NetworkMeltdown Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Έχω εγκαταστήσει το Conn-x TV αλλά στην 2η τελεία (για όσους ξέρουν) δείχνει Error 002. Πήρα 2 φορές το 801 11 35 555. Την πρώτη φορά μου είπαν να ελέγξω τις συνδέσεις και μετά να το ανάψω. Και την δεύτερη μετά από μια σειρά εντολών να απενεργοποιήσω το Windows Firewall (τείχος προστασίας) αλλα τίποτα, δεν δουλέυει. Λέει ότι θέλει firmware update και κολλάει εκεί. Έχει κανείς αντιμετωπίσει ποτέ αυτο το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
some1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 το windows firewall? αφού η υπηρεσία τρέχει από το set-top-box τους, τι σχέση έχει το pc σου?? :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arv Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Απλως βγαλε το δικο σου modem/router και βαλε αυτο που σου δωσαν οταν πηρες το ConnexTV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 καλά δεν νομίζω να είχε ακόμα πρόβλημα 11 μήνες μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.