Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν το εχω αγορασει γιατι στις 30 βγαινει αλλα διαφωνεις οτι η ταχυτητα του ντεμο ηταν ενα κλικ μεγαλυτερη ακομα κ απο την ταχυτητα του αγωνα πχ απο ποδοσφαιρικο αγωνα υψηλου επιπεδου (πχ το γρηγορο ποδοσφαιρο που παιζουν οι ομαδες τα προημιτελικα του τσαμπιονς λιγκ)?

Με μετρηση που εκανα (βλ.σελ. 5) δεν ισχυει αυτο που γραφεις.Αποδειχτηκε οτι η ταχυτητα του πραγματικου αγωνα ηταν αναμεσα σε normal και fast του demo.Για την τελικη εκδοση δεν ξερω διοτι δεν την εχω ακομη στα χερια μου.

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετα απο διπλο λιωσιμο με φιλους κανω την εξης δηλωση:

Ειναι το κορυφαιο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων! Τιποτα αλλο, τελος. Επιστρεφω στο λιωσιμο...

Δημοσ.

αυτο με την κοποσι δεν ισχυει σε ολα τα επιπεδα. Επεισης δεν ισχυει για ολους τους παιχτες...

εδω ο Μεσι τρεχει και βαζει γκολ μεχρι το 90 και δεν κουραζεται θα κουραστει στο ηλεκτρονικο; :)

Δημοσ.
Μετα απο διπλο λιωσιμο με φιλους κανω την εξης δηλωση:

Ειναι το κορυφαιο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων! Τιποτα αλλο, τελος. Επιστρεφω στο λιωσιμο...

Σε ευχαριστουμε που αφηνεις τους φιλους σου να περιμενουν για την πολυκροτη δηλωση σου! :o

Δημοσ.

Είναι πιο αργό απ το demo. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα.

Επίσης απ το review το παρακάτω κομμάτι

Παράλληλα, το Α.Ι. συνεχίζει να μην "τρώει" προσποιήσεις. Ακολουθεί παντού τον παίκτη, σχεδόν όσες κατευθύνσεις και αν αλλάξει, δίνοντάς του πλεονέκτημα όχι όταν σκεφτεί σωστά αλλά όταν έχει έναν παίκτη που είναι, απλά, γρήγορος. Τα κόλπα με τον αναλογικό παραμένουν επίσης σχεδόν άχρηστα, μιας και είναι πολύ δύσκολο να τα κάνει κάποιος σε επίπεδο World Class και άνω.

Με απλές προσποιήσεις με το δεξί αναλογικό περνάς (σχετικά άνετα αν έχεις καλό παίχτη) το CPU.

Δημοσ.

αν το παιξεις σαν virtual striker ή σαν pes τοτε ειναι λιιιιιιγο πιο γρηγορο. αν το παιξεις σαν κανονικο sim τοτε μιλαμε για οτι πιο καταπληκτικο εχει βγει σε αθλητικο παιχνιδι...

Δημοσ.

Απο το λίγο που έπαιξα πάντως δεν μου άρεσε που αφαίρεσαν το training κατα την διάρκεια του loading και το οτι στην επιλογή ομάδας διαλέγει πρώτα ο ένας κ μετά ο αλλος. Κατα τ`αλλα είναι κορυφή.

Δημοσ.

Αν βάλεις World Cup mode τότε έχει 1vs1 κατά τη διάρκεια του loading. Θα μπορούσαν βέβαια να το έβαζαν σε όλα τα modes (όπως στο Fifa) και όχι να μας βομβαρδίζουν με εντελώς άχρηστες πληροφορίες για την κάθε χώρα.

Δημοσ.

Δεν με απασχολεί το training. Το παιχνίδι είναι διαστημικά μπροστά από όλα τα άλλα ποδοσφαιράκια. Τέλος...

Δημοσ.
Δεν με απασχολεί το training. Το παιχνίδι είναι διαστημικά μπροστά από όλα τα άλλα ποδοσφαιράκια. Τέλος...

πολύ καλό αλλά όχι και διαστημικά μπροστά!!!

εκτός και αν δεν έχετε τρελές απαιτήσεις.

2010 ζούμε!

Δημοσ.
Η Εθνίκη πάντως είναι πιο αργή και απο τον θάνατο !!!

Περιεργο..Οταν παιζει η Εθνικη μπερδευομαι και ψαχνω πανω δεξια στην οθονη το R..Ειναι η μονη ομαδα που στα replay δεν χρειαζεται η λειτουργια slow motion.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...