fearwhatnow Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 μα τι κάνω λάθος?3 δισκάκια έχουν γίνει σουβέρ. όλα read error! Παρε verbatim -R. ---------- Προσθήκη στις 11:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:52 ---------- Λοιπον να πω οτι ειναι πορωτικο σε ολα το παιχνιδι εκτος απο ενα πραγμα. Παιζω στο slow και το παιχνιδι ειναι ταχυτατο! Δεν προλαβαινω ουτε ντριμπλα να κανω εναντιον του ΑΙ. Αυριο θα παιξω διπλο και θα σας πω... Τι κανανε με την ταχυτητα απορω... ---------- Προσθήκη στις 09:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:52 ---------- Ενώ όλα είναι πολύ ωραία, η ατμόσφαιρα, ο ήχος, τα γραφικά, οι φάτσες, η φυσική της μπάλας, τα δυνατά σουτ, οι καλοί τερματοφύλακες κλπ, προσωπικά η μεγάλη ταχύτητα, ακόμα και στο slow που παίζω εγώ με ψιλοξενέρωσε. Είναι κατά πολύ πιο γρήγορο από το φιφα10. Μου φαίνεται ότι πάνε να το κάνουν να μοιάσει στα παλιά προ την ταχύτητα, και αρχίζει να χάνεται ο ρεαλισμός και ξενερώνω... Δεν ξέρω αν έφταιγε ότι έπαιζα εναντίον του υπολογιστή. Θα παίξω σήμερα με φίλους κατά τις 17.30 και θα σας πω πως μου φαίνεται... Με Βραζιλίες, Αργεντινές κλπ μέσα γίνεται κόλαση όμως. Έχει πάρα πολλά γήπεδα. Μόνο όμως όταν βάλεις friendly βάζεις και άλλον καιρό στα γήπεδα. Αν βάλεις group stage world cup, έχει τα συγκεκριμένα γήπεδα με 3 καιρούς και όχι 5-6 που έχει στο φιλικά (overcast dry κλπ)... Στην Γαλλία δεν έχει Σισέ LOL... Λιγες σελιδες πιο πισω εξηγησα τι συμβαινει με την ταχυτητα. Οσο και να θελουμε πιο αργο gameplay μας διαψευδουν οι πραγματικοι αγωνες των ομαδων. Σημερα εχει CH.L..Αν εχεις δυνατοτητα την ωρα που παιζει ο αγωνας να εχεις και ενα παιχνιδι του World Cup σε slow και ενα χρονομετρο ακριβειας για να δεις την διαφορα.
tiniakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παρε verbatim -R. ---------- Προσθήκη στις 11:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:52 ---------- Λιγες σελιδες πιο πισω εξηγησα τι συμβαινει με την ταχυτητα. Οσο και να θελουμε πιο αργο gameplay μας διαψευδουν οι πραγματικοι αγωνες των ομαδων. Σημερα εχει CH.L..Αν εχεις δυνατοτητα την ωρα που παιζει ο αγωνας να εχεις και ενα παιχνιδι του World Cup σε slow και ενα χρονομετρο ακριβειας για να δεις την διαφορα. verbatin έχω. το iso είναι οκ τα έγραψα και σαν wave 3 και σαν wave 6 και με 2χ και με 2,4χ και με 8χ το παιχνίδι εμφανίζεται στο μενού μόλις πατάω να τρέξει μου βγάζει λάθος.
The Dean Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 To review του Authority τα λέει όπως πρέπει πιστεύω. Έχουμε πλέον τις βάσεις για κάτι εξαιρετικό, αλλά έχει ακόμα πολλά σπαστικές βλακείες σαν gameplay.
tiniakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 DVD DL+R θελει το xbox όλα σωστά τα κάνω αλλά σουβερ βγάζω
The_Sheep Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 μετα απο 1 ματς με ΑΙ σε μεσο επιπεδο συμφωνω με το review απολυτα. Πολλα πραγματα διορθωθηκαν και αλλα θελουν ακομα.Παντως απο αποψη ταχυτητας το βρηκα πολυ ωραιο το "flow" του παιχνιδιου. Πανω κατω η μπαλα χωρις τρελλες μπαλιες λειζερ, και αναθεμα αν μοιαζουν καθολου οι παικτες της εθνικης μας. Αν εξαιρεσουμε καπως τον Σειταριδη....ολοι οι αλλοι αστα να πανε...
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Η πλάκα είναι ότι τα περισσότερα αρνητικά στοιχεία που -σωστά- παραθέτει το review είναι εντελώς ηλίθια, σε βαθμό που αναρωτιέσαι τι σκ*** έχουν στο κεφάλι τους οι project leaders του παιχνιδιού. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν τα ρημάδια τα replays, να μας επιτρέπουν να τα σώνουμε και στο σκληρό δίσκο, να παίζει ρόλο η κούραση, να μπορούμε να έχουμε quick tactics την ώρα του αγώνα, να φτιάξουν τη λογική των τραυματισμών κλπ. Για να μην μιλήσω και για τον τρόπο με τον οποιο δημιουργούμε ένα custom tournament, που το παιχνίδι βάζει μέσα ότι ομάδες να 'ναι και τα φίλτρα είναι της πλάκας. Ήθελα πχ. στο Fifa10 να φτιάξω ένα custom World Cup tournament και ορίζω να συμμετέχουν όλες οι εθνικές ομάδες από 4 αστέρια και πάνω. Επειδή όμως δεν υπήρχαν αρκετές (δηλ. 32) το παιχνίδι συμπλήρωσε με συλλόγους και μάλιστα με αλφαβητική προτεραιότητα (πχ. έβαλε μέσα και την Aarhus!) Η πλάκα είναι που όλα αυτά σπανίως αναφέρονται στα review των ξένων sites. Πρέπει να διαβάσουμε ελληνικές κριτικές για να καταλάβουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι που τραβάνε τα ίδια με μας. Το χειρότερο είναι ότι πολύ αμφιβάλλω αν όλα αυτά θα διορθωθούν στο Fifa11, γιατί ήδη τα τρώμε στη μάπα εδώ και 3 χρόνια χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Κατά τ' άλλα παραμένει μακράν το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ και είναι τουλάχιστον αστειότητα να συγκρίνεται με τα Μπρο και να λέμε ότι "πλησιάζει το PES6". Έλεος.
polakis21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 μετα απο 1 ματς με ΑΙ σε μεσο επιπεδο συμφωνω με το review απολυτα. Πολλα πραγματα διορθωθηκαν και αλλα θελουν ακομα.Παντως απο αποψη ταχυτητας το βρηκα πολυ ωραιο το "flow" του παιχνιδιου. Πανω κατω η μπαλα χωρις τρελλες μπαλιες λειζερ, και αναθεμα αν μοιαζουν καθολου οι παικτες της εθνικης μας. Αν εξαιρεσουμε καπως τον Σειταριδη....ολοι οι αλλοι αστα να πανε... Διαφωνώ πλήρως με το review διότι εμένα αυτά που λέει ως αρνητικά δεν με απασχολούν καθόλου γιατί εγώ παίζω διπλό μόνο με φίλους και δεν συναντώ τίποτα από αυτά. Ούτε διαιτησία άσχημη, ούτε κούαση με πρεσάρισμα, ούτε μη ντρίμπλες του αντιπάλου...
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ναι, αλλά αυτά που λέει για τα αρνητικά σχετίζονται με τους αγώνες εναντίον του ΑΙ. Το ότι εσύ παίζεις μόνο διπλά με φίλους (και πολύ καλά κάνεις) δεν σημαίνει ότι τα αρνητικά δεν υπάρχουν. Για μένα πχ. έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία γιατί το 90% των αγώνων που παίζω είναι εναντίον του ΑΙ. Ακόμα και παρέα 3-4 ατόμων να μαζευτούμε συνήθως παίζουμε teammates στην ίδια ομάδα, είναι κάτι σαν παράδοση.
Aims Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Η πλάκα είναι ότι τα περισσότερα αρνητικά στοιχεία που -σωστά- παραθέτει το review είναι εντελώς ηλίθια, σε βαθμό που αναρωτιέσαι τι σκ*** έχουν στο κεφάλι τους οι project leaders του παιχνιδιού. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν τα ρημάδια τα replays, να μας επιτρέπουν να τα σώνουμε και στο σκληρό δίσκο, να παίζει ρόλο η κούραση, να μπορούμε να έχουμε quick tactics την ώρα του αγώνα, να φτιάξουν τη λογική των τραυματισμών κλπ. Για να μην μιλήσω και για τον τρόπο με τον οποιο δημιουργούμε ένα custom tournament, που το παιχνίδι βάζει μέσα ότι ομάδες να 'ναι και τα φίλτρα είναι της πλάκας. Ήθελα πχ. στο Fifa10 να φτιάξω ένα custom World Cup tournament και ορίζω να συμμετέχουν όλες οι εθνικές ομάδες από 4 αστέρια και πάνω. Επειδή όμως δεν υπήρχαν αρκετές (δηλ. 32) το παιχνίδι συμπλήρωσε με συλλόγους και μάλιστα με αλφαβητική προτεραιότητα (πχ. έβαλε μέσα και την Aarhus!) Η πλάκα είναι που όλα αυτά σπανίως αναφέρονται στα review των ξένων sites. Πρέπει να διαβάσουμε ελληνικές κριτικές για να καταλάβουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι που τραβάνε τα ίδια με μας. Το χειρότερο είναι ότι πολύ αμφιβάλλω αν όλα αυτά θα διορθωθούν στο Fifa11, γιατί ήδη τα τρώμε στη μάπα εδώ και 3 χρόνια χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Κατά τ' άλλα παραμένει μακράν το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ και είναι τουλάχιστον αστειότητα να συγκρίνεται με τα Μπρο και να λέμε ότι "πλησιάζει το PES6". Έλεος. αψογος,ετσι ακριβως! Διαφωνώ πλήρως με το review διότι εμένα αυτά που λέει ως αρνητικά δεν με απασχολούν καθόλου γιατί εγώ παίζω διπλό μόνο με φίλους και δεν συναντώ τίποτα από αυτά. Ούτε διαιτησία άσχημη, ούτε κούαση με πρεσάρισμα, ούτε μη ντρίμπλες του αντιπάλου... ναι αλλα 60 ευρω δεν ειναι για πεταμα..θα πρεπει καποια στιγμη να βελτιωσουν ολα αυτα τα αστεια λαθη (πχ οχι απονομες,οχι save replay,νορμαλ ταχυτητα) γιατι καποια στιγμη ο κοσμος θα ξενερωσει οπως κ με το προ
maevious_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε κάποιο κατάστημα?
Tigran Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα. 30/4 θα το βρεις στα περισσότερα καταστήματα
BRAXOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 καλα ρε μερικοι δεν παιζεστε με τιποτα. Τι αλλο θελετε απο ενα ποδοσφαιρακι, να νοιωθετε κουραση και εσεις μετα το 90 λεπτο;;; Η ατμοσφαιρα που παιχνιδιου ειναι καταπληκτικη, η κινηση ναι μεν ειναι πιο γρηγορη αλλα δεν εχουν ολοι προπονητη τον Αλεφαντο για να μας παρει ο υπνος. Αυτο ειναι πλεον το ποδοσφαιρο. Ακομα δεν βγηκε και το κατακρινεται λες και εκαναν κανενα εγκλημα.
Aims Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 καλα ρε μερικοι δεν παιζεστε με τιποτα. Τι αλλο θελετε απο ενα ποδοσφαιρακι, να νοιωθετε κουραση και εσεις μετα το 90 λεπτο;;; Η ατμοσφαιρα που παιχνιδιου ειναι καταπληκτικη, η κινηση ναι μεν ειναι πιο γρηγορη αλλα δεν εχουν ολοι προπονητη τον Αλεφαντο για να μας παρει ο υπνος. Αυτο ειναι πλεον το ποδοσφαιρο. Ακομα δεν βγηκε και το κατακρινεται λες και εκαναν κανενα εγκλημα. Δεν το εχω αγορασει γιατι στις 30 βγαινει αλλα διαφωνεις οτι η ταχυτητα του ντεμο ηταν ενα κλικ μεγαλυτερη ακομα κ απο την ταχυτητα του αγωνα πχ απο ποδοσφαιρικο αγωνα υψηλου επιπεδου (πχ το γρηγορο ποδοσφαιρο που παιζουν οι ομαδες τα προημιτελικα του τσαμπιονς λιγκ)?
Tigran Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μια χαρά είναι η ταχύτητα του παιχνιδιού. Απλά επειδή όλοι ξέρουμε ότι οι παίκτες ουσιαστικά δεν πολυκουράζονται όταν παίζουμε έναν αγώνα, έχουμε το R2 συνεχώς πατημένο και πάνε τα παικτάκια σαν τρελά. Βασικά βάλτε να παίξετε ένα 45' μάτς (ναι, το έχω κάνει μερικές φορές) και θα δείτε ότι κι εσείς οι ίδιοι θα παίζετε πιο χαλαρό και πιο passing game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.