Alex Chalkidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Πως αλλιώς μια διεύθυνση [email protected] που δεν έχω χρησιμοποιήσει ή επικοινωνήσει ποτέ σε κανέναν μπορεί να λαμβάνει spam;
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Οι όροι χρήσης μπορεί να αναφέρουν ότι ο πάροχος έχει το δικαίωμα να διαθέσει την διεύθυνση αυτή σε τρίτους.
antonl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τα ίδια και με το email μου της forthnet. Ούτε εγώ δεν το θυμάμαι αλλά 1-2 spammers δε με ξεχνάνε εδώ και ~3 χρόνια.
hthe Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως τα Spam πάνε με αλγόριθμο στους "πάντες"@hol.gr κλπ κλπ
SilverCloak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως τα Spam πάνε με αλγόριθμο στους "πάντες"@hol.gr κλπ κλπ Ωραίος αυτός ο αλγόριθμος. Αν δεν έχεις όμως κατάλογο με τις διευθύνσεις δεν δουλεύει. Εκτός και αν κάνει brute force/dictionary attack και στέλνει αφειδώς. Σιγά να μην...
kwstas_pap Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 είναι πολύ πιθανό να στέλνει αφειδώς!.. από site που έτυχε να ασχοληθώ με φιλοξενία είδα ότι μετά από καιρό στο junk email είχαν μαζευτεί ένας σωρός απο mail του τύπου otinane@domainame..
Alex Chalkidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν γίνεται να αρχίσεις [email protected] [email protected] [email protected] και να πετύχεις το μεγάλο σε μήκος user name μου! Δηλαδή για να φτάσεις σε αυτό θα πρέπει να έχει δεχτεί ο server της HOL άπειρα άλλα email αποτυχημένα πρώτα και να είχε καταλάβει ότι είναι spam!! Μιλάμε για κακό spam, δηλαδή όχι τίποτα προηγμένο. Το πιο απλό free antispam τα κόβει αυτά που βρήκα εγώ. Και επίσης περίεργο ότι για δυο χρόνια δεν είχα λάβει ούτε ένα μήνυμα spam στο HOL email μου και ξαφνικά πλημμύρα. Είναι κάκιστη διασφάλιση ποιότητας υπηρεσιών πάντως που θα μπορούσε να αποφύγει εύκολα. Αν χρησιμοποιούσα αυτή την διεύθυνση θα ήταν σοβαρός λόγος να αλλάξω πάροχο η αχρήστευση του email μου. Και προφανώς το spam αντιμετωπίζεται πολύ καλύτερα σε επίπεδο server.
SATELLITE Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 και η οτενετ τα πουλάει! μου έρχονται 1-2 την εβδομάδα χωρίς να έχω γραφτεί.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 δεν σημαινει οτι τα πουλαει καποιος.ας ειναι καλα οι ωραιοι φιλοι που εχει ο καθενας και σου στελνει chain mail με ολα τα email αποκατω μεχρι που ξαναφτανει στον αρχικο χρηστη αυτο μαζι με σωρια απο email απο κατω.
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 δεν σημαινει οτι τα πουλαει καποιος.ας ειναι καλα οι ωραιοι φιλοι που εχει ο καθενας και σου στελνει chain mail με ολα τα email αποκατω μεχρι που ξαναφτανει στον αρχικο χρηστη αυτο μαζι με σωρια απο email απο κατω. Μα το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο email δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ απ τον κάτοχό του και δεν το ξέρει κανείς άλλος εκτός απ τον ISP.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 το ειπα γενικα οχι μονο για τον συγκεκριμενο.απο εκει και περα αλλοι δινουν το email σε links τα οποια τσεκαρονται απο bots μεχρι 1002 αλλες μεθοδους.
Teisos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 δεν σημαινει οτι τα πουλαει καποιος.ας ειναι καλα οι ωραιοι φιλοι που εχει ο καθενας και σου στελνει chain mail με ολα τα email αποκατω μεχρι που ξαναφτανει στον αρχικο χρηστη αυτο μαζι με σωρια απο email απο κατω. Εγω το ειχα απορια πως ξαναφτανει στον αρχικο χρηστη.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ξαναφτανει διοτι καποιος θα το ξαναστειλει πισω σε αυτον που ξεκινησε το email με την διαφορα οτι αποπανω θα εχει και αλλες 200 διευθυνσεις.σκεψου το απλα αν εσυ στειλεις ενα εμαιλ σε 100 ατομα και πεις να το στειλουν αυτο σε 100 ατομα ο καθενας σιγουρα καποιος θα στο ξαναστειλει πισω που θα σε εχει στην λιστα του
linuxovios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δε χρειάζεται να πουλάει τα email η HOL και η κάθε HOL. α) μπορεί να "διαρρέουν" ανεπισήμως β) υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόποι να βρεθεί το email από bots , ειδικά αν τρέχεις windows.
tolis_01 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 β) υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόποι να βρεθεί το email από bots , ειδικά αν τρέχεις windows. Τα bots δεν σκανάρουν το internet; (forums κλπ) Άρα τι σημασία έχει τι έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.