναι πλεον 75?

Δημοσ.

Μάλλον θα είναι όπως το βελάκι στο pro. Αφού και τα δύο είναι σε rating 0-100 δεν θα είναι όπως το λες, δηλαδή ότι λέει το form θα είναι και το overall, γιατί έτσι αν ένας φορμαρισμένος παίχτης με overall 70 πιάσει form 95, τι, θα γίνει messi; Άρα απλά θα σκέφτεσαι ότι είναι κάτι που επηρεάζει την απόδοσή του. Για παίχτες με διαφορά στο overall +-5 πχ, θα προτιμήσεις αυτόν με το καλύτερο form.

Δημοσ.

Το έχω παίξει ήδη αρκετές ώρες, αν είχα παραπάνω χρόνο θα το έπαιζα ακόμα περισσότερο. Παίζω πολύ σε προπόνηση για να συνηθίσω το manual shoot. Την σέντρα μάλλον semi θα την κρατήσω.

Θα ξαναρωτήσω όμως, γιατί όταν κινούμαι, παρότι αργά, όταν πάω να κάνω single stepover (όχι δηλαδή πολλαπλό συνεχόμενο) μου βγαίνει πάντα σε feint, δηλαδή την κίνηση που γίνεται με τον μοχλό flick δεξιά/αριστερά; Δηλαδή κάνω τον μοχλό απο πάνω δεξιόστροφα μέχρι δεξιά, και κάνει το απλό feint. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές, και ο μόνος τρόπος για να κάνω stepover είναι με το που κάνω τον μοχλό στροφή δεξιά καπάκι να το κάνω προς αριστερά οπότε κάνει feint δεξιά και stepover αριστερά.

Δημοσ.

Ξερουμε ποτε θα γινει το update με τις 30αδες του μουντιαλ; Ανακοινωθηκαν απο ολες τις ομαδες...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να ρωτήσω; Η έκδοση του Fifa για Wii ανήκει στις καλές ή είναι όπως του PC; Ή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό; Δε με ενδιαφέρουν τα γραφικά. Για το gameplay αποκλειστικά μιλάω.

Και το λέω γιατί έχω ακούσει ότι η έκδοση του Fifa για PC είναι σούπερ χάλια, ενώ η έκδοση για κονσόλες είναι καταπληκτική.

Δημοσ.
Να ρωτήσω; Η έκδοση του Fifa για Wii ανήκει στις καλές ή είναι όπως του PC; Ή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό; Δε με ενδιαφέρουν τα γραφικά. Για το gameplay αποκλειστικά μιλάω.

Και το λέω γιατί έχω ακούσει ότι η έκδοση του Fifa για PC είναι σούπερ χάλια, ενώ η έκδοση για κονσόλες είναι καταπληκτική.

Ειναι αρκετα καλη του wii.Αν εχεις wii ομως γιατι να παρεις το fifa αφου εκει εχει βγει το καλυτερο football sim ολων των εποχων?? --> PES 2010 για Wii.Δεκα ετη μπροστα ειναι το συγκεκριμενο σε gameplay.Φανταζομαι του χρονου με την υπσρξη των Move και Natal θα μεταφερουν το παιχνιδι και σε ps3/x360.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το έχω το PES2010. Η αλήθεια είναι ότι με εντυπωσίασε πολύ η φιλοσοφία του χειρισμού του, αλλά μου φάνηκε κάπως δύσκολο να τον συνηθίσω. Δεν προσπάθησα και πολύ είναι η αλήθεια, 2-3 παιχνίδια έπαιξα. Μάλλον αξίζει τον κόπο, ε;

Δημοσ.

Παίζω s.player στο world class με όλα στο manual εκτός από την through ball που έχω assisted με Ελλάδα και άμα περάσω στους ομίλους του w.c κάνω παρτι.Ειναι πολύ παλουκι.Στο professional από την άλλη κερδίζω όλες τις ομάδες (με Ελλάδα πάντα) σχεδόν αμαχητί ,δεν βγάζουν πάνω από ένα σουτ εναντίον μου στο παιχνιδι.Στο world class όμως πιέζουν τόσο πολύ ώστε με το παραμικρό λαθάκι δεν βγαίνουν οι φασεις.Εσεις τι σύστημα παίζεται παίδες? Έχετε φτιάξει δικό σας ή βάζετε κάποιο από τα έτοιμα? Έχω κολλήσει απίστευτα λόγο και βαθμού δυσκολίας με το world class & to manual άλλα όταν με το ζόρι βγάζω 1-2 τετ α τετ στο ημίχρονο και χάνω τα αχαστα σύριζα από τα δοκάρια μου έρχεται να το σπάσω το μαμημενο.Ασε που εκεί που τρελαίνομαι τελείως είναι που όταν είσαι εκτός έδρας αρχίζει το power play από το cpu και ιδρώνει μέχρι και το gamepad.Για πείτε κάνα καλό συστηματακι .Εκτός έδρας με το cpu αλλάζεται? παίζεται άλλο σύστημα ? πιο αμυντικό?

Δημοσ.

4-3-1-2 παίζω εγώ σχεδόν πάντα και με βολεύει αφάνταστα. Βέβαια έχει να κάνει και με το πως παίζει ο καθένας και πως έχει συνηθίσει.

Το World Cup παίζεται σωστά μόνο με Slow-Manual-World Class/Legendary τελικά. Όλα τα υπόλοιπα τα συνηθίζεις γρήγορα και μπαίνουν σε κάθε ματς πάνω από 5 γκολ...

Δημοσ.

Εγώ παίζω με όλα manual εκτός από σέντρες και πάσες (που τις έχω στο semi). Αρχικά έπαιζα σε Professional, όμως παραείναι εύκολο κυρίως γιατί το ΑΙ δεν μπορεί να αναπτυχθεί και είναι πολύ εύκολο να του πάρεις την μπάλα.

Το γύρισα σε World Class και το παιχνίδι έχει σαφώς μεγαλύτερη δυσκολία και ενδιαφέρον. Κατ' αρχάς νομίζω ότι χρειάζεται να πειράξεις λίγο το σύστημά σου. Τα default συστήματα των περισσοτέρων ομάδων είναι τελείως για τα μπάζα, πχ. αν πάρεις Αργεντινή θα δεις ότι τον Μέσι τον έχει να παίζει στον ασβέστη, το ίδιο και τον Κ. Ρονάλντο της Πορτογαλίας ενώ οι striker είναι εντελώς αποκομμένοι από την υπόλοιπη ομάδα. Αν αλλάξεις το σύστημα σε κάτι που ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού σου, θα δεις τεράστια διαφορά (αυτό γινόταν και στο Fifa10, είχα κάνει αρκετές δοκιμές με τα default συστήματα Ολυμπιακού/Παναθηναϊκού, όπου αν και σαν ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες, με το default σύστημα του βάζελου μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερες φάσεις).

Για το power play που λες, αυτό που εφαρμόζω εγώ είναι η... υπομονή. Προσέχω όσο μπορώ τις πάσες μου και αν δω ότι το ΑΙ αρχίζει να "τρελαίνεται" και επιτίθεται κατά κύματα, κλείνομαι όσο μπορώ μέχρι να περάσει η μπόρα και κοιτάω να βγάλω καμια κόντρα. Η πολιορκία σπανίως να κρατήσει περισσότερο από 10-15' αγωνιστικά λεπτά. Μετά είμαι εγώ αυτός που βγαίνει στην επίθεση κ.ο.κ.

Γενικά νομίζω ότι έχει τύχη όποιος προσπαθεί να παίξει όπως θα έπαιζε μια ομάδα στην πραγματικότητα. Με κοντινές πάσες (και γιόμες μόνο όταν χρειάζεται), χωρίς πολλές τρίπλες, με πολλά ένα-δύο για να κόβει ο επιθετικός και να τραβάει μαζί του αμυντικούς (δίνοντας χώρο σε όσους μένουν πιο πίσω), με σίγουρες πάσες προς τα πίσω αν βλέπουμε ότι πάμε να κλειστούμε, με παράλληλες αλλαγές παιχνιδιού κλπ. Οι τακτικές που εφαρμόζαμε τόσα χρόνια στο Μπρο (πάνω-κάτω επί 90', βάλε κάτω το κεφάλι και τρέχα, όλοι γιούρια και ό,τι γίνει κλπ) δεν έχουν μεγάλη επιτυχία στα Fifa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...