manolas7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδια.Εχω καποιο προβλημα και θα θελα τη βοηθεια σας.Εχω ενα εξωτερικό σκληρό δίσκο 2.5" απο την Verbatim.Τον εχω 3 μηνες τωρα και και τον εχω μισογεμισει(ειναι 320 gb).Σημερα εντελος ξαφνικα το βαζω στη θυρα την μπροστηνη του πυργου που τον εβαζα αλλα αρχιζει να σφυριζει(που δεν εκανε θοριβο)αλλα και δεν μου τον αναγνωριζει το pc.Εχω σταθερο και εγκατεστημενα xp.Δεν εκανα κατι,ετσι ξαφνικα...Τωρα αν το βαλω σε θυσα usb στην πισω πλευρα του πυργου δουλευει κανονικα και χωρις θοριβο.Τι μπορει να φταιει και πως να το διορθωσω?Θα εκτιμουσα μια βοηθεια...
blacksuede Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 μάλλον είναι θέμα ρευματος του μπροστα χαμπ, μηπως ειχες συνδεσει και τιποτα αλλο στην αλλη μπροστινη usb?
manolas7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 μάλλον είναι θέμα ρευματος του μπροστα χαμπ, μηπως ειχες συνδεσει και τιποτα αλλο στην αλλη μπροστινη usb? μονο το φλασακι που εχω.τιποτα αλλο...πως το διορθωνω?
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον προσπαθεί να σπινάρει το μοτόρι αλλά δεν του βγαίνει.
manolas7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σφύριγμα μηχανικό ή κάποιο beep εννοείς; Ας μην το πουμε σφυριγμα τοτε....Σαν μπιπ με διακοπες,και δεν σταματαει
manolas7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ας μην το πουμε σφυριγμα τοτε....Σαν μπιπ με διακοπες,και δεν σταματαει καμια ιδεα?
stm00192 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Βγάλε το flashaki και άσε μόνο το σκληρό.... τα μπροστινά hub μερικώμ κουτιών μερικές φορές απλα δεν μπορούν να δώσουν αρκετό ρεύμα...
blacksuede Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 όπως το ειπε ο stm, τα μπροστα hub δεν εχουν εξτρα ρεύμα, οπότε αν βάλεις μαζι με κανα φλασάκι κατι που θέλει αρκετό ρεύμα όπως εξωτερικος δισκος η δεκτης wifi η μοντεμ 3g, δεν παίρνουν πολυ ρευμα και δεν δουλεύουν...οι δίσκοι κάνουν ένα θόρυβο σαν προειδοποιητικό, ένας lacie που έχω έτσι συνηθίζει...
stm00192 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 όπως το ειπε ο stm, τα μπροστα hub δεν εχουν εξτρα ρεύμα, οπότε αν βάλεις μαζι με κανα φλασάκι κατι που θέλει αρκετό ρεύμα όπως εξωτερικος δισκος η δεκτης wifi η μοντεμ 3g, δεν παίρνουν πολυ ρευμα και δεν δουλεύουν...οι δίσκοι κάνουν ένα θόρυβο σαν προειδοποιητικό, ένας lacie που έχω έτσι συνηθίζει... Δεν είνια προειδοποιητικός ήχος ... το μοτορι του σκληρού είνια που προσποαθεί να πάρει στροφές και δεν μπορεί επιδή δεν έχει αρκετό ρεύμα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.