ermis01 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Έχουμε και λέμε: έχω ένα παλιό PC το οποίο "φοράει" μία Creative Sound Blaster Audigy Live (του 2002, καλή στην εποχή της). Το έχω για τον πατέρα μου και για να ακούει και Πουλόπουλο που γουστάρει, του πήρα ένα σετ ηχείων 2.1 της Logitech. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!:mad: Τα συνδέω σωστά στην κάρτα αλλά: 1)το δεξί ηχείο παίζει σωστά (οκ) 2) το αριστερό δεν παίζει 3) το γούφερ παίζει σαν αριστερό!! Πάω να κάνω ρυθμίσεις στην κάρτα αλλά δεν έχει επιλογή για 2.1! Αν είναι δυνατόν, έχει επιλογές για 2, 4, 5.1 ηχεία αλλά όχι για 2.1!!! Καμιά ιδέα πριν το σπάσω??
frenzy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν βάλεις για 5.1 θα παίζει σωστά τα πάντα εκτός από αυτά που είναι για 5.1 . Αλλά με το ffdshow κάνεις redirect και παίζουν κι αυτά. Στη θεωρία βέβαια γιατί δεν ξέρω τι συνδέσεις έχουν τα ηχεία σου
ermis01 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Φίλε frenzy το δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει.Ευχαριστώ πάντως. Τα νεύρα μου.... ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:25 ---------- Παίζει να φταίνε τα ηχεία??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Επιλογη για 2.0 θα βαλεις, το sub εχει crossover...
ermis01 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Έτσι το είχα από την αρχή, αλλά πάλι τα ίδια: το αριστερό ηχείο παίζει από το γούφερ! Δοκίμασα να τα συνδέσω στην κάρτα ήχου που έχει ενσωματωμένη η motherboard αλλά κι εκεί μου κάνει τα ίδια. Μήπως φταίνε τα ηχεία?? Να πάω να τα αλλάξω επιτόπου αν είναι.
frenzy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 εγώ που έχω την 2ZS μια μερα με είχε τρελάνει με αυτό και έπρεπε απλώς να κάνω ρησταρτ για να παίξει σωστά. Επίσης επειδή οι οδηγοί της creative είναι παράξενοι, κάνε το τεστ από το control panel των windows όχι της creative
mentzik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου δοκίμασες τα ηχεία με κανα Mp3? Κάνε ένα check με μια απλή πηγή ήχου με walkman jack να επιβεβαιώσεις την ορθή λειτουργία τους γιατί αυτό το πρόβλημα που λές δεν στέκει καθόλου. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως με ένα στερεοφωνικό jack η πηγή κατευθύνει το ένα κανάλι στο sub!
ermis01 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν παιδιά 100% φταίνε τα ηχεία και πάω για αλλαγή. 1) απεγκατέστησα και εγκατέστησα πάλι τους drivers της κάρτας - τίποτα 2) τα δοκίμασα με την κάρτα της motherboard - τα ίδια 3) τα δοκίμασα στο λαπτοπ - ξανά τα ίδια 4) δοκίμασα κάτι παλιά-σάπια 2.0 ηχειάκια που ξέθαψα - όλα άψογα! Φεύγω για αλλαγή (Ε-SHOP) και επανέρχομαι με νεώτερα... ---------- Προσθήκη στις 18:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ---------- Λοιπόν...... πήγα στo E-SHOP και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να τα ελέγξει ο τεχνικός (τα άφησα εκεί) και μάλλον αύριο θα έχω ειδοποίηση. Φοβάμαι όμως ότι θα έχουμε "πανηγύρια", γιατί το δεξί ηχείο έχει μια γραντζουνιά (την είχε από την αρχή, συν ότι είναι το μόνο ηχείο που παίζει κανονικά) και μου τα ψιλομάσαγαν λέγοντας ότι εξαιτίας αυτού μπορεί να έχω πρόβλημα με την εγγύηση... Και δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα (άλλωστε είναι φθηνα αυτά που πήρα) αλλά εξοργίζομαι με τέτοιες καταστάσεις (αν συμβούν βέβαια, μην προτρέχουμε κιόλας )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν παιδιά 100% φταίνε τα ηχεία και πάω για αλλαγή.1) απεγκατέστησα και εγκατέστησα πάλι τους drivers της κάρτας - τίποτα 2) τα δοκίμασα με την κάρτα της motherboard - τα ίδια 3) τα δοκίμασα στο λαπτοπ - ξανά τα ίδια 4) δοκίμασα κάτι παλιά-σάπια 2.0 ηχειάκια που ξέθαψα - όλα άψογα! Φεύγω για αλλαγή (Ε-SHOP) και επανέρχομαι με νεώτερα... ---------- Προσθήκη στις 18:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ---------- Λοιπόν...... πήγα στo E-SHOP και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να τα ελέγξει ο τεχνικός (τα άφησα εκεί) και μάλλον αύριο θα έχω ειδοποίηση. Φοβάμαι όμως ότι θα έχουμε "πανηγύρια", γιατί το δεξί ηχείο έχει μια γραντζουνιά (την είχε από την αρχή, συν ότι είναι το μόνο ηχείο που παίζει κανονικά) και μου τα ψιλομάσαγαν λέγοντας ότι εξαιτίας αυτού μπορεί να έχω πρόβλημα με την εγγύηση... Και δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα (άλλωστε είναι φθηνα αυτά που πήρα) αλλά εξοργίζομαι με τέτοιες καταστάσεις (αν συμβούν βέβαια, μην προτρέχουμε κιόλας ) Οταν ειναι ενημερωσε... Και επισης σε ποιο υποκαταστημα του ισοπ τα πηγες.
ermis01 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Οταν ειναι ενημερωσε... Και επισης σε ποιο υποκαταστημα του ισοπ τα πηγες. Ενημέρωση: 1) καταρχήν πρόκειται για το σετ 2.1 της logitech S-220, το οποίο είναι ίσως το χειρότερο ποιοτικά (από άποψη κατασκευής) logitech που έχω δει, αλλιώς έχω μάθει από αυτή την εταιρεία... 2) τελικά όλα καλά με το E-SHOP: σήμερα κιόλας το πρωί ήρθε μήνυμα στο κινητό μου ότι πιστώθηκα με το ποσό που είχα δαπανήσει και μπορώ να το συμψηφίσω με μία νέα αγορά. Γρήγορα και απροβλημάτιστα δηλαδή. Διότι θεωρώ αναγκαίο να καταγγέλουμε δημόσια όταν πρέπει (προς γνώση μας και συμμόρφωσή τους), αλλά ακόμα περισσότερο πρέπει να αναγνωρίζουμε και να επικροτούμε την σωστή εξυπηρέτηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.