Προς το περιεχόμενο

Ping ΚΑΙ online games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..

Εχω την 6αρα συνδεση της ΗΟΛ και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε,ποια εταιρια εχει τα μικροτερα πινγκ.Με ενδιαφερει μονο το πινγκ και οχι η ταχυτητα κατεβασματος,παιζω ονλαιν παιχνιδια και για αυτο χρειαζομαι μικρο πινγκ.

Τι γνωμη εχετε?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το κονεξ δεν ειναι λιγο ακριβο? Εννοω οτι απο οτι ξερω πρεπει να πληρωνω παγιο τηλεφωνιας και παγιο ιντερνετ ξεχωριστα?Επισης πια συνδεση κονεξ ειναι ΟΚ? Οπωσδηποτε 24? Η και λιγοτερο?

Δημοσ.

Και λιγότερο μια χαρά είναι απ όσο έχω δει. 8Mbps εννοώ. Και ακόμα λιγότερα (αν είναι διαθέσιμα) πιθανόν να είναι οκ.

Δημοσ.
Το κονεξ δεν ειναι λιγο ακριβο? Εννοω οτι απο οτι ξερω πρεπει να πληρωνω παγιο τηλεφωνιας και παγιο ιντερνετ ξεχωριστα?Επισης πια συνδεση κονεξ ειναι ΟΚ? Οπωσδηποτε 24? Η και λιγοτερο?

και στη hol πληρωνεις παγια απλα στο λενε σε μια τιμη. Αν σου ελεγε πληρωνεις τοσα για τηλεφωνο και τοσα για internet δυο παγια ξεχωριστα δε θα πληρωνες; Η τιμη ιδια δε θα ηταν και παλι;;;

Ναι αν θες 24αρα στον ΟΤΕ θα σου βγει πιο ακριβα οχι επειδη πληρωνεις ξεχωριστα παγια αλλα επειδη ειναι πιο ακριβα...αλλα οπως ειπες και εσυ δε σε ενδιαφερει η ταχυτητα κατεβασματος οποτε με μια 8αρα και θαυμασια ping δε θα εισαι μια χαρα;

Δημοσ.
και στη hol πληρωνεις παγια απλα στο λενε σε μια τιμη. Αν σου ελεγε πληρωνεις τοδαγια τηλεφωνο και τοσα για internet δυο παγια ξεχωριστα δε θα πληρωνες; Η τιμη ιδια δε θα ηταν και παλι;;;

Ναι αν θες 24αρα στον ΟΤΕ θα σου βγει πιο ακριβα οχι επειδη πληρωνεις ξεχωριστα παγια αλλα επειδη ειναι πιο ακριβα...αλλα οπως ειπες και εσυ δε σε ενδιαφερει η ταχυτητα κατεβασματος οποτε με μια 8αρα και θαυμασια ping δε θα εισαι μια χαρα;

Αν ειναι σιγουρο οτι τα πινγκ ειναι καλυτερα απο την ΗΟΛ και την ΤΕΛΛΑΣ που ειχα πιο παλια.8α παω να το αλλαξω και φυσικα θα ειμαι μια χαρα.

Δημοσ.

Τα έχουμε πει εκατομμύρια φορές. Αν θες να παίζεις online παιχνίδια πας σε Connx. Ναι είναι πιο ακριβό απ’όλους αλλα είναι πιο σίγουρο ότι θα παίζεις την ώρα που θέλεις εσύ και όχι ότι ωρα που σου επιτρέπει ο κάθε πάροχος. Εγώ έχω Forthnet 24άρα και παίζω που και που κανα Online αλλά όποτε της κ@υλωσει μπουκώνει και σέρνεται το σύμπαν με lagies Spikes κτλ, ε ακριβώς την ίδια στιγμή άτομο με 2αρα Connx που μένει από πάνω δεν έχει ποτε πρόβλημα.

Mε δικιά σου ευθύνη λοιπόν, υπομονή, κατανόηση και γνωρίζοντας ανα πάσα στιγμή ότι θα Lagάρει το σύμπαν,θα σέρνεται, θα πέσει η σύνδεση, θα φας Disconnect κτλ πας σε κάποιον άλλον πάροχο για να σου βγει πιο οικονομικά

Επομένως η πρόταση μας είναι να πας σε Connx 8αρα

Δημοσ.
Γεια σας παιδια..

Εχω την 6αρα συνδεση της ΗΟΛ και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε,ποια εταιρια εχει τα μικροτερα πινγκ.Με ενδιαφερει μονο το πινγκ και οχι η ταχυτητα κατεβασματος,παιζω ονλαιν παιχνιδια και για αυτο χρειαζομαι μικρο πινγκ.

Τι γνωμη εχετε?

Ευχαριστω.

Οι πρώτες απαντήσεις που -και πολύ ασχολήθηκα- να διαβάσω είναι εντελώς άκυρες. Δεν υπάρχει "καλύτερος πάροχος" στο θέμα των ping. Εξαρτάται ΣΕ ΠΟΙΟΝ - ΠΟΙΟΥΣ server συνδέεσαι. π.χ αν συνδέεσαι με γερμανικούς server η HOL μπορεί να σου δίνει τα καλύτερα ping ή με γαλλικούς server μια άλλη εταιρεία. Επίσης για ελληνικούς server που είναι στημένοι σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο, προφανώς τα καλύτερα ping θα τα έχεις από τον πάροχο που έχει το εν λόγω δίκτυο και όχι από άλλη εταιρεία. Μια άλλη παράμετρος πολύ σημαντική είναι πόσο πιταρισμένα είναι τα dslam του κάθε παρόχου. Σήμερα για παράδειγμα η forthnet σέρνεται ελεεινά λόγω πιταρισμένων dslam, σε ένα μήνα όμως η κατάσταση μπορεί να έχει αλλάξει (αν κάνει αναβάθμιση) και να σέρνεται κάποιος άλλος.

Απλά συγκέντρωσε τα ip των server που σε ενδιαφέρουν και πήγαινε σε φίλους και πάρε μετρήσεις κάνοντας ping από διάφορες εταιρείες. Η εταιρεία που θα δίνει τα μικρότερα Ping είναι και το αποτέλεσμα της αναζήτησής σου. Απλά να ξέρεις ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Υ.Γ. τώρα που είδα και τις τελευταίες απαντήσεις, είναι και αυτές άκυρες. Ό,τι να ναι λέει ο καθένας.... Άκου conn-x... Ε ρε ράδιο αρβύλα και παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί....

Και μέσα σε αυτό το χάος τι μπορείς να κάνεις?

Υ.Γ. Σταμάτα να κατεβάζεις τσόντες όταν παίζεις παιχνίδια και γενικά απενεργοποιείς όλες τις εφαρμογές που "κάνουν κάτι" στο internet όταν παίζεις... Φαντάζομαι να τα ξέρεις αυτά ε ?

---------- Προσθήκη στις 12:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:03 ----------

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για server based παιχνίδια. Αν παίζεις p2p παιχνίδια, η κατάσταση περιπλέκεται...

Δημοσ.
Οι πρώτες απαντήσεις που -και πολύ ασχολήθηκα- να διαβάσω είναι εντελώς άκυρες. [...]

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για το χρόνο που ξόδεψες (και) εξαιτίας μου.

Η άποψη που εξέφρασα είναι το τι έχω μάθει απ τα ~2 τελευταία χρόνια που ασχολήθηκα με το άθλημα παίζοντας με φίλους από Αθήνα-Θεσ/νική και συνδεόμενος είτε σε κάποιον official (ευρωπαϊκό συνήθως) server είτε σε κάποιον παίχτη που κανε το hosting, αναλόγως το παιχνίδι. Μεταξύ forthnet/otenet/tellas οι otenetατζήδες πάντα είχαν το χαμηλότερο ping. Στην καλύτερη για μας, να χαμε ελάχιστα μεγαλύτερο ping στη χειρότερη να κανε quit όλο το party γιατί ήταν unplayable για μας.

Δημοσ.

Καλά τα λες φίλε εντελώς ράδιο αρβύλα και εγώ και ThReSh είμαστε βαλτοί του ΟΤΕ και τα «παίρνουμε» για να θάβουμε την Forthnet

Δημοσ.

Εγώ τους θάβω όλους. Αλλά δεν μπορείς να λες ότι "καλύτερο ping έχει το conn-x". Από πού; Σε ποιον server; Ποια ώρα της ημέρας; Είναι πάρα πολλές οι παράμετροι για να καταλήγεις σε εύκολα συμπεράσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...