monoxromos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Αγαπητοί φίλοι,διαθέτω 4 παλιους υπολογιστες τυπου pedium.Αν αγορα σω αυτη την καρτα για τον καθενα Turbo-X G41 MXE (s775, DDR3, VGA) θα λειτουργουν με το υπαρχον τροφοδοτικο.Φυσικα θα πρεπει να προσθεσω τις καρτες ηχου,δικτυου ,μνημες, σκληρους δισκους κλπ.με ενα προχειρο υπολογισμο θα μου κοστισουν γυρω στα 200-250 ευρω ο καθενας,αλλα θα ειναι των δικων μου προδιαγραφων.Συμφερει ή να τους δωσω για ανακυκλωση και να παρω κατι αντιστοιχο ετοιμο.Τι μου προτεινετε;
EliasKir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Για την περιπτωση σου ειναι καλυτερα αυτη. Επισης, οι επεξεργαστες σου ειναι σιγουρα s775? Οι μνημες σου DDR2? Τους χρειαζεσαι και τους τεσσερις? Αν ναι κρατα τους με το μικροτερο δυνατον κοστος. Αν οχι, εννοειτε οτι ειναι καλυτερα να κανεις νεο μηχανημα.
vasilisga Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 εννοειτε οτι ειναι καλυτερα να κανεις νεο μηχανημα. το αυτο...
liopyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Και s775 να είναι, δεν υποστηρίζεται τεχνολογία pentium από την συγκεκριμένη μητρική.
EliasKir Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Και s775 να είναι, δεν υποστηρίζεται τεχνολογία pentium από την συγκεκριμένη μητρική. Καπου εδω νομιζω οτι κανεις λαθος. Γιατι να μην υποστηριζει Pentium s775? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3134#anchor_os
sukalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ακόμα και s775 να ναι , που για κάποιο λόγο νομίζω ότι είναι s478 πιο πολύ σε συμφέρει να τους πουλήσεις ένα 50αρι όλους και να πας σε καινούργιο σύστημα.Οι διαφορές σε επιδώσεις θα είναι τεράστιες ενώ σε τιμή όχι..
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καπου εδω νομιζω οτι κανεις λαθος. Γιατι να μην υποστηριζει Pentium s775?http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3134#anchor_os Ναι, βασίστηκα στο site που λέει από dual core και πάνω. Και πάλι όμως, παίζουν μπόλικοι pentium στην λίστα που δεν υποστηρίζονται, οπότε άμα δε μας πει ποιον έχει...
M@ROUD@S Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ASUS P5L-MX. Απο εδω δες στο cpu support list αν υποστηριζει τον επεξεργαστη σου... Και παρε την απο εδω.
antonl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καλύτερα να μας πει ο OP τι ακριβώς έχει. Διαβάζοντας παλιός υπολογιστής και pentium, εγώ σκέφτηκα pentium MMX. Επίσης αναφέρει ότι θα πρέπει να προσθέσει ένα σωρό hardware ακόμα. Δηλ. τι υπάρχει τώρα; Ο επεξεργαστής και το case;
Harry007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν χρειάζεσαι και τους 4 υπολογιστές, τότε σίγουρα η αγορά ενός καινούριου θα είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή. Εξ'άλλου με 4x250€= 1000€. όπως λες ότι χρειάζεσαι για την αναβάθμιση του καθενός, μπορείς να αγοράσεις ένα σύστημα τέρας. Ανάλογα βέβαια με τις ανάγκες σου και το budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.