sukalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σε windows 7 32bit(αλλά και σε 64) με 9600gt δεν απεικονίζεται η σωστή ανάλυση στο monitor μου(μόνο αναλογική είσοδο).Συγκεκριμένα μπορώ να επιλέξω μέχρι και 1600χ1024 ενώ αν κάνω force resolution 1680x1050 μου εμφανίζεται η επιλογή αλλά η ανάλυση δεν αλλάζει και έχω δύο μικρές λωρίδες πάνω και κάτω.Το πρόβλημα φένεται να οφείλεται στους drivers.Δοκίμασα και σε άλλη οθόνη με dvi και η ανάλυση απεικονίζεται σωστά όπως και το μοντέλο της.Δοκίμασα με μία 42αρα lcd με hdmi και πάλι λειτουργεί άψογα.Να προσθέσω το pc είναι μετά απο φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού. Δοκίμασα παλαιότερες εκδόσεις drivers αλλά και με τους τελευταίους. Επίσης το ίδιο πρόβλημα είχα με μία ΑΤΙ 1900pro 256 πάλι σε windows 7 32bit στο ίδιο pc με την ίδια οθόνη. Πραγματικά έχω απηυδήσει και θα έλεγα ότι ή η οθόνη τα έχει παίξει ή τα windows 7 δεν ψήνονται για vga σύνδεση.. Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη..
mihachris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομίζω να φταίνε οι drivers της κάρτας. Αφού την δοκίμασες σε άλλες οθόνες χωρίς κανέναν πρόβλημα και επίσης αφού το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και με άλλη κάρτα, τότε νομίζω πως φταίει η οθόνη. Εάν έχεις drivers της οθόνης δοκίμασε να τους περάσεις... Btw ποια είναι η οθόνη;
sukalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμάζω drivers της οθόνης..Μόνο για vista βρήκα. Είναι η LG L222WS analog. Edit: Λειτούργησε !!! Φίλε σε ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.