Προς το περιεχόμενο

Windows 7 σε kingston 8 gb

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello, έχω ένα παλιό laptop με 1,5 gb μνήμη, nx 8220 της HP

Ο δίσκος είναι 60άρης και ΑΤΑ και βλέποντας ότι οι τιμές στους σκληρούς είναι αρκετά υψηλές σκέφτομαι να προχωρήσω στην ιδεά εγκατάστασης των windows 7 στο ήδη υπάρχον flashάκι που έχω στα 8 gb.

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

1. (πες οτι γίνεται) αλλα γιατί στο φλασάκι;

Δεν εχει ελευθερο χώρο (15-20 γιγα) ο 60άρης;

φλασάκι σε USB θα ειναι αργό.

2. δεν γινεται τόσο εύκολα. Αν εχεις ηδη Windows 7 dvd, μπουταρε με αυτό, και οταν σε ρωτήσει σε ποιο δίσκο θελεις να εγκαταστήσεις το λειτουργικό, πιστευω, θα βλέπεις μονο τον εσωτερικό.

σε εξωτερικο δισκο, αν γινεται, θα θελει καποιες πατέντες, που ακομα κι αν τις ηξερα θα μου ηταν άχρηστες. Because: φλασάκι σε USB θα ειναι αργό :-)

3. αν αγνοήσουμε και τα 2 προηγούμενα, παλι εχω μια επιφύλαξη για τα 8 γίγα. Ισως δεν αρκει ο χώρος.

Δημοσ.

Και τι προτείνεις? Να βάλω τα 7 στον 60άρη?

Δεν θα κρασάρει εάν υποθέσουμε ότι θέλω 20 gb για 7 2-3 gb για office

και για προγράμματα από εδώ από εκεί άλλα 10 gb?

Δεν θα γονατίζει? Ναι μεν τα 7 είναι γρήγορα αλλά εάν ο δίσκος είναι

φουσκωμένος?

Εάν είναι κομπλέ οκ τα βάζω...

Δημοσ.

Εάν υποθέσουμε πως θες 20GB για τα 7 (όπως λες), δε μπορούμε να συζητάμε καν την εγκατάστασή τους στο 8GB flashάκι σου.

Δημοσ.

Ναι δεν είπε κανείς ότι δε γίνεται. Αν ήταν λίγο μεγαλύτερο θα μπορούσες να κανες και multiboot usb flash με όλα τα OS της microsoft. Το θέμα είναι η χαμηλή απόδοση που θα χει.

Η φθορά που θα προκαλείται στο stick θεωρώ (χωρίς να μαι βέβαιος) πως θα είναι αμελητέα. Τ αναφέρω γιατί έχουν περιορισμένο αριθμό εγγραφών.

Δημοσ.

Καταλήγω μάλλον στο εξής:

Παραγγελία από e-shop μνήμης 1 gb 533 mhz so-dimm για laptop και στη συνέχεια πέρασμα windows 7.

Σε λίγο καιρό αγορά 320 gb σκληρό δίσκο 2,5 ιντσών ATA για laptop ώστε να μην ζορίζεται ο 60άρης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...