Vancas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αρχικά sorry αν δεν ταιριάζει το post στην ενότητα ADSL routers. Στο θέμα τώρα. Ψάχνω εξοπλισμό για μία συγκεκριμένη χρήση αλλά δε με ενδιαφέρει να πάω σε ακριβή λύση και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάτι φθηνό (αν υπάρχει). Μη με ρωτήσετε πόσα διαθέτω γιατί το θέλω απλά για να κάνω κάποιους πειραματισμούς και όσο φθηνότερο τόσο καλύτερα. Θέλω λοιπόν ένα switch ή router το οποίο θα μπορεί να ρυθμιστεί για static routing. Δηλαδή από μία Ethernet θύρα (όχι modem και θύρα τηλεφώνου) θα παίρνει το internet feed μέσω ενός δικτύου peering, οι IPs του οποίου θα μπορούν να ρυθμιστούν από τον χρήστη. π.χ. IP: 88.88.88.1 Subnet Mask: 255.255.255.252 Gateway: 88.88.88.2 Και να έχει τη δυνατότητα να ορίσω ότι range με public IPs θέλω στο address pool (όχι ΝΑΤ) π.χ. Address Range: 99.99.99.0 /25 Αν μπορεί να γίνει και με ένα φθηνό adsl modem router σε bridge mode ή κάτι τέτοιο, μου κάνει. Ελάχιστες απαιτήσεις είναι φυσικά η ύπαρξη δύο θυρών ETHERNET τουλάχιστον και ας μην είναι gigabit. Θα τα βολέψω και με κατοστάρες Thanks
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 το zyxel εχει λιγο advnaced nat που φτιαχνεις καποια πραγματα και μπορεις να ορισεις και static routes και σε ρωταει για κατι Public ip αλλα δεν θυμαμαι και δεν ξερω αν σου κανει.εκτος αν καταλαβα λαθος εγω την ερωτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.