Aims Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 κ επειδη ολο το ζουμι ειναι οι λεπτομερειες: στο world cup menu μετα την προκριση σου απο τα προκριματικα εχει Live κληρωση του ομιλου(κανονικα με 4 κατηγοριες ομαδων) ! πρωτη φορα το βλεπω σε ποδοσφαιρακι(μονο το fm το ειχε) το ασχημο ειναι οτι δεν μπορεις να δεις συγκεντρωτικα ολα τα αποτελεσματα σου απο προκριματικους κ φιλικα ουτε ποιο ειναι το επομενo ματς που εχεις..αιωνια ΕΑ για gameplay τι να γραψω..οτι καλυτερο εχουμε δει ποτε..θυμιζει εντονα το Pes 5 αλλα το ξεπερναει κατα πολυ σε λεπτομερειες που κανουν τη διδαφορα πχ η φυσικη κινηση της μπαλας ειναι πολυ καλυτερη.. το παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολοτερο,ξεχαστε τα 1vs 1 που εβγαινες με τον αντιπαλο τερματοφυλακα στο fifa 10..επισης ξεχαστε τα ψιλοκρεμαστα σουτ που κατα 90% ηταν γκολ.. ρεαλισμος στο φουλ.. αν στο φιφα 11 δουλεψουν τις λεπτομερειες(εννοω στα μενου,στις δυνατοτητες οπως πχ save replay στον σκληρο) θα μιλαμε για το πιο πληρες ποδοσφαιρακι ολων των εποχων.. το STORY OF QUALIFIC (δηλαδη το scenarios Mode) ειναι τρομερο!! ο ρεαλισμος του παιχνιδιου πολυ βελτιωμενος..ξεχαστε τον τερματοφυλακα-superman..θα βαλετε πολλα ομορφα γκολ πχ στο Γαμα της γωνιας του τερματος ή δοκαρι κ μεσα κλπ...φασεις που στο φιφα 10 τις καταφερνε ανετα ο τερματοφυλακας κ δεν βλεπαμε την συνεχεια
dp@pa Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 κ επειδη ολο το ζουμι ειναι οι λεπτομερειες: στο world cup menu μετα την προκριση σου απο τα προκριματικα εχει Live κληρωση του ομιλου(κανονικα με 4 κατηγοριες ομαδων) ! πρωτη φορα το βλεπω σε ποδοσφαιρακι(μονο το fm το ειχε) το ασχημο ειναι οτι δεν μπορεις να δεις συγκεντρωτικα ολα τα αποτελεσματα σου απο προκριματικους κ φιλικα ουτε ποιο ειναι το επομενo ματς που εχεις..αιωνια ΕΑ για gameplay τι να γραψω..οτι καλυτερο εχουμε δει ποτε..θυμιζει εντονα το Pes 5 αλλα το ξεπερναει κατα πολυ σε λεπτομερειες που κανουν τη διδαφορα πχ η φυσικη κινηση της μπαλας ειναι πολυ καλυτερη.. το παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολοτερο,ξεχαστε τα 1vs 1 που εβγαινες με τον αντιπαλο τερματοφυλακα στο fifa 10..επισης ξεχαστε τα ψιλοκρεμαστα σουτ που κατα 90% ηταν γκολ.. ρεαλισμος στο φουλ.. αν στο φιφα 11 δουλεψουν τις λεπτομερειες(εννοω στα μενου,στις δυνατοτητες οπως πχ save replay στον σκληρο) θα μιλαμε για το πιο πληρες ποδοσφαιρακι ολων των εποχων.. το STORY OF QUALIFIC (δηλαδη το scenarios Mode) ειναι τρομερο!! ο ρεαλισμος του παιχνιδιου πολυ βελτιωμενος..ξεχαστε τον τερματοφυλακα-superman..θα βαλετε πολλα ομορφα γκολ πχ στο Γαμα της γωνιας του τερματος ή δοκαρι κ μεσα κλπ...φασεις που στο φιφα 10 τις καταφερνε ανετα ο τερματοφυλακας κ δεν βλεπαμε την συνεχεια προ 5??? φιλε μου, ξερεις ποσα χρονια εχουν περασει απο το προ 5. Καποια αλλη λεξη αντι την λεξη Εντονη;
TSOPK Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 [/color] οταν λες γνωστα? Θειους και τετοια? Θελων να το παρω γνησιο, αν υπαρχει σε μαγαζι κανονικο σε παρκαλω πειτε επιτελους. Σε Multirama και Πλαισιο εχει ερθει.
papeipa Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 http://rapidshare.com/files/381550730/Papeipa_Goals.rar.html 3-4 ομορφα γκολ που εχω βαλει....παντα slow ,world class και manual.
dp@pa Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Σε Multirama και Πλαισιο εχει ερθει. και public. Παω να δωσω καποια αλλα παιχνιδια, μηπως κοψω το κοστος . οικονομικη κριση! αλλα ΦΙΦΑ δεν χανετε με τιποτα!
Aims Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 το gameplay του προ 5 ακομα κ σημερα dpapa ειναι σημειο αναφορας για ολους τους φανατικους παικτες ποδοσφαιρικων παιχνιδιων.. στο gameplay αναφερομαι
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το gameplay του PES5. Ίσως το FIFA11...
Tigran Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Υπερβολές Tilemaxx. Το PES5 μπροστά στα σύγχρονα ποδοσφαιράκια είναι τόσο Arcade που θα μπορούσε να συγκριθεί μέχρι και με το Virtua Striker. Όταν βγήκε, ναι, ήταν καταπληκτικό. Αλλά με τα σημερινά δεδομένα, απλά δεν παίζεται.
teofross Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μην τρελενομαστε ,καλο ηταν για την εποχη του το προ5 αλλα δεν υπαρχει καν συγκριση με το world cup.Δεν εχει νοημα να τα λεμε αυτα ρε παιδια, το προ 5 οι παικτες αλλαζαν πορεια σαν το pacman.τελος παντων ας ειναι καλα η ΕΑ που εχει βγαλει τετοιο παιχνιδακι να γουσταρουμε οσοι ειμαστε κολλημενοι με τα ποδοσφαιρακια.
dp@pa Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Παντως εγω θα το εχω σημερα. Οποιος γουσταρει να φτιαξουμε και ομαδα, να παιζουμε με τους ξενους...πειτε..η βρειτε με, στην υπογραφη υπαρχη το gamertag για χβοχ.
s33k3rgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Οποιος γουσταρει να φτιαξουμε και ομαδα, να παιζουμε με τους ξενους... Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ρε φιλε και αν ναι που? εγω νομιζα πως μπορεις να παιξεις μονο 1v1.....
nzeppos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Άλλοι λένε για το "ανυπέρβλητο" PES5, άλλοι για το 6 (μερικοί ακόμα και για το 4...), όμως είμαι βέβαιος ότι αν παίξουν ένα WC2010 και στα καπάκια βάλουν αυτά τα Pro δεν θα αντέξουν ούτε ημίχρονο (ειδικά αν το παίξουν και σε PS2).
butcher13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μπραβο στην ea που εξελισσει καθε φορα τη σειρα fifa απο το 2008 μεχρι σημερα. Το παιχνιδι εχει διορθωσει πολλες λεπτομερειες απο τον προκατοχο του. και μονο που βαζω γκολ απο κεφαλια μου φτανει. Να δουλεψει πρεπει τις φατσες επιτελους (ανεπιτρεπτο οι εθνικες που πηγαν μουντιαλ να μην εχει τις φατσες των παικτων)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.