Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toν εβαλα για πρωτη φορα, ψηθηκα με τα extensions...

Kαποιες ερωτησεις, κατι σαν adblock+, febe, download helper, παιζουν;

Και κατι αλλο, που ειναι τα bookmarks, οεο; :lol:

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θέλει πάντως λίγη δουλειά ακόμα. Γιατί κάποιες διαφημίσεις μου τις εμφανίζει για ελάχιστο χρόνο πριν τις κρύψει (παράδειγμα μια διαφήμιση από pagead2.googlesyndication.com).

Ενώ πχ σε Opera και Firefox με AdblockPlus δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Στο κάνει γιατί σε αντίθεση με τον Firefox, τον Opera και τον IE ο Chrome δεν έχει content policy και έτσι φορτώνει κανονικά τις διαφημίσεις πριν το extension τις κάνει απλά hide. Ουσιαστικά δηλαδή όποιο extension και αν χρησιμοποιήσεις ή όποιο βγει στο μέλλον κανένα απολύτως όφελος δεν έχει στο bandwidth και την ταχύτητα φορτώματος. Εκτός βέβαια και αν στο μέλλον αποφασίσουν να ενσωματώσουν στον Chrome preloading content policies κάτι που όμως δεν τους βλέπω και πολύ πρόθυμους να το κάνουν.

Δημοσ.

Crhome χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και δεν μπορώ πια να περάσω σε άλλο browser. Γουστάρω τρελά την απλότητα του, την ταχυτητά του και ότι έχω περισσότερο χώρο για browsing. Από extensions προτείνω:

Autopagerize, Forecastfox Weather, Google Similar Pages, Google Preview, Shoutcast Radio, Smooth Gestures, Smooth Scroll, Stumble Upon, Xmarks Bookmarks Sync, Yahoo Mail Checker(για όποιον έχει Yahoo mail), Youtube Auto Hd. Αυτά έχω πάνω.

Adblock δεν έχω βάλει για τους λόγους που είπε ο Inray.

Δημοσ.
Θέλει πάντως λίγη δουλειά ακόμα. Γιατί κάποιες διαφημίσεις μου τις εμφανίζει για ελάχιστο χρόνο πριν τις κρύψει (παράδειγμα μια διαφήμιση από pagead2.googlesyndication.com).

Ενώ πχ σε Opera και Firefox με AdblockPlus δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

το crome από ότι κατάλαβα δεν κόβει της διαφημίσεις αλλά της κρύβει... ποιος ο λόγος δεν γλιτώνεις ούτε load time ούτε bandwith μόνο η αισθητική της σελίδας

Δημοσ.

Μένει να δούμε αν εξακολουθεί να είναι τόσο γρήγορος όσο οι προηγούμενες εκδόσεις του και τόσο ασφαλής όσο ο firefox. Τα addons ναι μεν προσφέρουν πολλές και καλοδεχούμενες δυνατότητες (κάποιες εκ των οποίων μας έχουν γίνει απαραίτητες), αλλά σαφώς είναι security risk και ρίχνουν και την απόδοση.

περιμένω να δω συγκριτικό με την προηγούμενη έκδοση του chrome, λοιπόν.

• Moderators
Δημοσ.
Στο κάνει γιατί σε αντίθεση με τον Firefox, τον Opera και τον IE ο Chrome δεν έχει content policy και έτσι φορτώνει κανονικά τις διαφημίσεις πριν το extension τις κάνει απλά hide. Ουσιαστικά δηλαδή όποιο extension και αν χρησιμοποιήσεις ή όποιο βγει στο μέλλον κανένα απολύτως όφελος δεν έχει στο bandwidth και την ταχύτητα φορτώματος.

το chrome από ό,τι κατάλαβα δεν κόβει της διαφημίσεις αλλά της κρύβει

Μάλιστα. Θυμόμουν κάτι τέτοιο από κάποια adblock javascripts που είχαν βγει πριν τα "επίσημα" extensions. Αλλά είχα μια ελπίδα ότι θα άλλαζε ο τρόπος που μπορείς να κόψεις τις διαφημίσεις μέχρι την πρόσφατη έκδοση, γιατί μπορεί να έχει τους λόγους της η Google να μην κόβει το φόρτωμα των διαφημίσεων, αλλά ο τελικός χρήστης δεν νομίζω ότι θέλει ακριβώς αυτό με ένα adblock.

Anyway, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης λοιπόν :P.

Δημοσ.

εξακολουθει να μην εχει extensions για bloggers και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι απο την στιγμη που θελει να ειναι ανταγωνιστικος.

που ειναι το scribefire ;

ειναι το βασικοτερο addon για μεταφορα multimedia στα blogs με 1 κλικ.

που ειναι το search menu;

πολυτιμο addons για bloggers.

επισης τα 2-3 τυπου speeddial addons που εχει ,ειναι της πλακας.

δεν θα επεκταθω αλλο μιας και βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια.

Δημοσ.
Βάλε αυτό το πρόσθετο. Ανοίγει μέσα απ' τον explorer site που δεν ανοίγουν στον chrome.

>https://chrome.google.com/extensions/detail/hehijbfgiekmjfkfjpbkbammjbdenadd

ευχαριστώ πολύ φίλε μου. δουλεύει μια χαρά με αυτό!!!

Δημοσ.

Good news everyone!

Τώρα νομίζω γίνεται πραγματικά ανταγωνιστικός ο chrome, καλή η ταχύτητα αλλά browser χωρις

extensions προκοπή δεν κάνει.. Πλέον έχει και απ'αυτό, με αρκετά bugs βέβαια αλλά θα στρώσουν

Πρώτος στο quick launch πλέον o chrome και μετά o ff :-)

Νομίζω θα χρειαστούμε και κάποιο thread για να τα αξιολογούμε γιατί για κάθε τι που χρειάζομαι βρίσκω 2-3 τουλάχιστο extensions που υπόσχονται ότι το κάνουν.

συμφωνώ απόλυτα

Δημοσ.

μιλάτε για έναν browser που πίσω απο την πλάτη σας κάνει περισσότερα από ότι τα windows έκαναν όλα αυτά τα χρόνια μαζί και όλοι γκρινιάζανε

και για όσους λένε ότι ο chrome είναι γρήγορος:

βαλτε Opera 10.50 pre-alpha

και δείτε τι κάνει η νεα javascript-engine (carakan)

Δημοσ.

Mπορει να βαλει καποιος μερικα extensions-add ons η οπως αλλιως τα λενε που θεωρει απαραιτητα πως πρεπει να εχει καποιος που χρησιμοποιει τον crhome?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...