Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Διορθώθηκε το quiting των noobάδων? Δηλαδή έχει αφαιρεθεί η επιλογή quit απο τα online matches?
ibiza9303 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μπορεί να μου πεί κάποιος τι στατιστικά έχει η Ελλάδα (πχ 4 αστέρια) καθώς κ αν έχεις τύχη απέναντι σε καλύτερες ομάδες? η για να κερδίσεις 2-3 match σερι πρέπει να έχεις βραζιλοισπανίες? Επίσης έχεις κάποιο μπόνους άμα κερδίζεις με πιο αδύναμες χώρες? Σκέφτομαι να το αγοράσω σήμερα καθώς μου αρέσει να παίζω τουρνουά κ το ultimate δεν μου άρεσε φέτος οπότε το wc δείχνει μονόδρομος.
Aims Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μπορεί να μου πεί κάποιος τι στατιστικά έχει η Ελλάδα (πχ 4 αστέρια) καθώς κ αν έχεις τύχη απέναντι σε καλύτερες ομάδες? η για να κερδίσεις 2-3 match σερι πρέπει να έχεις βραζιλοισπανίες? Επίσης έχεις κάποιο μπόνους άμα κερδίζεις με πιο αδύναμες χώρες? Σκέφτομαι να το αγοράσω σήμερα καθώς μου αρέσει να παίζω τουρνουά κ το ultimate δεν μου άρεσε φέτος οπότε το wc δείχνει μονόδρομος. ακομα δεν εχω κερδισει το τροπαιο καθως παιζω στο world class επιπεδο. ειναι το 3ο δυσκολοτερο,το επομενο δεν παιζεται καν...ακομα κ το δευτερο επιπεδο ειναι πολυ δυσκολοτερο απο το φιφα 10 στο world class ειναι τρομερα δυσκολο ακομα κ με μεγαλη ομαδα να κερδισεις 2-3 σερι ματς οποτε δεν ξερω για μπονους κατακτησης του τροπαιου με μικρη ομαδα η ελλαδα εχει 4/5 αστερια,σκεψου την σαν την κανονικη ελλαδα. εχει: 75 επιθεση,74 κεντρο,73 αμυνα,74 συνολο
Bourdoulas Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Διορθώθηκε το quiting των noobάδων? Δηλαδή έχει αφαιρεθεί η επιλογή quit απο τα online matches? Αν έχει κάποιος πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα ας τις μοιραστεί! Μακάρι να έκαναν κάτι γιατί η κατάσταση δεν παλεύεται στο 10 και μπαίνεις στο παιχνίδι με το σκεπτικό να βάζεις μέχρι 2 γκολ για να μην τα παρατήσει ο άλλος.
ibiza9303 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Aims φίλε ευχαριστώ με κατατόπισες πολύ καλά. Φίλε Bourdoula αυτό συνέβαινε κ όταν έπαιζα εγώ αλλά όταν έφτασα στα 4000 rank points το ον λαιν mode του παιχνιδιού αχρηστεύφθηκε αφού άρχισε να μου δίνει μουρλούς πιτσιρικάδες οι οποίοι παίζανε πινγκ-πονγκ με συστήματα τύπου 4-2-4 κ 4-1-5 (3 στους 4 είναι έτσι δυστυχώς) κ έπαιζα μέχρι εκείνο το level με τις ελληνικές ομάδες μέχρι που όλοι πλέον παίζουν barca k real με τα ανωτέρο συστήματα κ απλά το on line του φιφα είναι άχρηστο πλέον για μένα. Μιλάω ότι τα παραπάνω συστήματα με 3-5 πινγ πονγκ πάσες δημιουργούν ευκαιρία.
speedy23 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Διορθώθηκε το quiting των noobάδων? Δηλαδή έχει αφαιρεθεί η επιλογή quit απο τα online matches? δεν το έχω το παιχνίδι για να σου πω με σιγουριά αλλά είχα διαβάσει σε μια συνέντευξη ενός από τους παραγωγούς του παιχνιδιού ότι θα το εφάρμοζαν(συγκεκριμένα είχε πει "τιμωρία" για τους quitters και reward για αυτούς που μένουν μέχρι το τέλος του ματς) στο Fifa 11 και όχι για το world Cup.Πάντως πάνω σ'αυτό που λες, το quit θα υπάρχει πάντα.Δεν νομίζω ότι θα το αφαιρέσουν σαν επιλογή.
polakis21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εγώ έχω να πω ότι χθες έπαιζα 2 ώρες με τον φίλο dpapa σε slow/manual (o dpapa έπαιζε για πρώτη φορά στην ζωή του γιατί τόσα χρόνια παίζει assisted), και η πόρωση και ο ρεαλισμός ήταν τεράστια! Μιλάμε για καταπληκτικά παιχνίδια και όχι πινγκ πονγκ..Το χάρηκα όσο τίποτα άλλο. Ότι κάνεις είναι δική σου επιλογή και όχι του pc. Ελπίζω να συνεχίσει ο dpapa στο manual και να μην το παρατήσει... ΟΧΙ ΣΤΟ ASSISTED, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΥΦΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...
speedy23 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ΟΧΙ ΣΤΟ ASSISTED, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΥΦΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... Αντε κατεβα και να το διαδηλωσεις με banner κτλ.:lol:
dp@pa Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εγώ έχω να πω ότι χθες έπαιζα 2 ώρες με τον φίλο dpapa σε slow/manual (o dpapa έπαιζε για πρώτη φορά στην ζωή του γιατί τόσα χρόνια παίζει assisted), και η πόρωση και ο ρεαλισμός ήταν τεράστια! Μιλάμε για καταπληκτικά παιχνίδια και όχι πινγκ πονγκ..Το χάρηκα όσο τίποτα άλλο. Ότι κάνεις είναι δική σου επιλογή και όχι του pc. Ελπίζω να συνεχίσει ο dpapa στο manual και να μην το παρατήσει... ΟΧΙ ΣΤΟ ASSISTED, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΥΦΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... οντως το παιχνιδι, ηταν τρομερο. Απλα να σου πω πολακι επειδη εγω σου ειχα στειλει, το παιχνιδι το αφησα στο νορμαλ. Οχι σε slow. ΤΟ slow, θα ηταν πολυ αργο, ηδη ειναι αργο οπως ειναι. Μην κολλαμε εκει, ναι θελω μονο μανυαλ . Αν δεν παιξετε, δεν θα καταλαβετε. Το παιχνιδι, αλλαζει ΡΙΖΙΚΑ! ...ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΑΛ! ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΑ! δεν εχει να κανει στο ποσο καλος ειναι ο αλλος, εδω ο πολακις παιζει ποσα χρονια με μανυαλ, και εγω επαιξα για πρωτη φορα με μανυαλ και τα παιχνιδια μας τελιωναν, 2-2, 1-1 2-1, αντε και κανενα 5-1 5-2. Οτι και να πουμε ομως, τα διασκεδασα ολα, χωρις μια φορα να βρισω επιδει εχει να κανει οτι ειναι μανυαλ και δεν κανει οτι θελει το ΑΙ, αλλα ΕΣΥ! ..
Thrylos7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 παιζω απο χτες στο Live... ρε παιδια δε μπορω να βρω πως παιζεις αυτο το 11vs11 που κινεις μονο τον παικτη σου που ειχε το fifa10....ξερει κανεις? Παντως το να φτιαχνεις δικο σου world cup και να βοηθας τη χωρα σου να ανεβαινει στο rank (χωρις να πρεπει να παρεις την εθνικη σου! τους παικτες βαθμολογει οχι τις ομαδες) ειναι πολυ ωραιο, και ενας ευκολος+γρηγορος τροπος να παιζεις unranked games...
polakis21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλά dpapa πήρες κάποιες νίκες χθες με manual και νομίζεις ότι έγινες παίκτης? Παίξαμε διπλό co-op με τον φίλο μου Μάκη εναντίον σου. Και ξέρεις ότι όταν παίζεις co-op 2 εναντίον 1 είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τους 2 γιατί δεν μαρκάρουν σωστά κλπ. Το βραδάκυ θα σε παίξω μόνος μου για να δεις ποιός είναι το αφεντικό... Πάντως και χθες τα ματσάκια ήταν καταπληκτικά!!! manual και πάλι manual...
dp@pa Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλά dpapa πήρες κάποιες νίκες χθες με manual και νομίζεις ότι έγινες παίκτης? Παίξαμε διπλό co-op με τον φίλο μου Μάκη εναντίον σου. Και ξέρεις ότι όταν παίζεις co-op 2 εναντίον 1 είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τους 2 γιατί δεν μαρκάρουν σωστά κλπ. Το βραδάκυ θα σε παίξω μόνος μου για να δεις ποιός είναι το αφεντικό... Πάντως και χθες τα ματσάκια ήταν καταπληκτικά!!! manual και πάλι manual... μαθε να παιζεις ρε!! λολ
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλά dpapa πήρες κάποιες νίκες χθες με manual και νομίζεις ότι έγινες παίκτης? :lol:
s33k3rgr Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ερωτηση..... Πως γινεται να παιξει κανεις 2v2. Υπαρχει καποιο mode στο οποιο μπορεις να κανεις invite αλλους 3 παιχτες και να παιζεται 2v2?
teofross Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μου ήρθε χθες Παίζω κάθε χρόνο τις σειρές φιφα και προ.δεν μπαίνω στην διαδικασία να προβάλω τα αρνητικά της μιας σειράς ή της άλλης γιατί & οι 2 έχουν καλά στοιχειά όπως και αρνητικά. Το worldcup 2010 παιχνίδι είναι για μένα το πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιρακι video game που έχω δει μέχρι σημερα.κορυφαια γραφικα,πολύ ωραίος ηχος,αψογη ατμόσφαιρα. Το game play είναι κορυφεο.Εχουν φτάσει τα physics της μπάλας αλλά και των παικτών σε άπιαστο σημειο.Εχουν τελειοποιήσει την κίνηση των παικτών αλλά και το πώς αλληλεπιδρούν τα σώματα τους ανάλογα με το πιο σημείο θα κοντραριστούν με κάποιον άλλο παίκτη ή με το πώς θα υποδεχτούν την μπάλα ανάλογα με την γωνία που την βρίσκουν κλπ.Φοβερη φαση.οι φάσεις που βγαίνουν εάν κάποιος παίξει σε manual controls,τα τελειώματα στα σουτ κλπ είναι πραγματικά φοβερά και πραγματικά νιώθεις ότι η μπάλα μπορεί να καταλήξει σε οποιοδήποτε σημείο του χόρτου αλλά και του τέρματος ανάλογα με το πώς έχει κτυπηθεί από πριν.Πραγματικα όταν παίζεις με manual είναι λες και όσο και να παίζεις συνεχεία θα βλέπεις και ‘άλλες’ φάσεις στο παιχνιδι.Πραγματικα απολαυστικο.Σε συνδυασμό με την όλη φάση του τουρνουά από τα προκριματικά και με το ότι κάθε ομάδα προσεγγίζει το επόμενο παιχνίδι ανάλογα με το αν είναι εντος ή εκτός κλπ και αλλαγή τακτικής κλπ καθώς και με το για εμένα πολύ βελτιωμένο ΑΙ στο single player που πλέον στα υψηλό επίπεδα παίζει κοντά στο ‘ανθρώπινο στυλ’ ,πιο επιθετικά είναι το πιο ολοκληρωμένο και διασκεδαστικό ποδοσφαιρακι έχω παίξει Είχα διαβάσει κάποια παράπονα για την ταχύτητα ότι ήθελε ένα κλικ πιο αργο.Εγω πιστευτω ότι στο slow δεν είναι γρήγορο είναι όπως πρεπει.οι όχι γρήγορες ομάδες οπό ς πχ Ελλάδα παίζουν όπως θα επρεπε.Τωρα στο fast πχ τα πράγματα είναι ‘αφύσικα’ γρήγορα αλλά πιστεύω ότι το normal & το slow είναι σε πλαίσια φυσιολογικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.