PaidiThauma Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 η γνωσεις μου πανω στο Macromedia Flash ειναι μονο απο Tutorials. (ομως αρκετα καλες.κανω πολλα.xD) εχω μια ερωτηση για τωρα. Ερωτηση: εκανα ενα προγραμμα που με το καθε πατημα κουμπιου παιζει και ενας ηχος. αυτος ο ηχος τυχαινει να ειναι συντομος και ειναι οκ. τωρα ομως θελω να κανω ενα κουμπι που οταν το πατας και κρατας πατημενο να παιζει.οταν το αφηνεις να σταματα. on(keyPress "x") υπαρχει.δεν υπαρχει τιποτα σε releasekey ή Holdkey?xD
RubiksCube Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει το onMouseDown event. Αντίστοιχα το onMouseUp. Με αυτά τα 2 μπορείς να πετύχεις αυτό που ζητάς (σε AS3 τουλάχιστον). Αν θέλεις το ίδο για κουμπί από το πληκτρολόγιο, δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι υπάρχει key_down/key_up.
egoeimai1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αυτό που θέλεις γίνεται με κώδικα σε actionscript 3 . Απ' οτι κατάλαβα εσύ ασχολείσαι με κώδικα σε actionscript 2. Θα σε συμβούλευα να αρχίσει σιγά-σιγά να προγραμματίζεις σε actionscript 3, καθώς παρέχει περισσότερες δυνατότητες σε κώδικα. Να τονίσω όμως ότι είναι εντελώς διαφορετική η δομή του actionscript 3 και δεν έχει καμία σχέση με το actionscript 2.
PaidiThauma Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ναι.το γνωριζω οτι εχει αλλη δομη το AS3. ειναι και πιο περιπλοκη εμαθα και ειδα. αυτο με το mouse το θελω σε κουμπι.:/ σε AS2. ή κατι παρομοιο σπουδαζω πληροφορικη και δεν θελω να μπλεχτω τωρα με ασχετα πραγματα. ξερω λιγο απο Flash + AS2.(απο πριν μπω σε τει) μη μπλεκω αλλα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.