rasty Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ναι ναι, ιδια ονομασία αλλά κατάληξη .srt απλα οπως ειπα και πριν, με νοιαζει η ποιοτητα της ταινιας να μην αλλοιωνεται με την ενσωματωση των subs. ποιο ειναι το πιο γρηγορο Prog?
Proikothiras27 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ναι ναι, ιδια ονομασία αλλά κατάληξη .srt απλα οπως ειπα και πριν, με νοιαζει η ποιοτητα της ταινιας να μην αλλοιωνεται με την ενσωματωση των subs. ποιο ειναι το πιο γρηγορο Prog? η γρηγοραδα ειναι αντιστροφως αναλογη με την ποιοτητα...το μυστικο στην ενσωματωση ειναι να χρησιμοποιεις avisynth με οποιο προγραμμα και να την κανεις..
tarantules Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 AVIAddXSub Μακράν το καλύτερο πρόγραμμα για επικόληση υποτίτλων ΧΩΡΙΣ Reencode της ταινίας.Διαδικασία 2-3 λεπτά.Ούτε rendering ούτε τίποτα. Λογικά θα υποστηρίζει και mp4 εκτός από avi.Δεν το έχω ψάξει όμως...
Proikothiras27 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 AVIAddXSub Μακράν το καλύτερο πρόγραμμα για επικόληση υποτίτλων ΧΩΡΙΣ Reencode της ταινίας.Διαδικασία 2-3 λεπτά.Ούτε rendering ούτε τίποτα.Λογικά θα υποστηρίζει και mp4 εκτός από avi.Δεν το έχω ψάξει όμως... πριν απαντησεις ψαχτο πρώτα...
tarantules Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 πριν απαντησεις ψαχτο πρώτα... Δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματώσω subs σε mp4 και δεν έχω κάποιο λόγο να το ψάξω. Αυτός που ενδιαφέρεται άμεσα μπορεί να το ψάξει. Εγώ απλά πρότεινα κάποιο πρόγραμμα που κάνει επικόληση τα subs και ξέρω οτι σίγουρα δουλεύει για avi.Λογικά πάντα θα κάνει και για mp4.
rasty Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 πολυ καλο το AVIAddXSub. πολυ γρηγορο και οντος δεν επιρεαζει την ποιοτητα της ταινιας. αλλα δυστηχως ειναι μονο για avi. Δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματώσω subs σε mp4 και δεν έχω κάποιο λόγο να το ψάξω.Αυτός που ενδιαφέρεται άμεσα μπορεί να το ψάξει. Εγώ απλά πρότεινα κάποιο πρόγραμμα που κάνει επικόληση τα subs και ξέρω οτι σίγουρα δουλεύει για avi.Λογικά πάντα θα κάνει και για mp4.
Proikothiras27 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματώσω subs σε mp4 και δεν έχω κάποιο λόγο να το ψάξω.Αυτός που ενδιαφέρεται άμεσα μπορεί να το ψάξει. Εγώ απλά πρότεινα κάποιο πρόγραμμα που κάνει επικόληση τα subs και ξέρω οτι σίγουρα δουλεύει για avi.Λογικά πάντα θα κάνει και για mp4. ειναι σαν να με ρωτας "σε ποιο μαναβικο εχει καλες ντοματες?" ....και να σου απανταω "βρηκα κατι ωραια αγγουρια στη λαικη"
tarantules Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ειναι σαν να με ρωτας "σε ποιο μαναβικο εχει καλες ντοματες?" ....και να σου απανταω "βρηκα κατι ωραια αγγουρια στη λαικη" Όχι φιλαράκο.Είναι σαν να με ρωτάς "σε ποιο μαναβικο εχει καλες ντοματες" και να σου απαντάω "σε αυτό εδώ αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν για γεμιστά (Για γεμιστά οι μεγάλες και ώριμες είναι κατάλληλες).... Εαν θες να το παίξουμε και στο αλληγορικό...
Proikothiras27 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Όχι φιλαράκο.Είναι σαν να με ρωτάς "σε ποιο μαναβικο εχει καλες ντοματες" και να σου απαντάω "σε αυτό εδώ αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν για γεμιστά (Για γεμιστά οι μεγάλες και ώριμες είναι κατάλληλες)....Εαν θες να το παίξουμε και στο αλληγορικό... δεν θελω να το παιξουμε καθολου..απλως αν δεν ασχολεισαι με mp4 μην απαντας.. τι σχεση μπορει να εχουν τα mp4 με τα avi?....φυσικα και το προγραμμα που ανεφερες δεν υποστηριζει mp4 και εσυ παρολα αυτα γραφεις στο τοπικ...και εξ αρχης εισαι εκτοσ θεματος διοτι εδω μιλαμε για ενσωματωση hardcoded[καψιμο των υποτιτλων στην εικονα] και εσυ μιλας για αλλο πραμα...
SPARTIAN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 AVIAddXSubs: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs2.php Αν δείτε την περιγραφή ενσωματώνει μόνο σε avi και μετατρέπει σε εξωτερικούς υπότιτλους idx/sub για κάθε μορφή βίντεο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.