Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρει κανείς πόσο έχει στα καταστήματα? Δεν μπορώ να περιένω άλλο, μπροστά του το FIFA 10 φαίνεται arcade της πλάκας.

Δημοσ.

Λοιπον,

Χτες το ελιωσα. Οντως, τετοιο ποδοσφαιρακι δεν εχει ξανα βγει. Οτι καλυτερο που υπαρχη, ξεχαστε τα υπολοιπα..ναι και το προ 5. Δεν υπαρχει λεμε.

δεν υπαρχη 10vs 10 αλλα εχει μεχρι 2 ατομα για co - op αν καταλαβα. Εχει επιλογη στο xbox live για παιχνιδια σε party. Δεν το δοκιμασα αλλα πιστευω εχει να κανει με το coop. Να καλεσω φιλο στο παρτυ και να μπουμε μαζι εναντιον αλλους.

Αυτο δεν το ειχε το Fifa 10. Μονο σε φαση ,pro mode.

Τα game modes που εχει ειναι απειρα. Σας βαζω στοιχημα οτι δεν θα το βαρεθειτε τοσο ευκολα Και δεν προκειτε να βαλετε το φιφα 10 πισω στην κονσολα. Θα παιζετε μεχρι το 11. Αυτο ειναι σιγουρο Λογο? Τα απειρα modes και τροπος βαθμον και leaderboards που ειναι εντελως διαφορετικο απο τις προηγουμενες χρονιες.

Τωρα εχουμε και το fIFA wORLD cUP MODE, oNLINE! Διαλεγεις την ομαδα που θελεις, εχει qualifications, semi, και μετα φιναλ. Μπαινεις σε group και παιζεις κανονικα, και με την τυχη οποιος ειναι ο επομενος αντιπαλος, που διαλεξε την ομαδα που πρεπει να παιξεις να προκρηθεις, και αν δεν περασεις τα qualifications group ξανα αρχιζεις απο την αρχη. Βασιζονται ολα και με τα γκοαλ που βαζεις, και ποντους σχετικα με τα wins.

Στο Ranked match, παιζεις σαν να ειναι season. Ασπουμε εγω ειμαι τωρα, Season 1 Match 12, κλπ. Εχω 9 ποντους. Και συνεχιζεις με αυτην την λογικη. Δηλαδη, να προοκρηθεις, ποιο μετα που πιστευω θα αλλαξει και σε σεσον 2...κλπ. Δεν ειμαι απολυτος σιγουρος πως δουλευει αυτο το συστημα παντως, ξερω οτι δουλευει εναντιον τα Quitting. Μεχρι στιγμης κανενας δεν εχει κανει quit. Μεχρι και 6 γκοαλ που εβαλα σε καποιον, εμεινε εκει συνεχιζε. οπως και εγω, σε αλλες φασεις.

Τι να πω, το παιχνιδι, αγγιζει την τελιωτητα. Μεχρι και τα λαθη που κανουμε, δεν μας νοιαζει. Ποδοσφαιρο ειναι...ρεαλιστικο δεν υπαρχει! .

Η ωρες περνανε γρηγορα με αυτο το παιχνιδι, δεν το βαριεσαι, και πως περιμενω να παω σπιτι να συνεχισω την καταταξη μου ονλινε για το world cup.

ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! ΑΞΙΖΕΙ !

p.s Καποιος αν εχει δοκιμασει το παρτυ mode να μας ενημερωσετε αν μπορεις να παιξεις coop με φιλο σε αλλη κονσολα, εναντιον αλλους.

Δημοσ.

ειναι τελειο!ειδικα η δυσκολια του ειναι τρομερη..πχ δεν μπορεις με μια μικρη ομαδα(πχ ελλαδα) να κανεις τρελα πραγματα..πχ δεν μπορεις να ριξεις 3ρα στην γερμανια οπως στο φιφα 10 που γινοταν ευκολα..αλλα επισης δεν μπορεις κ με μεγαλη ομαδα να παιξεις χωρις σωστο συστημα ή χωρις προσοχη με μικρη ομαδα κ να την νικησεις ευκολα πχ απο ενα σλαλομ ενος μεγαλου παικτη.τελος αυτα!

τελειο λεμε!

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω τωρα βαριεμαι. Οταν θα βγει το 11, θα χουν βγει και ενα σωρο αλλα παιχνιδια και ετσι αποκλειεται να αγορασω ποδοσφαιρακι εκεινη την εποχη.

Για τωρα μιλαω και ποσο πιο ασχημο ειναι το 10 μπροστα στο WC.

Καλα αφηστε θα κατεβασω demo για να συγκρινω.

Δημοσ.

Κι εγώ πήγα και το πήρα σήμερα πάρα πολύ καλό το βρίσκω!

Εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το παγκόσμιο κύπελλο μιας και είναι η αφρό-κερμα του ποδοσφαίρου. ;)

Δημοσ.
Ναι αλλα εγω τωρα βαριεμαι. Οταν θα βγει το 11, θα χουν βγει και ενα σωρο αλλα παιχνιδια και ετσι αποκλειεται να αγορασω ποδοσφαιρακι εκεινη την εποχη.

Για τωρα μιλαω και ποσο πιο ασχημο ειναι το 10 μπροστα στο WC.

Καλα αφηστε θα κατεβασω demo για να συγκρινω.

Aκου τι θα σου πει ενας φαν του προ: Αγορασε το και θα εχεις στα χερια σου κατι αναμεσα σε Pes 5+6. Η βελτιωση απο το fifa 10 απλα ειναι απιστευτη.Εχουν βλετιωσει physics παικτων-μπαλας-δυχτιων, τα παντα.

Δημοσ.

Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά στο online. Η ίδια τραγικότητα συνεχίζεται να υφίσταται. Όλοι παίζουν assisted/normal στα φιλικά αλλά και η διοργάνωση Online world cup την παίζουν όλοι με assisted. Αποτέλεσμα; Τα πράγματα είναι χειρότερα από το φιφα10 από άποψη ποιότητας ποδοσφαίρου! Έπαιξα χθες 5 ώρες online world cup και αηδίασα και πάλι. Λόγω του ότι οι κινήσεις των παικτών είναι πιο άμεσες και γρήγορες σε σχέση με το φιφα10, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται χειρότερο πινγκ πονγκ πασών σε σχέση με το φιφα10 και συνεχόμενα τετ α τετ κάθε 10 δευτερόλεπτα περίπου! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αστρονομικά κατι τραγικά σκορ τύπου 7-6, 8-7 κλπ που περισσότερο σε πολο παραπέμπουν παρά σε ποδόσφαιρο...

Κρίμα γιατί η ΕΑ συνεχίζει να δίνει σημασία στο πινγκ πονγκ παιχνίδι και δεν προωθεί τον ρεαλισμό του slow/manual. Κατά την γνώμη μου έπρεπε το slow/manual να είναι ο default τρόπος παιχνιδιού...

Κρίμα και πάλι κρίμα για το online. Επιστροφή στο slow/manual offline...

Δημοσ.

Παιδιά έχετε καθόλου lag? σε 2 παιχνίδια που έπαιξα ήταν τραγική η κατάσταση. Στο FIFA 10 δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...