Προς το περιεχόμενο

Την Γνώμη σας... Toshiba NB200 vs HP mini 110

Nick1150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toshiba NB200

HP mini 110

Βασική προυπόθεση για εμένα είναι η ύπαρξη RJ45 jack και Windows 7 λειτουργικό...

Σας ευχαριστώ

:-)

YG. Σας περιμένω για να πάω για κατάθεση :-D

---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:37 ----------

και μια σύγκριση μεταξύ των δύο

οι διαφορές είναι ελάχιστες :rolleyes:

Μου φαίνεται ότι άδικα κάθομαι και το ψάχνω...

Δημοσ.

εγω να κανω μια χαζη ερωτηση???

γιατι το toshiba ειναι ΤΟΣΟ ακριβο? εχει κατι αλλο παραπανω περα απο την μνημη που να δικαιολογει αυτη τη τιμη? :rolleyes:

Δημοσ.

μπααα laptop έχω... το τσίμπησε (σχεδόν) η γυναίκα μου όμως και από το να περιμένω και να γινόμαστε μπίλιες λέω να πάρω ένα netbook μόνο για σερφάρισμα, αλλά 500 ευρώ είναι όντως πολλά !!!

το HP μου φαίνεται είναι πιο value for money :rolleyes:

Δημοσ.
γιατί το λές αυτό;

μιλάς από θέμα ταχύτητας;

εχεις κανενα προγραμμα που θες να τρεχεις και ειναι συμβατο μονο με win7 η ετσι απλα τα θελεις?

και τα xp δεν ειναι ασχημα ετσι?

αμα θελεις παιρνεις ενα με xp και στην τελικη αμα δεν σου αρεσουν που δεν νομιζω, του περνας τα 7 ;)

Δημοσ.

όχι δεν είναι θέμα προγράμματος... στο σπίτι έχω ένα laptop και ένα desktop με XP. Στην δουλειά δουλεύω πάλι με XP...

Λέω να πάω μπροστά... μια αλλαγή βρε αδερφέ :-)

Δημοσ.
γιατί το λές αυτό;

μιλάς από θέμα ταχύτητας;

πρωτα απ'ολα παρε κανενα πιο φτηνο πολλα τα λεφτα για νετμπουκ και ειδικα τωρα που βγαινουν τα καινουρια.win7 βαζεις και μονος σου, αν εχει το cd τους η αν στα χει φερει κανενας θειος.ασε που αυτα που ειναι με windows 7 εχουν starter edition Που ειναι αθλια.εγω εβαλα win7 home και το μηχανημα πεταει... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...