Προς το περιεχόμενο

Βιβλία για κατοικίδια!

SciTeF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Ενδιαφέρομαι για την απόκτηση ενός κουταβιού Alaskan Malamute και είμαι σε περίοδο έρευνας. Μέσα από αυτή την έρευνα λοιπόν διαπίστωσα πως ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, βιβλίο για την παραπάνω ράτσα είναι το The Alaskan Malamute: Yesterday and Today των B. Brooks και S. Wallis. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτό το βιβλίο σταμάτησε να κυκλοφορεί το 2004 αν θυμάμαι καλά με αποτέλεσμα η τιμή για ένα μεταχειρισμένο να είναι ισάξια ενός κουταβιού! :shock: Ξέρετε λοιπόν αν υπάρχει τρόπος να βρω αυτό το βιβλίο από κάποια βιβλιοθήκη ή κάτι ανάλογο και αφού το διαβάσω να το επιστρέψω;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,

Τόλης.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω ήδη μιλήσει με τον κύριο Γκούρα. Έχω ήδη ψάξει πολύ. Ακόμα και μια με από τους συγγραφείς έχω μιλήσει μήπως έβγαζα κάποια άκρη. Αλλά τίποτα δεν κατάφερα, οπότε είπα να κανω μια προσπάθεια κι εδώ αλλά και σε άλλα forums.

Πάντως ο κύριος Γκούρας το έχει το βιβλίο αλλά πολύ απλά επειδή δε με ξέρει αν και είμαι από Γιάννενα δεν μπορεί να μου το δανίσει. Είναι απόλυτα λογικό και σεβαστό ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν του την αξία της πώλησης αυτού του βιβλίου. Το μόνο που είναι δυνατό να γίνει είναι να ρίξω μια ματιά στο βιβλίο σε κάποια ή ακόμα και κάποιες συναντήσεις μας, αλλά εγώ θέλω έναν α χρόνο να το μελετήσω και πιστεύω ότι είναι λογικό. Πάντως οφείλω να πω, ότι ήταν απόλυτα ευγενικός και εξυπηρετικός καθώς προσφέρθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία μου σχετικά με τα malamutes, όταν εγώ του είπα ότι επειδή ενδιαφέρομαι ψάχνω και όχι ότι έχω αποφασίσει να πάρω ή ότι έχω αποφασίσει να πάρω και συγκεκριμένα από εσένα.

Παρεπιπτωντος ειναι πολυ καλο βιβλιο...!!

Όπως ήδη είπα είναι, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα.

Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου.

Τόλης.

Δημοσ.

Και εσυ απο τα Ιωαννινα, και η μητερα μου απο εκει ειναι....!!Βρε μπας και ειμαστε και τιποτα ξαδερφια....:-D:-D:-D

Δημοσ.
Και εσυ απο τα Ιωαννινα, και η μητερα μου απο εκει ειναι....!!Βρε μπας και ειμαστε και τιποτα ξαδερφια....:-D:-D:-D

:lol::lol: λες? :lol::lol:

Δημοσ.

Ενα καλοκαιρι που ειχα παει στα Ιωαννινα και καναμε μια βολτα με τον ξαδερφο μου στη λιμνη κεφεδακι στο ''Μακρη'' (φανταζομαι ξερεις) τους μισους απο οσους μου συστησε μου τους εβγαλε δευτερα,τριτα ξαδερφια και παει λεγοντας....!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...