Προς το περιεχόμενο

Kaloi mou an8ropoi!!!

Anakin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia (alla kai megaloi) sintrofoi tou Insomniac geia sas.Den feugo epeidi vare8ka tis anousies kai ili8eies erotiseis sas (pou panta mou fenontai geloies gia na tis apantiso),alla giati me kali i mama patrida!!! Tin Triti mpeno nautis Palaska kai meta 1 mina Poro gia propedeusi...

Ta leme...

PS:Min me pi3ete ki allo eseis...Arketa travao apo ton aderfo mou kai kati filous mou pou idi exoun telioseis tin 8iteia tous...

BYE!!!!

Δημοσ.

Φίλε, προπάντως μην αγχώνεσαι ότι κι αν σου έχουν πει. Το πιθανότερο είναι ότι υπερβάλουν. Stay cool και ούτε θα καταλάβεις πως πέρασε η θητεία. Εγώ τον άλλο μήνα κλείνω 10 χρόνια πολίτης και ειλικρινά (αν και δεν είμαι κανένας στρατόκαυλος) αν μου έλεγαν να ξαναπάω γιά μερικούς μήνες θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Δημοσ.

Μην μασάς! Δεν έγινε και τίποτα. Όλοι πήγαμε και όλοι γυρίσαμε. Καλό μας έκανε. Και αυτό το λέω γιατί είμαι της γνώμης πως ακόμη και οι πιο αρνητικές εμπειρίες που ζήσαμε μας έκανα καλό έστω και αν εκείνη τη στιγμή δεν το καταλαβαίναμε!

Θα μάθεις πολλά πράγματα όχι για το στρατό, ούτε για τα όπλα και όλα αυτά. Τα περισσότερα που μαθαίνει ένας στρατιώτης είναι για τον ίδιο του τον ευατό.

Να είσαι καλά! Να προσέχεις και να μην αγχώνεσαι. Δύσκολο βέβαια το τελευταίο αλλά εφικτό!

Υ.Γ. 1. Κι εμένα αν μου λέγανε για μερικούς μήνες το σκεφτόμουν σοβαρά.

Υ.Γ.2. @_zerocool : Για αξήγησέ μας πως θα την γλυτώσεις εσύ;

Δημοσ.

Καλή θητεία, βρε.

Αχ, πόσο θα ήθελα πάλι να άκουγα τα 12 Μ60-Α1 της Ίλης την στιγμή που γκαζώνουν ταυτόχρονα. ʼλλο να το λες άλλο να το ακούς!!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote timiman:</font><hr> Καλή θητεία, βρε.

Αχ, πόσο θα ήθελα πάλι να άκουγα τα 12 Μ60-Α1 της Ίλης την στιγμή που γκαζώνουν ταυτόχρονα. ʼλλο να το λες άλλο να το ακούς!!! <hr /></blockquote>

XAXA, aderfe timiman!

Hmoun ODMA (odhgos) M-48 :P

TREXONTAS phgaina gia kana-dyo bdomades... MONO kai mono gia na ksanaodhghsw....

50 tonoi.. 75 XAO = 3.750.000(?) ormh!!, aristera bouno, deksia gremos...!

Ax, wraia htan... afto kai kati meshmeria-bradya se kati ksexasmenes skopies... ;) Geeelia

Re, mono kala mou meinane? Mallon nai ;) kai den einai oti den ephksa... ekatsa kai 30 kai 50 mesa...

alla mono ta kala menoun...

pas kai naftiko, kala 8a peraseis...

Apo emena mia symboulh...

Yparxoun 2 tropoi gia na perasei grhgora h 8yteia...

1)Na koimasai synexeia, opote moionontai oi wres alla einai mono skopia-aggareia-ekpaidefsh-ypno...

2)Na mhn koimasai perisotero ap'oti xreiazesai, na frontizeis na pernas oso kalytera mporeis KA8E wra...

egw etsi katafera na perasw oxi mono grhgora, alla kai anodyna!

Kane oti mporeis na pernas KALA!

Δημοσ.

Να εξηγήσω γιατί.... δεν έχω Ελλινική υπηκόοτητα. Αλλά επειδή ζώ και είμαι δηλωμένος σε ξένη χώρα (Ελλάδα) δεν με ζητάνε από την πατρίδα μου. ;)

Βασικά όλοι έτσι μου είπαν... αλλά αν μου έρθει χαρτί... ίσως να μην γλιτώσω και εγώ. :D :D

Δημοσ.

Φιλε μην ανησυχεις! Μια ιδεα ειναι ολα...Παντως αποφευγε τους μ***κες, αφου πρωτα διαπιστωσεις ποιοι ειναι...Υπαρχουν παντως και παιδια μαλαμα (τοσο φανταροι οσο και μονιμοι) .Και να θυμασαι οτι στο τελος μενουν μονο οι καλες στιγμες!!!!

Καλη απολαυση!!!!

Δημοσ.

Καλή θητεία φίλε. Αν σε παρηγορεί, και εγώ φεύγω.

Περιμένω το χαρτί αρχές Φλεβάρη.

Έχω μια απορία, λέει να δηλώσω για δόκιμος ή όχι (μετά την ορκομωσία δεν δηλώνεις;);

Οι απόψεις που ακούω διίστανται.

Πάντως το Α.Ε.Ι. μου δεν το τελέιωσα ακόμα (6 μαθήματα μένουν) οπότε πτυχίο δεν υπάρχει (αν αυτό έχει καμιά σημασία).

Κανείς με προσωπική εμπειρία;

Δημοσ.

Καλό κουράγιο Anakin και μη μασάς !!!!

εγώ παιδιά έχω τελειώσει εδώ και 4 χρόνια και έχω πάει και δύο φορές επίστρατος στην Θεσσαλονίκη

παρουσιάστηκα ʼρτα Υγειονομικό λόγο σχολής μετά Σπάρτη για οδηγός Υγειονομικού ( μακάρι να μην είχα πάει ποτέ εκεί ) μετά Χίο στην Ταξιαρχεία και μετά 401 από όπου και απολύθηκα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...