Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σούπερ το παιχνίδι, όπως έλεγα και στο review του. Το μόνο μειονέκτημα που προσωπικά μπορώ να βρω, είναι η σχετικά μικρή αντοχή του στον χρόνο, αφού μιλάμε για ένα παιχνίδι που ουσιαστικά από Σεπτέμβριο μεριά (ή όποτε κυκλοφορήσει το FIFA 11 τέλος πάντων) δεν θα έχει λόγο ύπαρξης και άρα η διάρκεια ζωής του προσδιορίζεται στο εξάμηνο. Αλλά είναι απίστευτο το άτιμο...

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετά από λιώσιμο 2 ημερών περίπου, ιδού τα παρακάτω στοιχεία κατα την γνώμη μου, σε σύγκριση με φιφα10:

Καλύτερα γρασίδια καταπληκτικά

Καλύτερη βροχή και καλύτερο γήπεδο στο night χωρίς σκοτάδια

Καλύτερες φάτσες (κυρίως των μεγάλων όχι Ελλάδα πχ)

Καλύτερα διχτάκια και κίνηση και ήχος

Καλύτερη φυσική μπάλας, πιο βαριά πιο στιβαρή χωρίς άσχετες υπερηχητικές ταχύτητες

Πιο fluid κίνηση των παικτών 10 φορές πιο αληθοφανής σε σχέση με το 10 που έκαναν κάτι σπαστικά απότομα ώρες ώρες

Μακράν καλύτερος ήχος και ατμόσφαιρα γηπέδου με βουβουζέλες (τις κλείνεις αν θες ευτυχώς)

Καλύτερη περιγραφή (εγώ προσωπικά παίζω με off commentary)

Τέλειο σύστημα για τα πέναλτυ όπου ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν θα σκοράρεις

Καταπληκτική διοργάνωση το world cup με τρελές αναλύσεις κλπ

199 εθνικές ομάδες από όλον τον κόσμο και μπορείς να μάθεις ακόμα και γεωγραφία έτσι όπως γίνεται η επιλογή των ομάδων!

Ρυθμός ένα κλικ πιο γρήγορο τελικά από το φιφα10 και νομίζω ότι είναι ιδανικός, ιδίως όταν παίζεις multiplayer με άλλους φίλους offline

4-5 νέες προσποιήσεις και ντρίμπλες δίνουν κι άλλη ποικιλία

Δυνατότερες κεφαλιές που είναι πιο θανατηφόρες τώρα

Δυνατότερα σουτ αλλά ταυτόχρονα μπαίνουν και πιο δύσκολα (τουλάχιστον στο manual/slow που παίζω εγώ)

Τρομερή βελτίωση τερματοφυλάκων όπου δεν βγαίνουν σαν βλάκες πια εκτός τέρματος μόνοι τους, μόνο αν τους βγάλεις εσύ

Πιο δύσκολα σκαφτά επιτέλους που δεν μπαίνουν όλα

Νομίζω ότι έχει ένα κλικ πιο δύσκολα φάουλ και δεν μπαίνουν όλα

Πάρα πολλά γήπεδα και εξαιρετικές συνθήκες (day,overcast,night,dusk κλπ)

Πολλούς παίκτες για να διαλέξεις σε κάθε ομάδα

Θέλετε κι άλλα?

Απο αρνητικά που όμως σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν το gameplay και την πόρωση:

Πολλά cutscenes με προπονητές, οπαδούς κλπ (περιέργως τα κάνω off από τα settings αλλά είναι ακόμα εκεί)

Μικρό σπάσιμο framerate στις παρουσιάσεις των ομάδων και σε κάποια replay

Έλλειψη practice mode από την αρχή ή στο loading των φιλικών (χεστήκ@με)

Αυτά δεν βρίσκω άλλα...

ΜΑΚΡΑΝ ΟΤΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ! ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 59 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ...

Όχι θα δώσω 60 ευρώ για το Splinter Cell που διαρκεί 2 μέρες. Πρέπει να σταματήσει το παραμύθι με την διάρκεια νομίζω. Αν λιώσουμε δηλαδή 6 μήνες στο world cup μέχρι να βγει τον Οκτώβρη το φιφα11 δεν αξίζει τα λεφτά του? Μην τρελαθούμε...

Ένα τεράστιο μπράβο στην ΕΑ!!!

Δημοσ.
Η Εθνίκη πάντως είναι πιο αργή και απο τον θάνατο !!!

Αυτό ξαναπέστο! Μόνο από στημένη φάση μπαίνει γκολ.

Δημοσ.

Εγω παντως στο world class και ολα manual στο slow με την Ελλαδα μια χαρα παιζω.Παιχνιδι τακτικης και φουλ αμυνα!!!!Η καθε ομαδα εχει τα υπερ και τα κατα της.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....

Οι καλες ομαδες εχουν μπροστα Ρουνει,Τορες,Μεσσι,Λουις Φαμπιανο,Τζιλαρντινο ,Ανρι και εσυ εχεις Γκεκα,Χαριστεα,τι περιμενατε?

Εχω καταφερει και εχω βαλει Γκολ τα οποια δεν ειχα ποτε στο 10.

Μπραβο ΕΑ.

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται το παιχνίδι υπάρχει από σήμερα σε κάποιο μαγαζί που γνωρίζω(50 ευρώ).Να επιβεβαιώσω με την σειρά μου ότι πρόκειται για ότι καλύτερο απο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο που έχουμε δεί μέχρι σήμερα

Δημοσ.

αρκετά βελτιωμένο απο το fifa10,πολύ ωραία γραφικά και γενικά η κίνηση είναι πιο fluid.

το κακό είναι οτι μόνο οι μεγάλες ομάδες είναι προσεγμένες.

γενικά εγώ το βλέπω σαν demo του fifa 11,δείχνει οτι έχει γίνει δουλειά πάνω σε αρκετούς τομείς αλλα μερικά πράγματα πρέπει να αλλάξουν

θα ήθελα tutorial με τις κινήσεις,σαν ψιλοαρχάριος στο φίφα χάθηκα προσωπικά,θα ήθελα να με βάζει σε ένα training να μάθω πως να χειρίζομαι τέλεια τον παίχτη

το training θέλει και άλλη κάμερα,τι να το κάνω αν φέρνω σβούρες με έναν παίχτη με την κάμερα απο πίσω,στον αγώνα παίζω πλάγια (δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάξεις κάμερα στο traing ,αν γίνεται σβήστε το αυτο)

η πορεία της μπάλας .ώρες ώρες βλέπεις την μπάλα να πέρνει απίστευτη τροχιά σε σέντρα ή φάουλ,εντάξυ δεν έχουν όλοι πόδια νακαμουρα....

η ταχύτητα του παιχνιδιού είναι κάπως γρήγορη.

γενικά όσα ματς έπαιξα τα ευχαριστήθηκα,και το όλο κλίμα με τις εθνικές μου θύμησε καλές εποχές προ.θα συνεχίσω να παίζω,έτσι και αλλιώς μουντιάλ έρχεται και το προ το έχω σκυλοβαρεθεί,και απο τις 2 φετινές βερσιόν του φίφα αυτή είναι η καλύτερη.

Δημοσ.

Παιδια το πηρα !

Λοιπον το παιχνιδι τα σπαει!αξιζει καθε του ευρω!ειναι πολυ πιο βελτιωμενο απο το fifa 2010..η ταχυτητα ειναι μια χαρα μην ακουτε τιποτα απο οτι σας λενε!

πωπω οι απατεωνες της ΕΑ,στους πίνακες,τις βαθμολογίες κλπ εχουν τα Σκοπια σαν μακεδονια..ουτε καν σαν fyrom.Σαν φυρομ την παρουσιαζει μονο οταν την εχεις αντιπαλο .

παρατήρηση:οπως κ το 2006,ετσι κ σε αυτο,εισαι υποχρεωμενος στο world cup mode να παιζεις τα φιλικα..εννοω δεν εχει sim mode για αυτα..ελεος..ενα κουμπακι ειναι βρε ΕΑ

τα γραφικα πολυ καλυτερα απο του φιφα 2010 αλλα με ενα μικρο frame rate σε καποια σημεια.το gameplay το καλυτερο που εχουμε δει σε ποδοσφαιρακι.

το μενου του world cup mode ειναι τρομερο..σαν να εισαι πραγματικα στο web site της φιφα

λαθος της ΕΑ που εβγαλε το International Player Pool

Δημοσ.

Α μπράβο, αυτό το έψαχνα κι εγώ, αν υπάρχει sim για τα φιλικά. Δυστυχώς φαίνεται ότι πρέπει να τα παίξεις με το ζόρι και είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να κάθεσαι να ασχολείσαι με παντελώς αδιάφορους αγώνες (που πολλές φορές είναι και συνεχόμενοι) όταν ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια στον όμιλο.

Μια λεπτομέρεια που μου αρέσει πάρα πολύ είναι τα διωξίματα που κάνει το ΑΙ. Πλέον σου δίνεται η εντύπωση ότι η μπάλα μπορεί να πάει οπουδήποτε και πολλές φορές οι βιαστικές πάσες του ΑΙ γίνονται διεκδικούμενες ή πάνε σε παίχτη μας, ενώ στα μέχρι τώρα Fifa καταντούσε αηδία όλες αυτές οι μπαλιές να καταλήγουν πάντα στα πόδια του αντιπάλου.

Δημοσ.
αρκετά βελτιωμένο απο το fifa10,πολύ ωραία γραφικά και γενικά η κίνηση είναι πιο fluid.

το κακό είναι οτι μόνο οι μεγάλες ομάδες είναι προσεγμένες.

γενικά εγώ το βλέπω σαν demo του fifa 11,δείχνει οτι έχει γίνει δουλειά πάνω σε αρκετούς τομείς αλλα μερικά πράγματα πρέπει να αλλάξουν

θα ήθελα tutorial με τις κινήσεις,σαν ψιλοαρχάριος στο φίφα χάθηκα προσωπικά,θα ήθελα να με βάζει σε ένα training να μάθω πως να χειρίζομαι τέλεια τον παίχτη

το training θέλει και άλλη κάμερα,τι να το κάνω αν φέρνω σβούρες με έναν παίχτη με την κάμερα απο πίσω,στον αγώνα παίζω πλάγια (δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάξεις κάμερα στο traing ,αν γίνεται σβήστε το αυτο)

η πορεία της μπάλας .ώρες ώρες βλέπεις την μπάλα να πέρνει απίστευτη τροχιά σε σέντρα ή φάουλ,εντάξυ δεν έχουν όλοι πόδια νακαμουρα....

η ταχύτητα του παιχνιδιού είναι κάπως γρήγορη.

γενικά όσα ματς έπαιξα τα ευχαριστήθηκα,και το όλο κλίμα με τις εθνικές μου θύμησε καλές εποχές προ.θα συνεχίσω να παίζω,έτσι και αλλιώς μουντιάλ έρχεται και το προ το έχω σκυλοβαρεθεί,και απο τις 2 φετινές βερσιόν του φίφα αυτή είναι η καλύτερη.

Αφού παίζει και o skanjos πλέον φιφα 2010, πάει πάτωσε το προ ολοκληρωτικά! LOL!!!

Aims και Maevius από που το πήρατε το ορίτζιναλ γιατί ενδιαφέρονται 2 φίλοι μου?

Δημοσ.
Α μπράβο, αυτό το έψαχνα κι εγώ, αν υπάρχει sim για τα φιλικά. Δυστυχώς φαίνεται ότι πρέπει να τα παίξεις με το ζόρι και είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να κάθεσαι να ασχολείσαι με παντελώς αδιάφορους αγώνες (που πολλές φορές είναι και συνεχόμενοι) όταν ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια στον όμιλο.

Μια λεπτομέρεια που μου αρέσει πάρα πολύ είναι τα διωξίματα που κάνει το ΑΙ. Πλέον σου δίνεται η εντύπωση ότι η μπάλα μπορεί να πάει οπουδήποτε και πολλές φορές οι βιαστικές πάσες του ΑΙ γίνονται διεκδικούμενες ή πάνε σε παίχτη μας, ενώ στα μέχρι τώρα Fifa καταντούσε αηδία όλες αυτές οι μπαλιές να καταλήγουν πάντα στα πόδια του αντιπάλου.

Σωστος κ στα 2

επισης δεν ειναι ενοχλητικο που δεν εχει τα international pools?

πχ αν θες να βαλεις στην Γαλλια τον Σισε,δεν μπορεις..

επισης ενα αλλο κακο: ολα τα ματς των προκριματικων γινονται με ηλιο κ μερα..

ελεος..πχ στην ρωσσια με ηλιο κ μερα..ενω τα μισα προκριματικα της ματς τα δινει σε χιονι κ βραδυ..

επισης κατι αλλο,random ομιλους στα προκριματικα δεν εχει?μονο τους κανονικους?

Y.Γ. Το καλυτερο εσωτερικο φαλτσο που εχω δει ποτε σε ποδοσφαιρακι!τρομερα ρεαλιστικο!

Υ.Γ.2 ελαφρως πιο δυσκολα τα φαουλ αλλα πολυ πιο ρεαλιστικα απο του 10.τα πεναλντι αρκετα πιο δυσκολα

---------- Προσθήκη στις 10:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:11 ----------

Aims και Maevius από που το πήρατε το ορίτζιναλ γιατί ενδιαφέρονται 2 φίλοι μου?

απο το games and gadgets του παιδιου απο το Myxbox

Δημοσ.
Για όποιον ενδιαφέρεται το παιχνίδι υπάρχει από σήμερα σε κάποιο μαγαζί που γνωρίζω(50 ευρώ).Να επιβεβαιώσω με την σειρά μου ότι πρόκειται για ότι καλύτερο απο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο που έχουμε δεί μέχρι σήμερα

ΦΙΛΕ? ΠΟΥ??? ΤΟ ΘΕΛΩ!! μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις, τηλεφωνο..και σε ποιο μαγαζι?

Δημοσ.

[/color]

Υπάρχει διαθέσιμο σήμερα απο ότι βλέπω σε πολλά γνωστά μαγαζιά στην Ελλάδα.

οταν λες γνωστα? Θειους και τετοια? Θελων να το παρω γνησιο, αν υπαρχει σε μαγαζι κανονικο σε παρκαλω πειτε επιτελους.

Δημοσ.

Πλαίσιο το βλέπω άμεσα διαθέσιμο....

Θα πάω στο κατάστημα Μαγούλας το μεσημεράκι και λογικά θα το χτυπήσω (αν δεν το έχουν θα τους βάλω να το φέρουν από τις αποθήκες χα :lol:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...