Προς το περιεχόμενο

usb εξωτερικός δίσκος 1Τ χτύπησε

cnkostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σας παρακλώ όποιος μπορεί ασ βοηθήσει.Εχω εναv εξωτερικό σκληρό usb maxtor basics 1terra.Εχθές τον συνδέω στο pc και μου λέει ο δίσκος θέλει διαμόρφωση παω να δώ τις ιδιότητες και λέει 0 δεσμεμένος χώρος 0 ελεύθερος χώρος

επίσης λέει σύστημα αρχείων raw

καταίβασα το seatools της maxtor to δίσκο τον βλέπει σαν 840giga του έκανα έλεγχο με αυτό το πρόγραμμα και δεν βρίσκει κανένα σφάλμα?

Επίσης χρησιμοποίησα το diskgetor data recovery αργεί αλλά λέει πώς βρίσκει αρχεία στο δίσκο και μπορεί να τα κάνει recovery...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί λέι σύστημα αρχείων raw απο ntfs?

Δημοσ.
Επίσης χρησιμοποίησα το diskgetor data recovery αργεί αλλά λέει πώς βρίσκει αρχεία στο δίσκο και μπορεί να τα κάνει recovery...

Ε ωραία. Κάνε recovery τα αρχεία και μετά τράβα ένα format στο δίσκο. Ξανά check με τα διαγνωστικά. Αν δεις κάτι "στραβό" τον πας για RMA.

Όσο το γιατί έγινε αυτό, δε γνωρίζω. Ίσως κάποιος λάθος χειρισμός, μη ασφαλή κατάργηση, κάποια ανωμαλία στο ρεύμα που έκανε τον controller του δίσκου να την "ακούσει"... τι να σου πω...

Δημοσ.

Λοιπόv στο disk managment τον βλέπει σαν 1,5 τερρα χωρισμένο σε partitions όλα αφορμάριστα....το raw σύστημα αρχείων που λέει τι είναι?Οσο για το recovery to έχω ξεκινήσει και λέει θέλει γύρω στις 20 ώρες..

Δημοσ.

raw,είναι σαν να σου λέει πως είναι χύμα αποθηκευτικός χώρος χωρίς κάποια διάταξη(fat ntfs)..μην κάνεις φορματ εκτός αν δεν σε νοιάζουν τα αρχεία...λογικά έχει χάσει το partition table!περίμενε κ τον συνήθη ύποπτο σε αυτά τα τόπικ να απαντήσει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...