rafraf24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά Να ένα εντελώς κουλό πρόβλημα. Έχω ενα router του ote και ένα ασύρματο στικάκι wifi/n για internet. Ο λόγος που δεν έχω βάλει καλώδιο είναι οτι το ρούτερ έχει πολύ μεγάλη απόσταση από το Pc (βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο). Τώρα το κουλό. Κάθε φορά που ανοίγω τα ηχεία, το σήμα χάνετε και δεν έχω internet. Με το που τα κλείσω όλα ρολόι, το στικάκι επικοινωνεί κανονικά με το ρούτερ και με σήμα 5 γραμμές. Τα ηχεία είναι logitech z-5450. Καμιά πρόταση? Ευχαριστώ πολύ.
Antonisk2003 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 loooooool!!! Μήπως τα ηχεία δημιουργούν πολλές παρεμβολές στο stickaki και έτσι χάνει το σήμα? Μήπως να απομάκρυνες λίγο τα ηχεία απο το stickaki? Εμένα πάντως όποτε ανάβω το φως του μπάνιου κάνουν έναν περίεργο θόρυβο τα ηχεία :-P
rafraf24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 loooooool!!! Μήπως τα ηχεία δημιουργούν πολλές παρεμβολές στο stickaki και έτσι χάνει το σήμα? Μήπως να απομάκρυνες λίγο τα ηχεία απο το stickaki? Εμένα πάντως όποτε ανάβω το φως του μπάνιου κάνουν έναν περίεργο θόρυβο τα ηχεία :-P Μου θύμισες τώρα ένα απόστευτο τοπικ που δεν θυμάμαι ποιό είναι αλλά θα το βρω Το δοκίμασα κι αυτό τίποτα με το που πατάω το On internet γιοκ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 loooooool!!! Μήπως τα ηχεία δημιουργούν πολλές παρεμβολές στο stickaki και έτσι χάνει το σήμα? Μήπως να απομάκρυνες λίγο τα ηχεία απο το stickaki? Εμένα πάντως όποτε ανάβω το φως του μπάνιου κάνουν έναν περίεργο θόρυβο τα ηχεία :-P Αυτο ειναι φυσιολογικο. Αυτο ομως που περιγραφει ο φιλος μας δεν ειναι καθολου... PS: Και σε εμενα, αν αναψει τροχο κοπης σιδερων ή τρυπανι ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙ (με διαφορετικη παροχη ρευματος), μου ξεσυγχρονιζει το ιντερνετ, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
kostasplak1986 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Κουλο δεν ειναι, κατι θα παιζεται επειδη λειτουργουν και τα ηχεια και το στικακι στα 2.4ghz... Μου φαινεται το θεμα θα καταληξει οπως ενα πολυ παλιο που ο αλλος αναβε το φως απο το μπανιο η τραβαγε καζανακι και κοβοταν το νετ, κατι τετοιο δε θυμαμαι καλα!
rafraf24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Κουλο δεν ειναι, κατι θα παιζεται επειδη λειτουργουν και τα ηχεια και το στικακι στα 2.4ghz...Μια υποθεση κανω! Αυτό έχει μια βάση και τώρα το σκέφτηκα, πράγματι τα συγκεκριμένα λειτουργούν ασύρματα στα 2.4ghz τώρα για το στικάκι δεν ξέρω, υπάρχει τρόπος να αλλάξω την εμβέλεια που εκπέμπουν η μπα?
Captain_Morgan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Άλλαξε το κανάλι που εκπέμπει το modem
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Οπ, ασυρματα ειναι τα ηχεια? Τοτε οντως υπαρχει παρεμβολη. Δεν μπορεις να αλλαξεις την εμβελεια, αλλα μπορεις μαλλον να αλλαξεις το "καναλι" που παιζει το ασυρματο, απο τις ρυθμισεις του ασυρματου προσαρμογες ή απο το μενου του ρουτερ σου.
rafraf24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Οπ, ασυρματα ειναι τα ηχεια?Τοτε οντως υπαρχει παρεμβολη. Δεν μπορεις να αλλαξεις την εμβελεια, αλλα μπορεις μαλλον να αλλαξεις το "καναλι" που παιζει το ασυρματο, απο τις ρυθμισεις του ασυρματου προσαρμογες ή απο το μενου του ρουτερ σου. Όταν λές για το κανάλι που εκπέμπει? Τι επιλογές μπορεί να υπάρχουν εκεί ? Ευχαριστώ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αλλαζουν ελαχιστα τα Ghz εκπομπης. Δηλαδη αντι για 2,4 μπορει να παει 2,42 ετσι ωστε να μην επηρεαζονται αλλες συσκευες... Οι επιλογες που θα υπαρχουν ειναι Channel1,2,3,.... 10 κτλ.
nick#18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 2.4 τα ηχεια 2.4 και το wi-fi λογικο μου ακουγεται...αλαξε την συχνοτητα του wi-fi...
rafraf24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αλλαζουν ελαχιστα τα Ghz εκπομπης.Δηλαδη αντι για 2,4 μπορει να παει 2,42 ετσι ωστε να μην επηρεαζονται αλλες συσκευες... Οι επιλογες που θα υπαρχουν ειναι Channel1,2,3,.... 10 κτλ. Θα το δοκιμάσω σπίτι το βράδυ να δω αποτέλεσμα. Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 PS: Και σε εμενα, αν αναψει τροχο κοπης σιδερων ή τρυπανι ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙ (με διαφορετικη παροχη ρευματος), μου ξεσυγχρονιζει το ιντερνετ, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα Υπάρχει λύση για αυτό; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στη δουλειά.. Εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα ΚΑΘΕ 5-10 λεπτά που κάποιος έξω λειτουργεί κάποιο σχετικό μηχάνημα (κυρίως τροχό στο ΔΙΠΛΑ οικόπεδο) γ@μιέται το σύμπαν. Είτε ξεσυγχρονίζει το ίντερνετ, είτε σπάνια κάνει reset to router.. wag200 όχι βλακείες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.