PortgasDAce Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το συμβόλαιο κατοικίας (ενοικιάσης κτλ) Νοικιάζω ένα διαμέρισμα μαζί με τον συγκάτοικο μου, Το συμβόλαιο έχει λήξει στις 31 Δεκεμβρίου και θέλω να κάνω ανανέωση, για να πάρω το φοιτητικό επίδομα των χιλιών ευρώ. Όμως εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Δεν θέλω να συνεχίσω να μένω σε αυτό το σπίτι (δύσκολο πράμα η συγκατοίκηση). Το συμβόλαιο το θέλω μόνο για να πάρω τα λεφτά Και ερωτώ: Γίνεται, εάν έχω συμφωνήσει πως θα κάτσω για 1 χρόνο δηλαδή έως 31 δεκεμβρίου 2010, να κάτσω μόνο δύο μήνες και μετά αντε γειά? Μπορεί να με κρατήσει με το ζόρι ο Ιδιωκτήτης ή ο :X συγκάτοικος? Εννοείται πως το συμβόλαιο θα είναι από εφορίες με υπογραφές, Α.Φ.Μ. κτλ. Το παρακάτω ισχύει όταν θέλω να κάνω ανανέωση? "Για να είναι έγκυρο το μισθωτήριο συμβόλαιο, θα πρέπει μετά την υπογραφή του να κατατεθεί από τον ιδιοκτήτη, στην οικεία Δ.Ο.Υ. του μέσα σε 30 ημέρες από την υπογραφή του" 30 μέρες δηλαδή έως 31 ιανουαρίου 2010 (ή και 30 ιανουαρίου αν θέλουν να είναι τόσο σωστοί στα μαθηματικά ) Για να μην τα πολυλογώ επειδή 31 πέφτει κυριακή έχω περιθώριο έως την παρασκευή γι αυτό αν μπορείτε λίγο γρήγορα Φιλικά πάντα
AFANIS_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 αφού θες να αλλάξεις σπίτι γιατί δεν κάνεις τις διαδικασίες στο καινούριο σπίτι μια και καλή???
PortgasDAce Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 αφού θες να αλλάξεις σπίτι γιατί δεν κάνεις τις διαδικασίες στο καινούριο σπίτι μια και καλή??? Γιατί δεν προλαβαίνω πια. Βασικά αυτό είχα σκεφτεί στην αρχή αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που θα μου έκανε συμβόλαιο για πέντε μήνες, ειδικά τώρα που αρχίζει το χειμερινό εξάμηνο και έρχονται η νέοι που νοικιάζουν για τετραετίες και βάλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.