Cue Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Τρελό! Γιατί? It just works. Μετά από τόσα χρόνια που έχω ένα Shuttle XPC με την 32άρα CRT δουλεύει όπως θα θελα. Είχα δοκιμάσει παλιότερα διάφορα αλλά μία δεν έπαιζε το networking για να τραβάει τα videos, μία δεν έπαιζε στην τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη με composite και άλλα διάφορα. Έκανε index local και remote (στο Macbook) folders και έχει φτιάξει λίστα με Movies (με description/rating από IMDB), TV Shows (ανα season με όλα τα episodes), Music Το κερασάκι στην τούρτα το iPhone App για remote. Το οποίο απλά το άνοιξα και δούλεψε χωρίς κανένα config, μέσω wifi! Έχει επίσης επιλογές για να προσθέσεις βίντεο από youtube, CNN να βλέπεις φώτος από flickr, Facebook κτλ. Do I sound exciting? Damn, I am! Official Site
Cue Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Όταν λες που κολάει? Σαν όνομα? Σαν software? Σε ένα media center? Στο forum section?
mchrisober Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου εκανα λαθος, sorry, αλλα επρεπε να δω τα βιντεο για να καταλαβω οτι ειναι soft... γινε λιγο ποιο αναλυτικος αν και δεν το βρισκω τοσο χρησιμο.. φιλικα παντα..
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 έχω το plex και πάντα αναρωτιόμουν ποιά είναι η διαφορά μεταξύ τους. Μου φαίνεται ότι το boxee έχει περισσότερα features. edit: επίδης και το γεγονός ότι το boxee ζητάει registerστη σελίδα. wtf?????
givigos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 παιδια σημερα πηρα το boxee -> apo to bmac.gr http://www.bmac.gr/link-boxee-media-player-p-6006.html αν και μου ειπαν μερικα για τις λειτουριεσ του αλλα θελω να ρωτησω υποτητλους μπρω να μεγαλωσω ?? και ξερει κανεις αν υπαρχει στη αγρα ξεχvριστο remote ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.