liopyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ναι, μία ακόμα πρόταση βέβαια είναι να βρει έναν μηχανικό που να μην είναι κλέφτης, και να του αλλάξει μια βαλβίδα με 30€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ναι, μία ακόμα πρόταση βέβαια είναι να βρει έναν μηχανικό που να μην είναι κλέφτης, και να του αλλάξει μια βαλβίδα με 30€. αν ειναι η βαλβιδα αυτο το λεω εγω τωρα θα μου πει αυριο τι συμβαινει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς σου έκανε το μηχανάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 jimmy007 το παπακι παιρνει μπρος η οχι? σου εμεινε στο δρομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 jimmy007 το παπακι παιρνει μπρος η οχι? σου εμεινε στο δρομο? λοιπον ακουστε!! την προηγουμενη μερα δουλευε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα φτανω σπιτι την σβηνω κανονικα,την αλλη μερα παω να την βαλω μπροστα τιποτα δοκιμασα καμποσες φορες γιατι μου πηρε μια φορα αλλα ειχε αλλο θορυβο η μηχανη δεν ηταν ο δικος της την γκαζοσα γιατι νομιζα πως ηταν μπουκομενη μολις αφηνα λιγο το γκαζι εσβηνε! μετα δεν ξαναπηρε αλλο αλλα οταν προσπαθουσα με την μανιβελα ακουγα σαν κροτο απο την χοανη,λεω αυτο ειναι κατι συμβαινει στον κυλυνδρο! βγαζω την φιλτροχοανη και μεσα ειχε ανεβασει μαυριλα (αυτο νομιζω δεν ειναι φυσιολογικο) ε μετα και εγω την πηγα στον μηχανικο σημερα και την αφησα εκει να την δει!! αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 καρμπυλατερ ειναι μου φαινεται εκανε τσαφ και εσβηνε ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μπορεί απλά να θέλει καθάρισμα το καρμπ. εν τω μεταξύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 καρμπιλατερ εχω το cb 50 αν και το καθαρισα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 φλατζες καινουριες εβαλες? συγουρα δεν τραβαει αερα απο πουθενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 φλατζες καινουριες εβαλες?συγουρα δεν τραβαει αερα απο πουθενα? ναι αλλαξα και φλατζες! το οτι ανεβασε στο καρμπιλατερ μαυριλα λεει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 και στο δικο μου παπι μπροστα στο καρμπυλατερ επιανε πολυ μαυριλα,δεν ειναι τιποτα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 λοιπον ακουστε!!την προηγουμενη μερα δουλευε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα φτανω σπιτι την σβηνω κανονικα,την αλλη μερα παω να την βαλω μπροστα τιποτα δοκιμασα καμποσες φορες γιατι μου πηρε μια φορα αλλα ειχε αλλο θορυβο η μηχανη δεν ηταν ο δικος της την γκαζοσα γιατι νομιζα πως ηταν μπουκομενη μολις αφηνα λιγο το γκαζι εσβηνε! μετα δεν ξαναπηρε αλλο αλλα οταν προσπαθουσα με την μανιβελα ακουγα σαν κροτο απο την χοανη,λεω αυτο ειναι κατι συμβαινει στον κυλυνδρο! βγαζω την φιλτροχοανη και μεσα ειχε ανεβασει μαυριλα (αυτο νομιζω δεν ειναι φυσιολογικο) ε μετα και εγω την πηγα στον μηχανικο σημερα και την αφησα εκει να την δει!! αυτα! Από όλα αυτά, πώς διάολο έβγαλες συμπέρασμα πως σου κάρφωσε βαλβίδα; Όταν έχει καρφώσει βαλβίδα το μηχανάκι δεν έχει συμπίεση. Η μανιβέλα δλδ κατεβαίνει με πούπουλο. Από αυτά που λες, παίζει να έχει πάρει νερό το καρλμπυρατέρ λόγω βροχών, να έχει βραχυκυκλώσει το μπουζί για τον ίδιο λόγο, εε, να μην έχεις βενζίνη, αυτά πρόχειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ετσι καθαρο ειναι και το δικο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Από όλα αυτά, πώς διάολο έβγαλες συμπέρασμα πως σου κάρφωσε βαλβίδα;Όταν έχει καρφώσει βαλβίδα το μηχανάκι δεν έχει συμπίεση. Η μανιβέλα δλδ κατεβαίνει με πούπουλο. Από αυτά που λες, παίζει να έχει πάρει νερό το καρλμπυρατέρ λόγω βροχών, να έχει βραχυκυκλώσει το μπουζί για τον ίδιο λόγο, εε, να μην έχεις βενζίνη, αυτά πρόχειρα. η μανιβελα εχει συμπιεση,το μπουζι πεταει σπινθιρα το δοκιμασα,βενζινη εχει οποτε παμε καρμπιλατερ? αλλα καινουργιο ειναι και πεντακαθαρο (αφου του καθαρισα την μαυριλα)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 το ελυσες ολο? εβγαλες το ποτιρακι απο κατω? τα ζιγκλερ τα καθαρισες? αν δεν το εχεις ξανα κανει μην το επιχειρισεις μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.