Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα ενσωματωσης υποτιτλων σε mp4

djtaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ναι, ιδια ονομασία αλλά κατάληξη .srt

απλα οπως ειπα και πριν, με νοιαζει η ποιοτητα της ταινιας να μην αλλοιωνεται με την ενσωματωση των subs. ποιο ειναι το πιο γρηγορο Prog?

Δημοσ.
ναι ναι, ιδια ονομασία αλλά κατάληξη .srt

απλα οπως ειπα και πριν, με νοιαζει η ποιοτητα της ταινιας να μην αλλοιωνεται με την ενσωματωση των subs. ποιο ειναι το πιο γρηγορο Prog?

η γρηγοραδα ειναι αντιστροφως αναλογη με την ποιοτητα...το μυστικο στην ενσωματωση ειναι να χρησιμοποιεις avisynth με οποιο προγραμμα και να την κανεις..

Δημοσ.

AVIAddXSub Μακράν το καλύτερο πρόγραμμα για επικόληση υποτίτλων ΧΩΡΙΣ Reencode της ταινίας.Διαδικασία 2-3 λεπτά.Ούτε rendering ούτε τίποτα.

Λογικά θα υποστηρίζει και mp4 εκτός από avi.Δεν το έχω ψάξει όμως...

Δημοσ.
AVIAddXSub Μακράν το καλύτερο πρόγραμμα για επικόληση υποτίτλων ΧΩΡΙΣ Reencode της ταινίας.Διαδικασία 2-3 λεπτά.Ούτε rendering ούτε τίποτα.

Λογικά θα υποστηρίζει και mp4 εκτός από avi.Δεν το έχω ψάξει όμως...

πριν απαντησεις ψαχτο πρώτα...

Δημοσ.
πριν απαντησεις ψαχτο πρώτα...

Δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματώσω subs σε mp4 και δεν έχω κάποιο λόγο να το ψάξω.

Αυτός που ενδιαφέρεται άμεσα μπορεί να το ψάξει.

Εγώ απλά πρότεινα κάποιο πρόγραμμα που κάνει επικόληση τα subs και ξέρω οτι σίγουρα δουλεύει για avi.Λογικά πάντα θα κάνει και για mp4.

Δημοσ.

πολυ καλο το AVIAddXSub. πολυ γρηγορο και οντος δεν επιρεαζει την ποιοτητα της ταινιας. αλλα δυστηχως ειναι μονο για avi.

Δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματώσω subs σε mp4 και δεν έχω κάποιο λόγο να το ψάξω.

Εγώ απλά πρότεινα κάποιο πρόγραμμα που κάνει επικόληση τα subs και ξέρω οτι σίγουρα δουλεύει για avi.Λογικά πάντα θα κάνει και για mp4.

Δημοσ.

ειναι σαν να με ρωτας "σε ποιο μαναβικο εχει καλες ντοματες?" ....και να σου απανταω "βρηκα κατι ωραια αγγουρια στη λαικη"

Δημοσ.
ειναι σαν να με ρωτας "σε ποιο μαναβικο εχει καλες ντοματες?" ....και να σου απανταω "βρηκα κατι ωραια αγγουρια στη λαικη"

Όχι φιλαράκο.Είναι σαν να με ρωτάς "σε ποιο μαναβικο εχει καλες ντοματες" και να σου απαντάω "σε αυτό εδώ αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν για γεμιστά (Για γεμιστά οι μεγάλες και ώριμες είναι κατάλληλες)....

Εαν θες να το παίξουμε και στο αλληγορικό... :P

Δημοσ.
Όχι φιλαράκο.Είναι σαν να με ρωτάς "σε ποιο μαναβικο εχει καλες ντοματες" και να σου απαντάω "σε αυτό εδώ αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν για γεμιστά (Για γεμιστά οι μεγάλες και ώριμες είναι κατάλληλες)....

Εαν θες να το παίξουμε και στο αλληγορικό... :P

δεν θελω να το παιξουμε καθολου..απλως αν δεν ασχολεισαι με mp4 μην απαντας..

τι σχεση μπορει να εχουν τα mp4 με τα avi?....φυσικα και το προγραμμα που ανεφερες δεν υποστηριζει mp4 και εσυ παρολα αυτα γραφεις στο τοπικ...και εξ αρχης εισαι εκτοσ θεματος διοτι εδω μιλαμε για ενσωματωση hardcoded[καψιμο των υποτιτλων στην εικονα] και εσυ μιλας για αλλο πραμα...

• 7 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...