Προς το περιεχόμενο

Τι πρέπει να αναβαθμήσω για όλα αυτά..;

Madlef86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum.

Το pc που έχω είναι αυτό που φαίνεται στην υπογραφή μου.. Επείδη αυτόν τον καιρό "πειραματίζομαι" με διάφορα πράγματα και το pc αυτό δεν με "καλύπτει" με τα μικροκολληματάκια που κάνει θα θελα τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξω για να δω 100% διαφορά.. Τρέχω πλέον σε αυτό το pc ταυτόχρονα λειτουργικά σε virtual machines (win7, ubuntun και παίζει να βάλω και τρίτο...), full hd 1080p σε μία 40άρα τηλεώραση και να παίζω και όλα τα shoot m up όπως far cry 2, crysis κτλ άνετα όμως..... Τα πράγματα που έχω τώρα τα έχω πάρει πρόσφατα.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Υ.Γ. Όσο πιο οικονομικά τόσο πιο καλά γι αυτή την περίοδο... :o

Δημοσ.

εγώ θα ανέβαζα ram...4 gb δεν είναι και τόσα πολλά πλέων.. αλλά αυτός είμαι εγώ... επίσης δεν γράφεις δίσκο, άλλα μήπως χρειάζεσαι ένα ssd?

Δημοσ.

Σε τι συνθήκες σου κάνει κολλήματα;

Εφόσον γι αυτά δεν ευθύνεται το software, αν είναι κατά το gaming, θες κάρτα (πες και σε ποια παιχνίδια συγκεκριμένα έχεις πρόβλημα), αν είναι όταν τρέχεις virtual machines, πιθανόν θες μνήμη.

Δημοσ.

Κι εγώ για μνήμη λέω (από 4gb να τα κάνω 8gb) και κανέναν ssd... Τα παιχνίδια τα παίζω στα Win7 αλλά π.χ. το far cry 2 με όλα full και σε ανάλυση 1080p κάνει μικροκολλειματάκια.. Γι κάρτα είναι καλύτερα μία 5850 ή να φτιάξω cross με 2 5770......;

Από hhd έχω έναν απλό WD 1TB 7200rpm

Δημοσ.

Επίσης λογικά άμα βάλω 2 κάρτες θα μπορώ να βάλω 6 monitor σωστά.....;

Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ είμαι....................

Δημοσ.
Μονο 6 θα βαλεις?

6 γυρω γυρω απο το pc να νομιζει οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι,μαλλον χρειαζεται παραπανω, 36 μηπως θα ηταν καλυτερα??:P

Δημοσ.

Έξοδο για την LCD τηλεώραση και κάθε monitor για κάθε virtual machine που παίζει. Ήδη έχω 2 monitor και την τηλεώραση. Ο καθένας με τις ανάγκες του..

Δημοσ.

ανέβασε και τον i5 στα 3-3.2 περίπου με turbo on.

τη μνήμη το βλέπεις ότι σου την τρώει;

αν και με τα VM δεν θα φτάνει αν δίνεις από 2GB στο καθένα.

Δημοσ.

Πολλαπλά VMs και 4GB Overclocking RAM. κακή επιλογή.

Κατ εμε την πάτησες ψαρωνοντας με τις ποιο ακριβές μνήμες και το OC στον 750.

Ενας 955 της AMD, 8GB RAM DDR3 1333 στα 128 ευρώ, και ένα αξιοπρεπές board θα ερχόταν στα ίδια, μπορεί και λιγότερα λεφτά με αυτά που έδωσες και με ευκολότερο OC λόγω του ξεκλείδωτου πολλαπλασιαστή του και με upgrade path σε 6πυρηνους.

Επιδόσεις στα VM's και τα 7; Πολύ καλύτερες από το δικό σου σύστημα, εγγυημένα.

More RAM is the better RAM.

Δημοσ.

Είχα χρόνια AMD κι απλά είπα να δοκιμάσω μία και την Intel. Δεν έχω κάνει OC στον επεξεργαστή και τις μνήμες τις έχω και δουλεύουν στα 1.600mhz. Με όλα αυτά που έχω ανοιχτά ούτε τα 2GB ram δεν μου τρώει αλλά πιο μετά άμα βάλω κι άλλα VM θα τρώει πιο πολύ...

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι έκανες κακή επιλογή σε CPU. Απλά ότι έκρινες λάθος με βάση τις ανάγκες σου, Virtual Machines, στην ποσότητα και στην επιλογή της RAM. Δεδομένου ότι 8GB σύστημα δύσκολα κλοκάρετε, μια CPU με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή θα ήταν ποιο easy does it δουλειά και εδώ ακριβώς συμφέρει κάποιον να πάει σε AMD, unlocked multiplier και upgrade path στο AM3 για το 2010, σε 6πυρηνους. 8GB DDR3 και 6 πυρήνες Phenom II στα 3.2ghz, Παράδεισος για τα Virtual Machines, στο Consumer Desktop. Τίποτα δεν ξεπερνάει τον "αέρα" που δίνει σε ένα "πολυάσχολο" σύστημα, η άπλετη RAM, οι περισσότεροι πραγματικοί πυρήνες και ένας γρήγορος SSD, που δεν μετριέται κιόλας από κανένα benchmark μιας και ολα επικεντρώνονται σε μια κυρίως single threaded εφαρμογή η διεργασία ανοικτή σε συγκεκριμένο χρόνο, ξεχνώντας ότι πλέον μιλάμε για σύγχρονα desktops με εκατοντάδες process και εφαρμογές ανοικτές σε multitasking περιβάλλον.

Δημοσ.

Όλα διορθώνονται, ξέρεις τι θα πράξεις στο μέλλον. Την επόμενη φορά, όταν στηνεις δυνατά συστήματα για "σκληρούς χρήστες", επικεντρώσου στην ποσότητα της RAM και όχι στην ταχύτητα της, πραγματικά κάνει διαφορά, ειδικά στα νέα λειτουργικά συστήματα,Vista/7/Linux, που την χρησιμοποιούν και για ρόλο Cache και δεν την αφήνουν να κάθετε, όπως τα XP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...