johnyb98 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Χαίρετε. Έχω ψάξει πολύ για τους XP drivers του SONY VAIO VGN-BX295VP αλλά δεν τα καταφέρνω. Είναι δυνατή κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ!!
talos_2002 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Θα δεις τις συσκευές που έχει και θα κατεβάσεις από το site του κάθε κατασκευαστή. Για τους κατασκευαστές που δεν θα βρεις θα Googlareis. Αν και πάλι δυσκολευτείς, εδώ είμαστε.
johnyb98 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, γιά όσους επίσης ενδιαφέρονται βρήκα και κατέβασα το πακέτο "Original Drivers Package 145.07ΜΒ" εδώ. Άρχισα να περνάω drivers και όλα καλά εκτός από ένα σημείο. Υπήρχαν, ανάμεσα στις άλλες, δύο άγνωστες συσκευές ως "Ελεγκτής μαζικού αποθηκευτικού χώρου". Άρχισα να ψάχνω στα folder για drivers. Εγκαταστάθηκαν ως εξής: a. Ομάδα: "Φυσική μνήμη PCMCIA και Flash" Συσκευή: "Texas Instruments PCI7411 Integrated FlashMedia Controller" b. Ομάδα: "Ελεγκτές SCSI και RAID" Συσκευή: "Silicon Image SiI 3512 SATALink Controller" Που είναι το πρόβλημα.. Όταν εγκαταστάθηκε το a. όλα πήγαιναν καλά. Από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε το b. υπάρχουν στιγμές που το mouse τρώει μικρά σκαλώματα του μισού/ενός δευτερολέπτου. Το mouse είναι USB. Το έχω δοκιμασμένο σε άλλους δύο υπολογιστές (ένα laptop και ένα desktop) και δεν κολλάει, για να πεις πως είναι το mouse. Το laptop έχει τρεις USB. Εντάξει, θα το δοκιμάσω και στις άλλες αλλά δε νομίζω να είναι αυτό. Δε μπορεί μέχρι να περάσω το συγκεκριμένο driver, και για 2 περίπου ώρες μετά το format, να παίζει κανονικά και μετά αυτή την εγκατάσταση να αρχίσει τα κολλήματα. Όσοι μπείτε στο link των driver θα δείτε ότι είναι από Μάιο του '06. Ίσως να πρέπει με κάποιο utility, όπως π.χ. HWInfo, CPU-Z, Everest, κ.λπ., να βρω καλύτερα τις συσκευές και να κατεβάσω αντίστοιχους drivers ή έστω μόνο το συγκεκριμένο. Ή συστήνετε κάτι άλλο; Καμία ιδέα-βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.