Προς το περιεχόμενο

Πως δικτυωνουμε 2 υπολογιστες με vista και 7?

suspiria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop που τρεχει σε vista 32bit και θελω να το συνδεσω με ενα desktop που τρεχει 7 64bit.Εχω συνδεσει και τους 2 υπολογιστες στο router της Hol (ασχετα που εχω συνδεση οτε) και εχω ιντερνετ και στους 2.Μπορω να βλεπω στο δικτυο μου και τα 2 pc αλλα στο μεν desktop θελει κωδικο προσβασης (τον οποιο βαζω με βαση αυτον που μου εδωσε οταν δημιουργουσα το δικτυο αλλα δεν γινεται τιποτα), στο δε laptop βλεπω κανονικα το desktop αλλα δεν μορω να χρησιμοποιησω τον εκτυπωτη που ειναι συνδεμενος στο desktop μεσω θυρας usb.Τι λαθος κανω?Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα απο την αρχη?Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει στο desktop να κανεις κοινη χρηση και του εκτυπωτη και να ρυθμισεις και τα 2 να μην απαιτειται κωδικος για να δουν το ενα τα αρχεια του αλλου. Ολες αυτες οι ρυθμιεις βρισκονται στον πινακα ελεγχου.

Επισης σε καθε φακελο που κανεις κοινη χρηση, καλο θα ηταν να προσεθετες ως χρηστη τον "Everyone" και να του εδινες πληρη δικαιώματα. Σε ενα μεγαλο δικτυο αυτο ισως εξεθετε την ασφαλεια του, αλλα σε ενα δικτυο μεσα στο σπιτι δεν νομιζω πως τιθεται θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...