sebax3s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μήπως ξέρει κάποιος πως κάνουμε Back Up τα Bookmaks που έχουμε φτιάξει στον Firefox (3.6) .... γιατί όποτε κάνω Clean Up ή Format ή κάτι άλλο με Onyx, Maintenance, Tiddy Up ή Tinkertool τα χάνω και είναι δύσκολο να ξαναβρώ όλα τα Site που είχα μαρκάρει.., Δυστυχώς την έχω πατήσει πλειστάκις... Thanx από τώρα
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Χρησιμοποιω ενα addon για backup,το οποιο σωζει ολοκληρο το profile μαζι με addons,history,password,bookmarks κλπ κλπ. Mπορεις φυσικα να σωσεις μονο τα bookmarks,μονο τα addons κλπ. Febe
mariosCS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μήπως ξέρει κάποιος πως κάνουμε Back Up τα Bookmaks που έχουμε φτιάξει στον Firefox (3.6) .... γιατί όποτε κάνω Clean Up ή Format ή κάτι άλλο με Onyx, Maintenance, Tiddy Up ή Tinkertool τα χάνω και είναι δύσκολο να ξαναβρώ όλα τα Site που είχα μαρκάρει.., Δυστυχώς την έχω πατήσει πλειστάκις... Thanx από τώρα πηγαίνεις στο "organize bookmarks" και τα κάνεις "backup". υπάρχει επιλογή. εναλλακτικά τα κάνεις export σε html file.
georgeadams Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο που κάνει αυτόματα backup στο internet. Έχω υπ' όψη μου 2 διαφορετικά εργαλεία. Το Xmarks και το Mozilla Weave. Το Mozilla Weave κάνει sync τα bookmarks, τα passwords, το history, τα tabs, τα preferences, και τα add-ons του Firefox. Δουλεύει μόνο σε Firefox. Αντίθετα το Xmarks δουλεύει σε Firefox, Internet Explorer, Safari (μόνο στο Mac) και Chrome. Όμως μόνο στο Firefox κάνει Sync τα passwords. Σε όλους τους άλλους browsers κάνει sync μόνο τα bookmarks. Και στα 2, φτιάχνεις ένα free account και μέσω αυτού κάνεις κρατάς backup αλλά και κάνεις αυτόματο sync έτσι ώστε να έχεις τα ίδια bookmarks κλπ σε όλους τους υπολογιστές σου.
sebax3s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστήρια σε όλους .... και ειδικά στον Mαrios CS γιατί ήταν απλό αλλά .... δεν τόχα προσέξει
mariosCS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τα περισσότερα πράγματα είναι κάτω απ' τη μύτη μας αλλά εμείς κοιτάμε αλλού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.