sam sam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 το βασικοτερο προβλημα μου και ο κυριοτερος λογος που δεν φευγω απο τον IE ειναι η γραμματοσειρα του. και με τον opera και με το firefox αλλα και με τον chrome τα γραμματα που βλεπω δεν εχουν αυτη την "ομορφια" του IE. για να γινω πιο σαφης αν και γραφουν ακριβως τα ιδια στις ρυθμισεις (ή τουλαχιστον ετσι νομιζω) στον IE τα γραμματα ειναι πιο στρογγυλα να το πω...δεν ξερω πως να το περιγραψω... παντως στους αλλους τα γραμματα μου θυμιζουν παλια-μικρης αποδοσης καρτας γραφικων... για παραδειγμα δειτε την διαφορα αναμεσα στον chrome και στον ie σε αυτο το κειμενο: καμια ιδεα;
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του chrome και βάλε γραμματοσειρά courier new, κάνε επανεκκίνηση του browser και κάνε πάλι τη σύγκριση. Αν ο λόγος που δε φεύγεις από ΙΕ, είναι να σα μου λες ότι δεν αλλάζεις αυτοκίνητο, γιατί σου αρέσει ο θόρυβος όταν κλείνει η πόρτα.
sam sam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του chrome και βάλε γραμματοσειρά courier new, κάνε επανεκκίνηση του browser και κάνε πάλι τη σύγκριση. μπα μια απο τα ιδια Αν ο λόγος που δε φεύγεις από ΙΕ, είναι να σα μου λες ότι δεν αλλάζεις αυτοκίνητο, γιατί σου αρέσει ο θόρυβος όταν κλείνει η πόρτα. χμ στο περιπου το κανω... δεν μπορω να οδηγησω 2θεσιο ή μικρο αμαξι με τιποτα, νιωθω στριμωγμένος
GCMH Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν έχεις LCD οθόνη, πρέπει να είναι το ClearType. Ανάλογα με το λειτουργικό σου, θα βρεις μια επιλογή να ενεργοποιήσεις το ClearType, κάπου μέσα στις επιλογές της κάρτας γραφικών.
sam sam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν έχεις LCD οθόνη, πρέπει να είναι το ClearType. Ανάλογα με το λειτουργικό σου, θα βρεις μια επιλογή να ενεργοποιήσεις το ClearType, κάπου μέσα στις επιλογές της κάρτας γραφικών. αυτο ηταν ! σε ευχαριστω παρα πολυ ! κατα καιρος ελεγα να φτιαξω αυτο το θεμα αλλα ολο το μετανιωνα... τωρα ναι αυτα ειναι γραμματα . το πως να το ρυθμισω το βρηκα απο εδω για οποιον ενδιααφερεται... για xp : πινακας ελεγχου->οθονη->εμφανιση->εφε και στην επιλογη "μέθοδος στρογγυλοποίησης των άκρων στις γραμματοσειρές οθόνης", κάντε κλικ στην επιλογή ClearType. βεβαια εχω στα γραμματα των φακελων και των συντομευσευων τωρα απο κατω μια σκια... ξερεις κανενα τροπο για να φυγει; (αυτο το βλεπω μονο στην επιφανια ερφασιας) (αν και αυτο ειναι λεπτομερια το βασικοτερο προβλημα λυθηκε ) σας ευχαριστω και παλι για την βοηθεια
GCMH Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Θα πας "Υπολογιστής μου"->"Ιδιότητες"->"Για προχωρημένους"->"Επιδόσεις" και στην λίστα θα ψάξεις να βρεις την σκιά που σε ενδιαφέρει....
sam sam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 μπα δεν βρηκα κατι που να το διορθωνει το προβλημα ειναι αυτο: ______χωρις ClearType ____________ /______ με ClearType (θα το παρατουσα αλλα με την μυωπια/αστιγματισμο κουραζομαι αρκετα για να διαβασω το τι υπαρχει στην επιφανεια εργασιας)
Zazula Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δεξί κλικ στο My Computer > Properties > Advanced > Performance > Settings > Use drop shadows for icon labels on the desktop (το ξετσεκάρεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.