Ethnikos14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Έχω ένα Compaq presario 1500, όταν τον λειτουργώ στα 10 λεπτά έχει σβήσει και ζεματάει και μέχρι να κρυώσει δεν ανοίγει, τον άνοιξα να δω τι παίζει και λειτουργούν κανονικά τα ανεμιστηράκια κτλ, θα μπορούσα να βάλω κάτι στον επεξεργαστή ώστε να μην θερμαίνεται τόσο πολύ?
Godian Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου panto να το δούνε μην το κρατάς έτσι τα ανεμιστηράκια μπορεί να δουλεύουν καλά αλλα κάτι άλλο μπορεί να ζεσταίνεται πάνω από το κανονικό που μπορούν να κρυώσουν τα ανεμιστηράκια αν έχει εγγύηση panto αλλιώς αν δε συμφέρει να το φτιάξεις ......... το αφήνω στην κρίση σου!!
Ethnikos14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχω φυσικά εγγύηση είναι παμπάλαιος P4 στα 2.4Ghz κτλ. ούτε υπάρχουν ανταλλακτικά φυσικά μετά από τόσα χρόνια! Πριν από χρόνια το είχα πάει στα multirama με 60€ και κάτι είχανε κάνει αλλά τώρα πάλι τα ίδια και δεν τρελαίνομαι να τα σκάσω πάλι στα multirama αν μπορώ να βρω μόνος μου λύση!
Godian Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 δώσε 300 euro και πάρε ένα Netbook δε συμφέρει φίλος έτσι και αλλιώς από ότι κατάλαβα μονο σελίδες βλέπεις και chataris
StefxOup Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Κάποια μικρά tips απο μένα. 1.Προσπάθησε να καθαρίσεις όσο καλύτερα γίνεται τους αεραγωγούς.Πολλές φορές κρατάνε σκόνη και άλλα μικρά σωματίδια που εμποδίζουν την ροή του αέρα.Μπορείς να το κάνεις με κάποιο ηλεκτρικό blower ή με φιάλη πεπιεσμένου αέρα που κυκλοφορεί στο εμπόριο. 2.Αν δεν το μετακινείς,μπορείς να πάρεις μία βάση για laptop με αρκετούς ανεμιστήρες για καλύτερη ψύξη. 3.(Πολύ "τραβηγμένη" λύση)Άνοιξέ το και ΑΝ είναι εύκολο,βγάλε την ψύκτρα του επεξεργαστή ώστε να έχεις πλήρη πρόσβαση στη CPU.Εκεί μπορείς να τοποθετήσεις "πάστα" θερμοαγώγιμη για καλύτερη επαφή CPU/ψύκτρας. Καλή επιτυχία απο μένα
looneygeorge Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 αν εισαι ετοιμος για χειρουργικες επεμβασεις (back-up κλπ) δοκίμασε να το ανοιξεις και να αλλαξεις την θερμομονωτική κόλλα που συνδεει το ανεμιστηράκι με τον επεξεργαστή θερμικά. Μήπως απο εκει εχει τπτ απώλειες... τα υλικά τα βρίσκεις ευκολα σε κάθε κομπιουτερομαγαζο που σεβεται τον εαυτό του. παρε και ενα βιντεάκι: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=r5QUggzDTw4]λινκ[/ame]
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Κάποια μικρά tips απο μένα.1.Προσπάθησε να καθαρίσεις όσο καλύτερα γίνεται τους αεραγωγούς.Πολλές φορές κρατάνε σκόνη και άλλα μικρά σωματίδια που εμποδίζουν την ροή του αέρα.Μπορείς να το κάνεις με κάποιο ηλεκτρικό blower ή με φιάλη πεπιεσμένου αέρα που κυκλοφορεί στο εμπόριο. 2.Αν δεν το μετακινείς,μπορείς να πάρεις μία βάση για laptop με αρκετούς ανεμιστήρες για καλύτερη ψύξη. 3.(Πολύ "τραβηγμένη" λύση)Άνοιξέ το και ΑΝ είναι εύκολο,βγάλε την ψύκτρα του επεξεργαστή ώστε να έχεις πλήρη πρόσβαση στη CPU.Εκεί μπορείς να τοποθετήσεις "πάστα" θερμοαγώγιμη για καλύτερη επαφή CPU/ψύκτρας. Καλή επιτυχία απο μένα +30 Στο multirama απλά σου "φυσηξαν" τον υπολογιστή για να φύγουν οι σκόνες.
looneygeorge Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 η βαση θα σου κανει δουλεια αλλα στις περισσοτερες περιπτώσεις και θόρυβο...
Ethnikos14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ όλους για τα tips κτλ όσο για τα υλικά δεν νομίζω να δυσκολευτώ να τα βρω, έχω φίλο τεχνικό στο Πλαίσιο οπότε θα έχει να μου τα δώσει!
StefxOup Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ όλους για τα tips κτλ όσο για τα υλικά δεν νομίζω να δυσκολευτώ να τα βρω, έχω φίλο τεχνικό στο Πλαίσιο οπότε θα έχει να μου τα δώσει! Γιατί δεν του λες να ρίξει και μια ματιά στο μηχάνημα σου αν έχει χρόνο;Θα πάρεις και μια πιο έγκυρη γνώμη...
Ethnikos14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δεν του λες να ρίξει και μια ματιά στο μηχάνημα σου αν έχει χρόνο;Θα πάρεις και μια πιο έγκυρη γνώμη... Αν τα κάνω πάλι πουτάνα κάπως έτσι θα γίνει...:-Dτουλάχιστον ας δοκιμάσω πρώτα μόνος μου!
kopunisher Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 αμα είσαι διαθετειμένος να ανοίξεις το λαπτοπ σου, ρίξε μια ματιά εδώ Αυτή τη στιγμή έλυσα το λαπτοπ μου ακολουθώντας τον οδηγό για το hp dv2000 για να καθαρίσω την ψύκτρα και να ανανεώσω την πάστα. Πάντως η νεκροψία θα δέιξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.