jimmy007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 το ελυσες ολο? εβγαλες το ποτιρακι απο κατω? τα ζιγκλερ τα καθαρισες? αν δεν το εχεις ξανα κανει μην το επιχειρισεις μονος σου ολα τα κοιταξε και ο πατερας μου που οσο να ναι ξερει καλυτερα! Να ρωτησω κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να εχει σπασει το ελατηριο του πιστονιου με αυτα που κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 αν ειχε σπασει θα εκαιγε λαδια θα εβγαζε ντουμανια απ την εξατμηση ---------- Προσθήκη στις 15:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:16 ---------- αλλα δεν νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 να επισημανω 2 σημεια α)ο σπινθηρας ειναι ευρωστος μπλε χρωματος?β)σιγουρα οι τρυπες των ζιγκλερ ανοιξανε φαινοντουσαν στο φως? βεβαιωσου οτι υπαρχει τροφοδοσια πχ μετα απο καποιες προσπαθειες βγαλε το μπουζι να δης αν ειναι βρεγμενο απο βενζινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 να επισημανω 2 σημεια α)ο σπινθηρας ειναι ευρωστος μπλε χρωματος?β)σιγουρα οι τρυπες των ζιγκλερ ανοιξανε φαινοντουσαν στο φως?βεβαιωσου οτι υπαρχει τροφοδοσια πχ μετα απο καποιες προσπαθειες βγαλε το μπουζι να δης αν ειναι βρεγμενο απο βενζινη α)πριν παρω την μηχανη στον μηχανικο γιατι ειναι εκει τωρα ο σπινθηρας ηταν κιτρινος και λιγο μπλε πολυ λιγο β)ναι οι τριπες φενονται πολυ καθαρες στο φως! Παιδια οταν εχω νεα απο τον μηχανικο θα σας πω! Εγω μαλλον παιδια το βλεπω για καρμπιλατερ γιατι το μπουζι οπως ειπες δεν ειναι και παρα πολυ βρεμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79420 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79420 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια τελικα εχω βαλει lifan 110cc επανω στο παπι! Τωρα θελω να βαψω το σκελετο κοκκινο! Τι θα χρειαστώ για το βαψιμο?(ασταρια γυαλοχαρτα....)τι μαρκες και νουμερα? Και τι ειναι καλυτερο σπρευ η πινελο και ποια? Παιδια please βοηθεια! Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον ξεκινα με αυτο το θεμα http://www.mybike.gr/topic/35453-%CE%B1%CE%BB %CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-honda-c50/και στην δευτερη σελιδα θα πατησης ενα λινκ που δινουνε για περεταιρω οδηγιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον ξεκινα με αυτο το θεμα http://www.mybike.gr/topic/35453-%CE%B1%CE%BB %CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-honda-c50/και στην δευτερη σελιδα θα πατησης ενα λινκ που δινουνε για περεταιρω οδηγιες Ναι αλλα δεν βλεπω πουθενα να λεει τι χρωμα να παρω και ποιο ειναι το καλυτερο για αντοχη! Εγω δεν θελω να βαψω τα πλαστικα γιατι ειναι ειδη βαμενα κοκκινα! Εγω θα το περασω 2 χερια ασταρι πριν το χρωμα! Αν γινεται μου λες τι χρωμα και τι ασταρι να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον ξεκινα με αυτο το θεμα http://www.mybike.gr/topic/35453-%CE%B1%CE%BB %CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-honda-c50/και στην δευτερη σελιδα θα πατησης ενα λινκ που δινουνε για περεταιρω οδηγιες Ναι αλλα δεν βλεπω πουθενα να λεει τι χρωμα να παρω και ποιο ειναι το καλυτερο για αντοχη! Εγω δεν θελω να βαψω τα πλαστικα γιατι ειναι ειδη βαμενα κοκκινα! Εγω θα το περασω 2 χερια ασταρι πριν το χρωμα! Αν γινεται μου λες τι χρωμα και τι ασταρι να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μα το λενε εκει που θα πας για χρωμα στο σχετικο μαγαζι(βρες καποιο σοβαρο κεντρικο μαγαζι) θα σε κατατοπισουνε ζητα το κοκκινο για παπι honda και το αντιστοιχο ασταρι, και πες οτι ειναι για τον σκελετο,σιγουρα θα εχουν και δειγματολογια η ενημερωτικα εντυπα τι χρωμα χρησιμοποιουν τα εργοστασια κατασκευης auto-moto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μα το λενε εκει που θα πας για χρωμα στο σχετικο μαγαζι(βρες καποιο σοβαρο κεντρικο μαγαζι) θα σε κατατοπισουνε ζητα το κοκκινο για παπι honda και το αντιστοιχο ασταρι, και πες οτι ειναι για τον σκελετο,σιγουρα θα εχουν και δειγματολογια η ενημερωτικα εντυπα τι χρωμα χρησιμοποιουν τα εργοστασια κατασκευης auto-moto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.