PaidiThauma Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 παιδια.κανα Player για αρχεια τυπου Shockwave Flash (.swf)? κατι που να παιζει μονο αυτα.π.χ. εγω εχω το Macromedia Flash 8 και φτιαχνω εκει.αλλα θελω να τα στελνω και αλλοι να τα βλεπουν. αμα εχετε τιποτα καλο υποψη σας δωστε κανα Link.
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Θα πρότεινα IrfanView + το αντίστοιχο plugin που είναι δωρεάν, αλλά ζήτησες ένα πρόγραμμα που να παίζει μόνο αυτά και το IrfanView είναι κάτι πολύ περισσότερο. Το Macromedia Flash 8 δε δίνει τη δυνατότητα να τα κάνεις export σε .exe... ;
PaidiThauma Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 σε .exe?? μα εψαξα να δω μηπως και του το δωσω σε αλλη μορφη και δεν ειχε.:/ μηπως θελει να βαλω και κατι extra? το .exe το βρηκα.αλλα οταν το κανω αποθηκευση σε .exe και το ανοιγω μου βγαζει λευκη σελιδα.ενω εχει το ονομα του. μονο με dragAndDrop το παιζει αλλα ειναι το ιδιο. ο αλλος δεν μπορει να το κανει.:/
parsifal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Από λίγο googling που έκανα, φαίνεται πως πρέπει να ψάξεις στα Publish Settings για Windows Projector, που δημιουργεί .exe αρχεία με embedded μία μικρή έκδοση του Flash Player...
PaidiThauma Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 με embedded μία μικρή έκδοση του Flash Player... το κανει αυτοματα? εκανα σε .exe το προγραμμα αλλα οπως ειπα ανοιγει λευκο παραθυρο και τπτ αλλο.
parsifal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τί να σου πω; Δεν έχω τη σουίτα της Macromedia για να βοηθήσω περαιτέρω! Για να δούμε αν το δει κάποιο μέλος που την έχει...
PaidiThauma Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 εμ.βρηκα απο google μετατροπη swf σε exe. δεν ξερω αμα δουλευει σε καποιον που δεν εχει flash. θα το δω αυριο και θα σας πω.
caution Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ...εκεί που κάνεις export σε .exe δεν έχει τίποτα επιλογές για embedded/standalone; ( καιρό έχω να το δουλέψω... ) ...καν' το Θαύμα σου!
noasgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 File -> Publish Settings -> Checkάρεις το "Windows Projector (.exe)" Αν θες παραπάνω ρυθμίσεις στην καρτέλα flash μπορείς να παίξεις. Μετά πατάς publish και έχεις το exe σου. Αν το έκανες και δεν δουλεύει, τέσταρέ το σε άλλο pc, μιας και κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει. Επίσης, ένα .swf παίζει με οποιονδήποτε browser (που έχει installed το flash plug-in = "οποιοσδήποτε" browser). Τέλος, κάποτε χρειάστηκα και βρήκα standalone (portable) τον επίσημο flash player της adobe.. Edit: Για την διαδικασία publish που σου περιγράφω όταν θα ανοίξεις τα publish settings θα είναι tickαρισμένα από default τα "flash" και "hmtl". Το να τα αφήσεις έτσι δεν πειράζει, αλλά για να αναπαραχθεί το .exe δεν είναι απαραίτητα..
PaidiThauma Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ετσι το εκανα απο την αρχη το .exe . αλλα οταν το ανοιγα μου εβγαζε καινη σελιδα απο flash και δεν γινοταν τιποτα. βρηκα ενα προγραμμα οπως ειπα που το μετατρεπει σε .exe και περιμενω να βρω εναν να του το στειλω να το δει.xD
PaidiThauma Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ΟΛΑ ΚΑΛΑ. μια χαρα.:] ευχαριστω παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.