polakis21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μου ήρθε χθεςΠαίζω κάθε χρόνο τις σειρές φιφα και προ.δεν μπαίνω στην διαδικασία να προβάλω τα αρνητικά της μιας σειράς ή της άλλης γιατί & οι 2 έχουν καλά στοιχειά όπως και αρνητικά. Το worldcup 2010 παιχνίδι είναι για μένα το πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιρακι video game που έχω δει μέχρι σημερα.κορυφαια γραφικα,πολύ ωραίος ηχος,αψογη ατμόσφαιρα. Το game play είναι κορυφεο.Εχουν φτάσει τα physics της μπάλας αλλά και των παικτών σε άπιαστο σημειο.Εχουν τελειοποιήσει την κίνηση των παικτών αλλά και το πώς αλληλεπιδρούν τα σώματα τους ανάλογα με το πιο σημείο θα κοντραριστούν με κάποιον άλλο παίκτη ή με το πώς θα υποδεχτούν την μπάλα ανάλογα με την γωνία που την βρίσκουν κλπ.Φοβερη φαση.οι φάσεις που βγαίνουν εάν κάποιος παίξει σε manual controls,τα τελειώματα στα σουτ κλπ είναι πραγματικά φοβερά και πραγματικά νιώθεις ότι η μπάλα μπορεί να καταλήξει σε οποιοδήποτε σημείο του χόρτου αλλά και του τέρματος ανάλογα με το πώς έχει κτυπηθεί από πριν.Πραγματικα όταν παίζεις με manual είναι λες και όσο και να παίζεις συνεχεία θα βλέπεις και ‘άλλες’ φάσεις στο παιχνιδι.Πραγματικα απολαυστικο.Σε συνδυασμό με την όλη φάση του τουρνουά από τα προκριματικά και με το ότι κάθε ομάδα προσεγγίζει το επόμενο παιχνίδι ανάλογα με το αν είναι εντος ή εκτός κλπ και αλλαγή τακτικής κλπ καθώς και με το για εμένα πολύ βελτιωμένο ΑΙ στο single player που πλέον στα υψηλό επίπεδα παίζει κοντά στο ‘ανθρώπινο στυλ’ ,πιο επιθετικά είναι το πιο ολοκληρωμένο και διασκεδαστικό ποδοσφαιρακι έχω παίξει Είχα διαβάσει κάποια παράπονα για την ταχύτητα ότι ήθελε ένα κλικ πιο αργο.Εγω πιστευτω ότι στο slow δεν είναι γρήγορο είναι όπως πρεπει.οι όχι γρήγορες ομάδες οπό ς πχ Ελλάδα παίζουν όπως θα επρεπε.Τωρα στο fast πχ τα πράγματα είναι ‘αφύσικα’ γρήγορα αλλά πιστεύω ότι το normal & το slow είναι σε πλαίσια φυσιολογικά Συμφωνώ απόλυτα σε όλα teo. Κι εγώ έλεγα ότι στην αρχή μου φαινόταν γρήγορο το slow, αλλά τελικά είναι ιδανική η ταχύτητα του slow. Καλά για το manual δεν το συζητάμε. Για μένα όποιος παίζει assisted 1ον δεν χαίρεται την πραγματική μπάλα και ποικιλία που μπορει να σου προσφέρει το manual, 2ον νομίζει ότι παίζει ποδόσφαιρο αλλά στην ουσία παίζει ένα μηχανικό κουμπιουτερίστικο πινγκ πονγκ που είναι τύπου προ (όπως όλα τα προ μέχρι τώρα που νομίζαμε ότι παίζαμε μπάλα, αλλά στην ουσία είμασταν ρομποτάκια του assisted μέχρι που είδαμε την αλήθεια του manual από φιφα) και 3ον γίνεται μέτοχος του cheating system που προσφέρει το assisted και το κράζει ο κόσμος... Το fifa world cup έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα πλέον το ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι και νομίζω ότι το fifa11 αν έχει το ίδιο ακριβώς gameplay και σε αυτό προσθέσεις όλα αυτά τα πρωταθλήματα με συλλόγους που θα έχει, το online 10vs10 κλπ, και περισσότερες μπάλες και γήπεδα, τότε θα μιλάμε για την αποθέωση του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου και ίσως τότε τα ratings δείξουν πάνω και από το αστρονομικό 9.5 που φαντάζει απίθανο για ποδοσφαιράκι... Αυτά τα ολίγα...
tiniakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 γύρισα για δοκιμή σε manual/slow το manual ήταν όντως κάτι διαφορετικό αλλά το slow δεν μου άρεσε, είχα την αίσθηση ότι όταν έτρεχε ο παίκτης κάτι τον φρέναρε, ίσως γιατί το παιχνίδι να έχει φτιαχτεί με κύριο μπούσουλα το normal!
teofross Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 το slow και γενικότερα η ταχύτητα πιστεύω ότι είναι και κάπως θέμα συνηθειας.δηλαδη αν έχεις συνηθίσει να παίζεις συνέχεια στο slow και βάλεις norma σου φαίνεται ότι πάει πολύ γρηγορα.Οπως και το αντιθετο.Μετα από μερικά παιχνίδια κάμποση ωρίτσα ψιλοσυνηθιζεται.το normal πιστεύω ανεβάζει ένα κλικ την αδρεναλίνη καθώς όλα γίνονται πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να πρέπει και να σκεφτείς και να ενεργήσεις γρηγορα.Απλως σε συνδυασμό με το manual κάνει το πράγμα λίγο πιο δυσκολο.Το manual στο worldcup πάντως το έχουν κάνει ελάχιστα πιο εύκολο στο παίξιμο σε σχέση με το fifa10.αλλα επειδή δεν παίζει απλώς να πατάς το κουμπί μπαμ μπαμ και να βγαίνουν οι συνδυασμοί και τα σουτ μέσα και σε αναγκάζει κατά κάποιον τρόπο να δημιουργείς καλύτερη ανάπτυξη ποδοσφαίρου με τριπλες και πιο σωστές πάσες το αποτέλεσμα είναι πιο ωραιο.Βεβεα χάνονται και κάτι γκολακια που αλλιώς θα έμπαιναν αλλά λιγάκι να το μάθει κάνεις είναι καλή φάση καθώς μπαίνουν και άλλα γκολ που δεν θα έμπαιναν με το assisted
Aims Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 παιδια δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα το παιχνιδι εχει ενα τρελο Bug.. 2 φορες βγηκα δευτερος με βαθμο παραπανω απο την τριτη ομαδα και ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ!!!
adi32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Στο wii παντως ειναι ακριβως ιδιο με το fifa10 εκτος απο τα μενου Για pc ποτε βγαινει demo?
nzeppos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αν δεν κάνω λάθος το παιχνίδι δεν πρόκειται να βγει σε PC. Άσχετο αλλά έβαλα χθες να παίξω για πρώτη φορά με manual σουτ. Απίστευτο!! Έχει διαφορά από το Fifa10. Και εκεί είχα δοκιμάσει τα manual shots αλλά μετά από ένα σημείο το γύρισα στο semi, γιατί τα περισσότερα πήγαιναν πραγματικά στο γάμο του καραγκιόζη (ειδικά τα μακρινά), όσο καλά και αν σημάδευες. Εντάξει, μπορούσες να βάλεις και κάποια γκολ που δεν γίνεται να μπουν με semi/auto αλλά σε γενικές γραμμές καταντούσε εκνευριστικό, ειδικά εναντίον του ΑΙ ή αντιπάλου που παίζει με assisted. Στο WC2010 όμως φαίνεται ότι είναι πιο εύκολο να σημαδέψεις. Ναι μεν έχασα κάποια -λίγα- άχαστα (πχ. αμαρκάριστο σουτ από το ύψος του πέναλτι πήγε 10 μέτρα άουτ), αλλά έβαλα και 2-3 απίστευτες γκολάρες από τα 30 μέτρα, ακόμα και με ομάδες όπως η Νορβηγία ή η Αλβανία! Γενικά φαίνεται να συγχωρεί περισσότερο από το Fifa10. Από δω και μπρος μόνο manual! Για την ταχύτητα πάλι να πω ότι είναι αποκλειστικά θέμα συνήθειας. Έπαιζα το Fifa10 στο slow και το ίδιο έβαλα στο WC2010, όμως στην αρχή μου φάνηκε πολύ γρήγορο. Μετά από ένα σημείο το συνήθισα και πλέον μου φαίνεται φυσιολογικό. Παίζουν ρόλο όμως και οι ομάδες, πχ. χθες έπαιζα ένα Νορβηγία-Ουγγαρία και το παιχνίδι πήγαινε λες και παίζαμε στη Β' εθνική. Ενώ αμέσως μετά πήρα την Αργεντινή και ήταν λες κι έπαιζα στο fast. Νομίζω πάντως ότι δεν πρέπει να αλλάξουν την ταχύτητα στο Fifa11, μια χαρά είναι τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αν δεν κάνω λάθος το παιχνίδι δεν πρόκειται να βγει σε PC. Άσχετο αλλά έβαλα χθες να παίξω για πρώτη φορά με manual σουτ. Απίστευτο!! Έχει διαφορά από το Fifa10. Και εκεί είχα δοκιμάσει τα manual shots αλλά μετά από ένα σημείο το γύρισα στο semi, γιατί τα περισσότερα πήγαιναν πραγματικά στο γάμο του καραγκιόζη (ειδικά τα μακρινά), όσο καλά και αν σημάδευες. Nαι σιγουρα ειναι βελτιωμενο και πιο ευκολο το manual σουτ.Φυσικα πολυ καλυτερο απο το assisted.Γενικα το παιχνιδι με ολα στο manual ειναι εξαιρετικο.Το καλο ειναι οτι φαινεται(με το wc) πως εχουν την διαθεση να το βελτιωσουν ακομα περισσοτερο στο manual. Η ταχυτητα επισης συμφωνω οτι ειναι η ιδανικη στο slow.
Sir Pretender Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Για pc ποτε βγαινει demo? Δεν θα βγει demo γιατί δεν θα βγει το παιχνίδι. Και πάλι καλά να λέμε. Υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο;
adi32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Γιατι ειναι καλο αυτο ? Πρεπει ολοι να παμε να αγορασουμε consoles? Εμεις που δεν εχουμε υπαρχει περιπτωση να το παιξουμε με καποιον emulator?
flik Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το έπαιξα λίγο το παιχνίδι, και γενικά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που δεν είναι καλύτερο απο το pro. Πέρα απο τα γούστα, έχει διαφορά ποιότητας. Μάλλον για πρώτη φορά θα το γυρίσω σε fifa όταν βγει το 11. Όταν λέτε manual, εννοείτε να βάζετε manual όλα τα controls (pass, thgough pass, shoot, lob pass); Είναι λίγο μανίκι ειδικά για μένα που μέχρi τώρα έχω παίξει μόνο 30 λεπτά fifa όταν είχε βγει το τελευταίο euro. Κατα τα άλλα ταχύτητα σε normal δεν πιστεύω οτι χρειάζεται να αλλάξει, μιας και έτσι γίνεται πιο ρεαλιστικό, αφού θέλει γρήγορες αποφάσεις.
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μπορείς να ξεκινήσεις με τις πάσες, τις σέντρες και ίσως τα σουτ στο semi (ούτε auto, ούτε manual) ενώ τις through και lob passes βάλτες στο manual. Μόλις συνηθίσεις λίγο τα controls και γενικά τη λογική του Fifa, δύσκολο να ασχοληθείς ξανά με το Pro. Πολλοί εδώ πέρα το έχουν γυρίσει στο Fifa εδώ και 3 χρόνια.
polakis21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μπορείς να ξεκινήσεις με τις πάσες, τις σέντρες και ίσως τα σουτ στο semi (ούτε auto, ούτε manual) ενώ τις through και lob passes βάλτες στο manual. Μόλις συνηθίσεις λίγο τα controls και γενικά τη λογική του Fifa, δύσκολο να ασχοληθείς ξανά με το Pro. Πολλοί εδώ πέρα το έχουν γυρίσει στο Fifa εδώ και 3 χρόνια. Ρε zeppo δεν σε πετυχαίνω ποτέ μέσα να σε παίξω κανά slow/manual να δεις τι εστί βερύκοκο...
supermario29 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Γιατι ειναι καλο αυτο ?Πρεπει ολοι να παμε να αγορασουμε consoles? Εμεις που δεν εχουμε υπαρχει περιπτωση να το παιξουμε με καποιον emulator? Καλο ειναι γιατι και οι εκδοσεις για PC των FIFA09 και FIFA10 ΔΕΝ εχουν καμμια σχεση (ειναι πολυ χειροτερες) με τις αντιστοιχες εκδοσεις για κονσολες. Λες και παιζεις/βλεπεις αλλο παιχνιδι ειναι.
teofross Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Όταν λέτε manual, εννοείτε να βάζετε manual όλα τα controls (pass, thgough pass, shoot, lob pass); Είναι λίγο μανίκι ειδικά για μένα που μέχρi τώρα έχω παίξει μόνο 30 λεπτά fifa όταν είχε βγει το τελευταίο euro. Μια καλη λυση ειναι να βαλεις manual και να ριξεις 1 level την δυσκολια.καθως τουλαχιστον ετσι για εμενα εξισοροπηθηκε η ολη φαση μεχρι που εμαθα το manual και μετα το ξαναγυριζεις στο πιο δυσκολο αφου παρεις τον αερα του.και θα δεις φασεις και γκολ φοβερα,+ την ικανοποιηση οταν σκοραρεις που νιωθεις την διαφορα οτι ηταν και "επιτευμα" δικο σου περισσοτερο παρα βοηθουμενο οταν σκοραρεις
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το έπαιξα λίγο το παιχνίδι, και γενικά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που δεν είναι καλύτερο απο το pro. Πέρα απο τα γούστα, έχει διαφορά ποιότητας. Μάλλον για πρώτη φορά θα το γυρίσω σε fifa όταν βγει το 11.Όταν λέτε manual, εννοείτε να βάζετε manual όλα τα controls (pass, thgough pass, shoot, lob pass); Είναι λίγο μανίκι ειδικά για μένα που μέχρi τώρα έχω παίξει μόνο 30 λεπτά fifa όταν είχε βγει το τελευταίο euro. Κατα τα άλλα ταχύτητα σε normal δεν πιστεύω οτι χρειάζεται να αλλάξει, μιας και έτσι γίνεται πιο ρεαλιστικό, αφού θέλει γρήγορες αποφάσεις. Θα σου προτεινω τις πασες να τις βαλεις σε semi οπου και παλι οριζεις την κατευθυνση.Τα υπολοιπα βαλε τα σε manual αλλα βαλε semi τις σεντρες για να μην σπασουν τα νευρα σου εξαρχης.Παντως και η επιλογη semi αυτη την φορα μπορω να πω οτι τεινει προς manual και οχι προς assisted οπως στο fifa 10. Τα σουτ βαλε τα manual διοτι αλλιως θα βλεπεις τρεις και λιγο τις ιδιες φασεις και αποκρουσεις απο τους gk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.