Προς το περιεχόμενο

2gb Ram για laptop

kalampakas.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα λαπτοπ που εχει 2 Gb ram και μολις πριν λιγο συνειδητοποιησα οτι εχει 2ο dimm κατω απο το πληκτρολογιο, ενω οταν το πηρα ελεγε 2gb ram αλλα ειναι 2χ1gb.Θελω να αναβαθμισω τη ram ειναι ddr2 και θα ηθελα να μου προτεινετε dimm των 2 gb. Και επειδη εχω και ενα netbook θελω να ρωτησω αν οι μνημες του λαπτοπ θα μπαινουν σε αυτο.το netbook ειναι compaq μπλα μπλα atom n270και παιρνει 2 gb ram οπως διαβασα στο αντιστοιχο topic ασχετα τι λεει η κατασκευαστρια.και πανω απ'ολα θελω καλες τιμες, εμ οικονομικη φοιτητικη κριση βλεπετε.. :X

Ευχαριστω προκαταβολικα. :-)

Δημοσ.

Οι φορητοί παίρνουν so-dimm μνήμες, τα πιο πολλά eshops τις διαχωρίζουν.

Απ ό,τι κατάλαβα το laptop έχει 2x1GB, το netbook 1x1GB και κανένα δεν έχει free slots.

Αν θες τρέχα ένα cpu-z να δεις σε τι ταχύτητα τρέχουν (533, 667, 800), συνήθως αυτή είναι και η μέγιστη που υποστηρίζει και το chipset.

Δημοσ.
Οι φορητοί παίρνουν so-dimm μνήμες, τα πιο πολλά eshops τις διαχωρίζουν.

Απ ό,τι κατάλαβα το laptop έχει 2x1GB, το netbook 1x1GB και κανένα δεν έχει free slots.

Αν θες τρέχα ένα cpu-z να δεις σε τι ταχύτητα τρέχουν (533, 667, 800), συνήθως αυτή είναι και η μέγιστη που υποστηρίζει και το chipset.

ακριβως ετσι ειναι και ολα τα slots πιασμενα. 333 λεει αρα επειδη ειναι ddr2 667 σωστα??το νετμπουκ δεν ξερω, απλα σε ενα αλλο topic καποιος εγραψε ο,τι δουλευε με 2 gb ram 667 ok.δεν υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει στα 800 Mhz το λαπτοπ??το chipset ειναι intel m965 κατι τετοιο(για το λαπτοπ).

Δημοσ.
αυτο το πακετο ειναι καλο η μπα??

γιατι ειναι πακετο και εχει και εκπτωση νομιζω συμφερει..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553956

φιλε μου δεδομενης και της οικονομικης κρισης οπως ειπες, θα σου πω πως τα 2 γιγα στο νετμπουκ ειναι εντελως περιττα. και στο λαπτοπ σου, τι τρεχεις κι διαπιστωσες πως δεν ασου αρκουν τα 2;

εγω απο 2 πηγα στα 3 και διαφορα δεν ειδα...

η μονη αναβαθμιση που αξιζει ειναι να βαλεις εναν ssd

Δημοσ.
φιλε μου δεδομενης και της οικονομικης κρισης οπως ειπες, θα σου πω πως τα 2 γιγα στο νετμπουκ ειναι εντελως περιττα. και στο λαπτοπ σου, τι τρεχεις κι διαπιστωσες πως δεν ασου αρκουν τα 2;

Δε διαφωνώ μαζί σου όμως άλλο το 2->3 κι άλλο το 1->2.

Επίσης αν έχει 7 στον μικρό ίσως αξίζει.

Δημοσ.
Δε διαφωνώ μαζί σου όμως άλλο το 2->3 κι άλλο το 1->2.

Επίσης αν έχει 7 στον μικρό ίσως αξίζει.

οκ ισως να χεις δικιο.

εγω παντως με χρ στο μικρο που εχω, εβγαλα την 2 γιγα μνημη και την εβαλα στο μεγαλο γιατι ηταν εντελως αχρηστη

Δημοσ.

ισως εχεις δικιο,απλα παιζω κανα παιχνιδι που και που και βλεπω οτι θελουν 2 gb το ελαχιστο ορισμενα και τραβαει ζορια.εν τω μεταξυ μου ειχε καει η καρτα γραφικων, αυτη η προβληματικη η 8600m gs οπως ολη η σειρα 8 της nvidia,εκανε 40 μερες να επισκευαστει( fujitsu siemens service κοινο με acer) και το χω σαν μπιμπελο τωρα...

οσο για το netbook του χω 7 πανω αλλα το θεμα ειναι οτι δουλευω και linux και τρεχω xp σε virtualbox, οπου η μνημη χτυπαει 700+...ssd στο μικρο εννοεις η στο laptop??στη μπαταρια θα δω διαφορα στο netbook??και στο λαπτοπ,θα δω, δεδομενου οτι τωρα με undervolting κερδισα μιση ωρα, μπορω να κερδισω κανα μισαωρο με τον ssd??καλυτερα δεν θα ηταν να πεσουν οι τιμες πρωτα??το λεω επειδη οι τιμες των ssd με τις χωρητικοτητες που εχουν ειναι αθλιες...:confused:

Δημοσ.

παντου θα δεις διαφορα,αλλα εννοουσα στο λαπτοπ..

αλλα δεδομενου οτι ειναι και φουτζιτσου δεν ξερω,μου τα αλλαζεις.

προσεχε το καλυτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...