Προς το περιεχόμενο

ποια εκδοση win 7 να βαλω;

Xristaras12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω

θελω να περασω στο netbook μου win7

το θεμα ειναι δεν ξερω ποια εκδοση να βαλω(εχω τα ultimate στην διαθεση μου βασικα)

κανουν η θα εχω ελλειψη πορων;

το netbook εχει 2 γιγα ram 667 Mhz

σκεφτομαι να αγορασω ενα εσωτερικο σκληρο για να τα περασω καθως δεν θελω να χασω και τα xp που εχει απο μονο του

ποιον προτινειται;(οχι ssd παντως γιατι δεν εχω τα χρηματα για κατι τετοιο.Σκεφτομουν για κανενα 160αρη παλι η 250αρη)

αν παρω καινουριο σκληρο θα μπορεσω να κανω boot απο dvd rom εξωτερικο και να τα περασω απο εκει;

Drivers εχω κατεβασει απο το site της acer για το netbook

Δημοσ.

κοιτα αφου εχεις 2 gb εισαι μια χαρα (και εγω ultimate εχω)

(εμενα μου τραβανε κοντα 1 gb )

τωρα ας προτεινει καπoιοσ hdd

Δημοσ.

Γιατί θες να πάρεις άλλον δίσκο;

Εγώ έκανα ακόμα 2 partitions (ένα για τα 7 κι ένα για data) κι έβαλα τα Win7 Starter με 1GB RAM. Μετά το boot χρησιμοποιούνται ~650MB και σπάνια ξεπερνάνε τα 850MB. Σίγουρα με άλλο 1GB θα ταν πιο άνετα.

Δημοσ.
ε ναι αν εχεις 1 gb θα τραβαει λιγοτερο (οχι πως αυτο εινια καλο...)

Ναι, εννοείται αλλά και τα starter έχουν μικρότερες απαιτήσεις απ τα ultimate.

Δημοσ.
Ναι, εννοείται αλλά και τα starter έχουν μικρότερες απαιτήσεις απ τα ultimate.

ναι και τα 2 (starter+1gb)

(τωρα ειδα οτι εχεις starter)

αρα ο φιλος βαζει τα ultimate.

Δημοσ.

βασικα θελω να παρω αλλο δισκο γιατι δεν θελω καθολου να πειραξω αυτον

δεν ξερω ουτε να τον χωρισω ουτε και θελω να μπλεκω με πραγματα που δεν ξερω και δεν εχω ιδεα πως γινονται.Αυτο:-)

κατι αλλο

το partition γινεται μονο με φορματ;η μπορω ετσι οπως ειναι να χωρισω τον σκληρο;

Δημοσ.

εβλεπα γ αυτον καλος ειναι; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303013

η να περιμενω αυτον; http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Samsung-Sata-320Gb-Wd-Scorpio-Blue-WD3200BEVT.htm

φιλε antonl μπορεις να με βοηθησεις να δω τουλαχιστον πως γινεται το partition;:-)

και αν ειναι θα προχωρησω στην αγορα μου η οχι..

---------- Προσθήκη στις 21:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:06 ----------

τελικα partition δεν γινεται να κανω

βρηκα πως γινεται απο την youtube αλλα στο netbook δεν εχω τετοια επιλογη γμτ:mad:

κατι αλλο

με τους 2 σκληρους θα εχω προβλημα βαλε βγαλε;

εννοω οτι αν χρειαστει να βαλω τον σκληρο των xp θα εχω καποιο προβλημα;

Δημοσ.

Partition κάνεις με προγράμματα όπως το paragon partition manager. Υπάρχουν κι άλλα όμως δε μου ρχεται κάποιο. Δε νομίζω να υπάρχει υπολογιστής που δε μπορείς να δημιουργήσεις partitions.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...